Ин витро - клиника Селена №8

• 47 851
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
kokona20 ми на мен като ми прицапа и на мен акушерката ми каза да взема витамин С разтворим. Аз тогава говорих с акушерката Лили не и знам фамилията. И ми спря, но ако искаш питай лекаря си,защото едно друго момиче при опита си пак прокърви и тогава говори с док.Минев и той и казал да вземе витамин С ампули.Аз като прокървих той беше в чужбина и аз затова звънях на акушерките.Ти това къде го прочети че разтворимия С е токсичен за ембриона?

# 286
  • UK
kokona20 ми на мен като ми прицапа и на мен акушерката ми каза да взема витамин С разтворим. Аз тогава говорих с акушерката Лили не и знам фамилията. И ми спря, но ако искаш питай лекаря си,защото едно друго момиче при опита си пак прокърви и тогава говори с док.Минев и той и казал да вземе витамин С ампули.Аз като прокървих той беше в чужбина и аз затова звънях на акушерките.Ти това къде го прочети че разтворимия С е токсичен за ембриона?
В темата на дългото чакане, една мацка го написа вчера мисля или в петъка ли беше newsm78
само,че е използвала думата противопоказно Rolling Eyes Аз нали се филмирах Rolling Eyes та сега препишках един Шуър /не касетъчен/, ох с две е Crazy

# 287
kokona20, да ти дам един непоискан съвет, от човек, който също се филмираше много през цялата си бременност: Слушай лекаря си и му имай доверие. Всичко ще бъде наред  Peace

# 288
tachi-pa и при теб нещата ще се получат,рано или късно и ти ще се радваш като нас   newsm51
kokona20 аз пих витамин С на таблетки заедно с Рутаскорбин три пъти на ден по две и от двете,аз си звънях на доки и той си ми каза,но когато прокървих сериозно ми биха Прегнилче  Hug
dessislavka стискам палци  Praynig

# 289
Коконче, на мен доктор Ставрев също ми каза да пия вит.Ц, В нашата клиника, ембриончетата ги правят издръжливи срещу вит.Ц  Wink( Позволявам си да се шегувам, защото се занимавам с биохимия и вит.Ц със сигурност не е токсичен за никой, даде и противопоказен не е). Аз бия инжекции за кръворазреждане и пак пиех вит.Ц за кръвоспиране. Не се притеснявай, ще отмине зацапването. Аз лежах в клиниката за кървене 2 пъти и пак ми вливаха вит.Ц+ други неща. Не давай парички за тестове, нали знаеш, че за един ден ЧХГ няма да отчете такъв спад, та да разбереш нещо( да не чува дявола).
Тачи, много се радвам като чета оптимистичните ти постове. Знам, че това е формулата на успеха и ти ще си сред щастливките.Четох, че имало и някакви нови изследвания към Имунологичните -PLGF и sFLT-1. Не знам за какво са, но може да се поинтересуваш, та дано от някъде да изскочи "заека".
Ние растем, ритаме и вече не ме оставя да спя дори, но пожелавам на всички такива безсънни нощи.
dessislavka, с теб съм  EFP
Прегръщам ви, момичета  smile3525

# 290
Коконче, честита бременност! Да е лека до края! Praynig Аз също съм пила витамин С по време на кървене. Изписа ми го док. Ставрев, макар да се боцках с клексан и да пиех аспирин. Peace
Деси, желая ти да видиш двете чертички на датата на теста! EFP
Зу, защо не ти виждам лентичката? newsm78 В коя седмица си?
Ками не е писала отдавна. Дано всичко да е наред! Peace
Икси, успешен старт!  Praynig Бъди спокойна, всичко ще е наред!  bouquet
Пантерка, Иве, как са Зорито и Боби? Thinking

# 291
Коконче честито миличка  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquetАз момичета нямам много време че в къщи е лудница,но се справяме Hug Hug Hugс ММ се разбираме относно децата и той много помага.Нещо моето свеки се уплаши и разсърди и си замина smile3534 smile3534 smile3534,НО аз и без нея се оправям засега.

# 292
Зу, Лали благодаря за подкрепата и хубавите думи.Дано да има две чертички накрая.Днес е 5-и ден от трансфера и все още нищо не се усеща- даже и гърдите не ме болят.На предния опит мн ме боляха и бяха доста пораснали, но не помня дали от самото на4ало на трансфера или след това пораснаха.Simple Smile
Незнам какво да си мисля, но пък след последния опит, при който  имаше бременност макар и за малко - при МЦ хич не ме боляха гардите, никакво напрежение по време на цикъла, тъка че се надявам всичко да е ок.

# 293
  • UK
Зу, Лали благодаря за подкрепата и хубавите думи.Дано да има две чертички накрая.Днес е 5-и ден от трансфера и все още нищо не се усеща- даже и гърдите не ме болят.На предния опит мн ме боляха и бяха доста пораснали, но не помня дали от самото на4ало на трансфера или след това пораснаха.Simple Smile
Незнам какво да си мисля, но пък след последния опит, при който  имаше бременност макар и за малко - при МЦ хич не ме боляха гардите, никакво напрежение по време на цикъла, тъка че се надявам всичко да е ок.
[b]Деска[/b], аз нямах грам симптоми този път Hug всичко отдавах на хаповете Crazy Стискам силно  Praynig Praynig Praynig Пак ми зацапа Rolling Eyes, в понеделник съм на док PraynigМНОГО БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ВИ   bouquet  bouquet  bouquet

# 294
отдай се на нещо приятно и хубавко и не го мисли  bouquet  bouquet  bouquetще стане само това си казвай smile3501 smile3501 smile3501Стискам ти нашите палчета,които са доста на брой. Praynig Praynig Praynig

# 295
lali, от вчера бяха изчезнали лентичките на почти всички. Виждам, че се е появила вече. Кога минаха 28 седмици? Винаги съм си мислила, че 9 месеца са много време, а те толкова бързо минават, особено когато има за какво да живеем и да се борим.
Успех на всички  в начинанията  Hug

# 296
ZU-555 колко бързо наистина минава времето.Дай Боже на всяка твоите безсънни нощи.
dessislavka аз съм имала положителни тестове и със симптоми и без такива,знам че е трудно да не го мислиш,но все пак се постарай да се разсейваш с нещо друго.В крайна сметка нищо неможеш да промениш с притесненията си, само можеш да си навредиш.А двете ми бремености,които се задържаха най-много мога да ти кажа че откъм симптоми бяха коренно различни,дето се казва от земята до небето.Стискам палци за голямо ЧХГ.
kamito24 разбираме те напълно колко си заета покрай грижите на малките кукли и да знаеш че благородно ти завиждаме.
На всички  Hug

# 297
  • Varna, Bulgaria
Здравейте момичета появих се и аз.На 5,05 ме приеха в болница с силно кървене и днес ме изписаха имам малко зацапване което не спира.Иначе казаха че бебо има сърдечна деиност и съм в 6 седмица.Сега си почивам в леглото и се притеснявам че зацапването не спира утре ще звъня на доктора да видим какво ще кажи,Кокона честито и успех на всички

# 298
Меги   най-добре се обади още сега на твоя лекар ,за да си спокойна  . Ще ти каже какво да приемаш  като лекарства  и така  стискаме ти палци Praynig

# 299
megind след като е преминало към зацапване няма от какво да се притесняваш,а и бебо е добре.Аз до края на трети месец,през две седмици си имах кафяво зацапване,а сега я ме виж,вече съм в 16г.с.Така, че всичко ще е наред  Hug

Общи условия

Активация на акаунт