Астмата, информация, странични ефекти от лекарствата - тема 22

• 56 148
  • 747
  •   1
Отговори
# 720
Клемче, от все сърце ви желая отрицателен резултат Hug

# 721
Дай Боже . Praynig

# 722
Дадохме кръв за ДНК изследване , моля се Господ да е със нас , остана да чакаме .
Praynig Praynig Praynig Дано всичко да е наред!!!!!! Моля с с теб,майче@@@

# 723
и ние сме с вас!!дано да не се потвърди резултата!! Praynig Praynig Praynig Hug

# 724
И аз стискам палци за изследването

# 725
Благодаря ви  Praynig

# 726
  • Varna
А защо направихте потният тест?Кой ви насочи и с какви симптоми?
Стискам ви палци и вярвам,че всичко ще е наред с резултатите.Кураж!

# 727
Още преди година д-р Неделчева първа ни посъветва да направим потен тест , заради обилното потене и солената пот / понякога остават кристалчета по челото му / . Тя тогава каза че едва ли е това , защото пък е със наднормено тегло което не е характерно за Муковисцидозата , но все пак е хубаво да се види. През октомври месец миналата година направи четвъртият поред бронхиолит и след Урбазон повърна гъста прозрачна слуз - тогава казаха че е характерно за астматиците , но пак ме посъветваха да направя този тест/ за всеки случай / . При последната пневмония се отхрачваше много трудно - докторите се чудеха какво да му дадат и кашляше много лошо. Направих консултация със д-р Христов - пулмолог от Терапията след пневмонията и той каза че едва ли е това заболяване , но все пак на 100 процента ще покаже изследването.
 И така направих потният тест със нагласата да изключим това заболяване и да не го мисля , а то какво се оказа ..... Cry

# 728
Стиснати палци и от мен, дано притесненията ви са напразни.

# 729
  • Страната на чудесата
Klem4e, вярвам, че не е това при твоето детенце! Кога се очакват резултатите от генетичния тест? Стискам палци скоро да отдъхнеш облекчено!

# 730
Дано , дано , дано да не е вярна тази диагноза  Praynig
Моля се и плача постоянно , не мога да се събера . Казаха най- рано след месец се очаква резултатът.

# 731
Дано , дано , дано да не е вярна тази диагноза  Praynig
Моля се и плача постоянно , не мога да се събера . Казаха най- рано след месец се очаква резултатът.
Миличка, много е труден момента за теб, опитай да се радваш на детенцето си всяка минута, всеки миг, измисляйте си разнообразни дейности и игри, сега поне е лято и не боледуват толкова, насладете му се, опитай да не мислиш за това или пък да мислиш "детето ми е здраво"! Иначе просто се побърква човек, с най-добри чувства ти го казвам. След месец ще знаеш и приемеш каквото е,  ДАЙ БОЖЕ ДА НЯМАТЕ ТАЗИ ДИАГНОЗА!!!
Много прегръдки от нас!!!  Hug Hug Hug

# 732
Тошко е здрав !!!
Тошко е здрав !!!
Тошко е здрав !!!
Тошко е здрав !!!
Тошко е здрав !!!

Моля се след месец да напишеш това!!!!!!!!!!!!!!! Господи, моля те!!!!!!!!!!

# 733
  • Varna
quote author=megan@ link=topic=714141.msg25812217#msg25812217 date=1375361431]
Тошко е здрав !!!
Тошко е здрав !!!
Тошко е здрав !!!
Тошко е здрав !!!
Тошко е здрав !!!

Моля се след месец да напишеш това!!!!!!!!!!!!!!! Господи, моля те!!!!!!!!!!
[/quote]
 Praynig

# 734
Благодаря ви мамчета за подкрепата - не можете да си представите колко много правите за мен. Търся обратното на диагнозата във всяка дума , запетайка , изречение.
Благодаря ви Hug

Общи условия

Активация на акаунт