Инак – за „Карагюл” има ли заинтересовани, за да знам дали да превеждам резюмета.
Тара - имам резюме ... ама препълнена ти пощ. кутийка.
По повод „Галатасарай” – нали имаше мач за Шампиионската лига (даже два), и отборът загуби двубоя за четвъртфинала срещу „Реал Мадрид”, та и затова са излиянията и страданията на нашия герой. Последното е типично фенско:
На шампиона на душите Г.С. благодаря за преживените щастливи моменти.
1:45 PM - 9 Apr 13
На този свят всичко има край, неведоми са хорските пътища. Животът е много странен.
9:50 AM - 10 Apr 13
http://www.sondakika.com/haber/haber-alisan-gorucu-evliligine-si … -bakiyor-4514589/
Дата на публикуване на новината: 11.04.2013 г.; 06:03 ч.
Алишан преживява с вълнение срещата на новия си албум „Обичам те малко повече” („Seni Biraz Fazla Sevdim”) с почитателите
……………..
САМО АЗ ОСТАНАХ ДА НЕ СЪМ ПРОБВАЛ ДА ПРАВЯ РЕЖИСУРА!
Вие имате ли мечта за режисура, както например Махсун Кърмъзъгюл, Йозджан Дениз и Емрах?
И без това само аз останах! Бате Махсун, бе първият който направи това и много добре го направи. След това Йозджан опита, и той бе успешен. Най-накрая Емрах пробва. „Не ме сравнявайте с другите” казал Емрах, според мен това е погрешен израз. В тази работа има и други, не си сам на пистата, разбира се, че ще те сравняват с тях. В тази работа, дори и да си от много отдавна, дори и да си доайен, ако по едно и също време правиш филм с конкурентите си, няма да можеш да се спасиш от съпоставянето. Аз не съм имал никаква мечта по режисурата. Бих искал да направя албум като на бате Махсун. Аз повече обичам музиката, но ако опитам режисура, ще бъде съвсем по кралски.