Re: Номинация за най-абсурдна реплика, свързана с кърменето! - 15

• 37 784
  • 751
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
За Алекс Сърчаджиева и Нети съм сигурна, че бяха за дългото кърмене... За други не се сещам newsm78

# 271
  • Cyprus, Пловдив
Ирена Милянкова  Peace
Наистина е страхотен, sweet_maniche  Grinning
При нас се случва понякога да ме удари, или одраска-тогава се правя, че плача и казвам, че ме боли-на секундата си вдига блузката и ми дава "амче"  hahaha знае как да ме успокои детето, жалко, че нямам снимки  Laughing

# 272
  • Дълбоката провинция
Трикси дано не се изнервиш като родиш,ще видиш как ще те гледат  като объл камък Laughing
като има кажеш,че ще си гледате детето както си знаеш...малее много е изнервящо хем аз съм акушерка и пак акъ Laughingли ми дават от сорта:"и захарчица да сложиш във водичката"

Аз скоро се оплаквах на една позната ,че малкия е неспокоен и много мрънка,заради растящите зъби и тя ме посъветва да му намажа венците с пудра захар,при което аз не знам каква физиономия съм направила,а тя продължава:"Е какво толкова,нали му слагаш захар във водата?".Аз и заявявам,че не му давам вода,при което тя като отвори една уста,чак ми стана смешно,дано не й се паднела ненормална   снаха като мен,че не знаела к'во ще я прави! hahaha

# 273
Добре де, какво всъщност ги интересува хората кърмиш ли, вода даваш ли, че и захар слагаш ли, и сокчета даваш ли, и т.н., и т. н.? Няма да се научим да не си врем носовете там, където не ни е работа и това е  Naughty

# 274
Обаче вече гледам да не му давам навън, че не ми се иска да посяга да ми вади цицата сам скоро.

Преди малко докато се приспивахме си дадох сметка какъв бисер съм постнала.  smile3540 moresmile

# 275
Добре де, какво всъщност ги интересува хората кърмиш ли, вода даваш ли, че и захар слагаш ли, и сокчета даваш ли, и т.н., и т. н.? Няма да се научим да не си врем носовете там, където не ни е работа и това е  Naughty
И аз това много пъти съм се питала. И винаги ти всичко правиш грешно, другите са прави.  Crazy
Димитрова, на мен една баба от блока ми каза да и намажа венците с мед заради зъбите. Пробвай, по-полезно е от пудрата захар  Joy

# 276
  • София
Каква захар, бе хора, какъв мед?!?!? Слушайте кака си, РАКИЙКА трябва за зъбкитееее, ракийкаааааа!
Честно, това го прочетох от една мама, свекър й давал на детето й да си близва и то спяло като ангелче  Shocked А майката естествено е бясна!  #2gunfire

# 277
 Joy Joy Joy Това са го ползвали на мен,когато са ни идвали гости,защото съм била ревливо бебе. Освен,че посмъртно не можеш да ме накараш да близна  ракия,по друг начин не ми се е отразило  Wink Добре,че природата е направила мъниците устойчиви на родителско невежество  Peace

# 278
Добре,че природата е направила мъниците устойчиви на родителско невежество  Peace
Оо да. Майка ми и свекърва ми като ми разказват как сме захранвани и се чудя как сме оцелели. Наистина, ума ми не го побира  Mr. Green

# 279
на работата на ММ станало въпрос, че кърмя и един негов "умен"  Mr. Green колега се изцепил " ама как така още кърми, тя има ли кърма? "  / бебо е на 11 мес/ ММ казал  - естествено, че има. И през денят го кърми , и през нощта.
Онзи като чул , че бебо яде  И през нощта - сещате се Laughing разсъждения на тема - стомахче, почивки....
Също му било странно как така детето яде от нашата храна и също така суче / тя кърмата явно не е храна Mr. Green/
Питал - до кога ще го кърмя, вече бил голям.
ММ му казал - "ами докато иска"
Онзи - " ми то така не е хубаво"
ММ го питал "защо, какво ще стане", онзи  Shocked
Като ми го разказва и вика " как ли щеше да се опули , ако му бях казал , че и вода не е пил до 7-8 мес" Joy Joy Joy

# 280
  • Cyprus, Пловдив
мойриLaughing
И аз имам мнооогооо изцепки с колеги, вече станах прословута с това мое кърмене във фирмата  hahaha
На скоро колежка ме попита ОЩЕ ли кърмя, като на разговора присъства и един колега, аз отговораям положително, колежката -  #Crazy а колегата: "Що да не? Аз скоро гледах предаване и там говореха за кърменето, обясняваха колко много ползи има и казаха, че колкото повече-толкова по-добре!"   smile3501 Да отбележа, че колегата няма деца  Wink
Похвално е, че има и такива хора  Grinning

# 281
  • Плевен
http://life.dir.bg/news/karmene-shakira-14042996
ето тук прочетете коментарите,вижда се колко промити мозъци се въдят от рекламите ....

# 282
След като попитах педиатърката си кога да започвам захранването (бебка е на 5 мес. и половина) тя  ме попита дали ми стигала кърмата  Rolling Eyesи извади АМ на Нестле от някакъв шкаф ; не успя да ми го даде защото беше за деца над 1 год.  Аз не успях да взема думата защото нямаше време, както обикновено се случва. За смяна е  Naughty Naughty

# 283
ето тук прочетете коментарите,вижда се колко промити мозъци се въдят от рекламите ....

Яко, яко... Има невероятно тъпи хора без грам чувство за хумор.

"педиатър ( нерегистриран )   
31.05.2013 14:11
Кърми се 6 месеца.Кърмене след 6-ти месец говори за майка егоистка ,която го прави ,заради себе си и усещането,връзката с детето и т.н."

"Прав е! Кърми се до 6-я месец. След 6-я месец се добавят и други храни- все пак бебето расте и кърмата не му е достатъчна. Но ти можеш да опиташ да се храниш само с прясно мляко поне 6месеца... Ако не те хване дрисък, продължавай до колеж.Simple Smile"

"По-изперкали от фанатизираните кърмачки ,дето кърмят деца на по 2 години със зъби няма."

"що се отнася до кърменето тази тъпа хиспанка не знае, че кърмата е до време. тя си мисли, че ще бъде млекодаина крава до края на живота си."

"Ау, няма по отвратително преживяване от кърменето. Едвам изтраях 20 дни и минахме на хуманизирани млека. Това е нещо несравнимо гадно и неестествено. Ако имам друго дете няма да кърмя и ден."

# 284
  • Cyprus, Пловдив

О, не, прочетох няколко и ми стигат  Stop Под нивото ми е, дори да ги коментирам  Sick Stop

Общи условия

Активация на акаунт