Re: Номинация за най-абсурдна реплика, свързана с кърменето! - 15

• 37 697
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
  • Плевен
Цитат
АМ се дава на определен интервал.Докато при кърменето на поискване, някои стават като полндирчета!
  ooooh!

# 616
нека да ми е плондирче, ама нали ми е здравичко  Mr. Green  Laughing

# 617
Хахаха, да бре.
Затова дъщеря ми на АМ давано на интервал и доста стриктно беше над 12кг на годинка и бая напомпана в лицето.

# 618
Странна работа, от кърмене на поискване дъщеря ми на 11м. е 8 кила. Хем била нехранителна кърмата, хем пък плондерчета стават  Crazy
Относно малките гърди, моите никакви ги няма и всички се чудят как така е възможно да кърмя, къде се събира това мляко  ooooh! А преди да родя разбира се ме убеждаваха, че едва ли ще имам много кърма  Crazy
Еndira, и моята свекърва е спряла да кърми, защото кърмата и е била рядка и синя  Stop

# 619
И моята свекърва така, едно към едно  Whistling
А за гърдите, мъжът ми от време на време ме застрелва с въпроса "абе тия дето нямат ц.ци как кърмят?"  Crazy Много ми е умен, ама ей това нещо не може да го проумее горкият.

# 620
И моята свекърва е като вашите. Wink (с първото и дете).
С второто е кърмила 9 месеца.

# 621
тези ваши свекърви да не окажат като моята Mr. Green / вкл. и майка ми /, които УЖ кърмели, а пък като ги заразпитвах се оказа, че И дохранвали  Laughing . А пък като ми казаха как са отбивали, май не са и дохранвали, направо са си "праскали"  АМ, но са си мислели, че кърмят.

А сега , ако ми кажете от къде идва "идеята" за синята кърма, ще съм много благодарна Simple Smile   Praynig

# 622
Това за синята кърма и аз не знам защо и как, но съм го чувала от нея (свекърва ми).
Вторият път не знам какво е представлявал процесът кърмене при нея; не ми е било интересно да разказва; предполагам е било някаква смесица: кърмене под час, ранно захранване, за добавки не съм чувала.

Иначе брат ми и аз не сме кърмени.
Аз - не съм искала да засуча, а е имало толкова много кърма; заради мен са се запушили гърдите на майка ми, адска болка и е настъпил край на кърменето (това ми е разказвано с голяма погнуса).
Брат ми толкова много искал да суче, ама нямало (а това с умиление).
 Mr. Green

# 623
Изненадахте ме с чуденето за синята кърма! Моята понякога е лееееко синкава - предната. Не съм и търсила обяснение, пък и от толкова отдавна не съм цедила, че го бях забравила. Не че това и за секунда ме е разколебало с кърменето, но мога да си представя, че за човек, който и без това не е убеден, в това, което прави, може да е някаква причина.

# 624
ами щото моята /предна/ е по-прозрачна, по-светло бяла на цвят , та затова ми е интересно на какво се дължи това "синеене"  newsm78

# 625
  • София
Битува приказката, че рядкото или разредено мляко синее на цвят или че е прозрачно като водица. Ползва се като описание и на некачествено, разбирай купешко с ниска масленост, краве мляко.

# 626
Изказване на една мама:
"Най-гнусното и противно нещо, което съм виждала в живота си е как 2-годишното им дете бърка в деколтето на майка си, за да му дава да суче... И ние бяхме, и мъже имаше..."
Излишно е да казвам, че тя не кърми, нали?

# 627
  • София
а не я ли е гнус да го роди, егати как се ядосах, що за простотии си мислят тия жени, за кво са им тия цици ако не кърмят, то тогава да си ги махнат и да ходят кат мъже  #2gunfire #Cussing out

# 628
Тц, секцио е Sunglasses.
Иначе, кърмата ѝ била спряла и как така моята не е Shocked.
И още 1 изказване от 1 баба. Бебето е на 4 м и днес са му давали лъжичка сок от морков. Снахата мн чела в интернет, че на кърмените бебета се дава сок от морков Tired.
Бабата беше шокирана, че моята дама не е пила никога сок, а аз, че на 4-месечно бебе дават сок, че и от морков.

# 629
  • София
като заговорихте за свекърви, моята и двамата и сина ги е кърмила до 9 месечни, и ги е захранила на 6 мес, но друго ми е интересно, казва, че никога не и е било приятно кърменето, не се е чувствала комфортно, но въпреки това ги е кърмила, защото е знаела, че така е най-добре за тях, може би има много такива жени и за това се отказват да кърмят  newsm78 опитвам се да разбера защо се отказват толкова бързо newsm78 и бръщолевят после глупости само и само да измислят оправдание  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт