Re: Номинация за най-абсурдна реплика, свързана с кърменето! - 15

• 37 619
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
Като не искаш да кърмиш, защо трябва да спираш ти да ядеш -  дали не е някакъв вид самобичуване  Thinking
Иска с глад да си спре кърмата.

Ясно ми е, просто се пошегувах  Wink

# 571
Да си вземат Тамагочи и да го хранят 2 пъти на ден. Ша Умре на втория ден! Туй бебе къв глад! На 1 час! Тука да не е ресторант!  Joy

# 572
Ново двайсе от кварталната градинка... Еленката се кисели, мрънка, спи ѝ се, но я мъчат зъбите и не може да се унесе в количката, та се паркираме на една по-странична пейка и вдигам блузата, дано се успокои. Само че тя нервничи и съответно пуска гърдата, дърпа се, проревава. И някаква баба, от тия дето правят тегели из градинката по цяла сутрин, идва да дава акъл.
"Майче, защо го мъчиш това голямо детенце да суче, ми то все едно от чешмата вода му даваш, що не го прибереш да му дадеш манджичка или хлебец, така все гладно ще стои."
Аз избеснях вътрешно, защото малката естествено се озяпа по бабата и съвсем почна да се върти, а то тече една "чешмяна вода"от мен, щото като е засмукала веднъж, то не спира, омазах се цялата с кърма,  ooooh! а бабата гука на бебето, то се хили... и като ме напуши един смях и се разкисках с пълно гърло. Бабата се обиди и се изнесе, пък аз си прибрах отрочето да преобличам и мен и нея    Laughing

# 573
Това за секциото и кърменето направо е УЖАС.... второто ми дете е със секцио и аз даже се изпокарах с всеки,който минава покрай стаята в която лежиш да ми носят hahaha бебето  Joy раздвижих се за 5-6 часа след операцията,за да я кърмя и да си я гушкам Simple Smile))болката беше ужасна,но да не съм на санаториум там

# 574
  • в сърцата на децата <3

Цитат
Като раждаш със секцио в началото не можеш да станеш, боли те и хич не ти е до бебето, камо ли да го кърмиш, това са некви пълни глупости, аз първите дни ужасно се стресирах, като ми го водеха, щото исках да почивам само
Абе аз каква такава странна майка съм - в 4 ми беше секциото, в 5 ми донесоха малката, в 8 станах от леглото... И определено ми беше само и единствено до бебето! Алексче коя е тая така стресирана женица? Ей, че се ядосах... Стресирала се била, че ѝ "водели" бебето. Все едно теле ѝ водят, не нейната плът и кръв. Ми ако беше едно време - 40 дена вкъщи и после - с другите на полето. Как ли щеше да преодолее стреса милата?!? И наистина ми е интересно от какво толкоз се е уморила женицата, че ѝ трябват няколко ДНИ да си почине!

# 575
Ново двайсе от кварталната градинка...
Ох, бабите са лудница! Особено сега, яко ги напича слънцето и акълите, дето само ги дават...

На мен така наскоро една в Борисова почти същата ситуация с кисело-ревливо бебе и тя минава и вика "а бе, взЕми му дай малко водичка на туй бебе, какво го мъчиш, не виждаш ли, че е жадно".
Честна дума.

А и последното пак от загрижени баби на пейка "булка, взЕми му тури едно тензухче на главицата на туй бебе"  Crazy

# 576
Една моя приятелка казваше за бабите така: "На първите девет се усмихвам любезно, на десетата си го изкарвам и за предишните."

# 577
Досега не са успявали да ме ядосат бабите, обикновено всички се изреждат да се радват на бебето, защото тя ги зяпа от количката и им се хили, то как да не спреш да закачиш нахилено бебе. Само веднъж една изкоментира, че било студено за голи крака, пък аз заявих, че не е, и дотам. Не са коментирали кърменето, но пък и тя обикновено кротува и най-вероятно изобщо не забелязват какво правя.

# 578
  • София
вие сте щастливки, че бебетата ви сучат извън дома, ние на друго място освен вкъщи не искаме  Crazy

# 579
Днес ме питат:
Кърмиш ли още?
Да.
И няма ли да спираш?
Не.
Колко пъти го кърмиш,един,два пъти на ден?
Нееееее,постоянно се кърмим.
 Shocked
Е как той нали направи 6 месеца?
Дааааааа.Яде по 60гр пюре и то не всеки ден.
Ами не е хубаво така.
Ще направи анемия.
 Crazy

# 580
Ох, с тая анемия... лелята на мъжа ми се опита  да ми обясни, че много сме закъснели със захранването и щяла да направи анемия... това на 5 едва навършени месеца. Хич не се хабих да обяснявам, тя от тия дето всичко знаят най-добре, поне не се виждаме много често да не ми лази по нервите.

# 581
  • Плевен
Цитат
Поздравления, че си взела решение да не кърмиш
 ooooh! 
Леле,това кърменето трябва да е много грешно и лошо,за да се поздравяват така майките....

# 582
  • София
Цитат
Сигурно ще те кефи да си извадиш цицата и някой господин да се надърви?
ooooh!

# 583
  • Пловдив
Цитат
Сигурно ще те кефи да си извадиш цицата и някой господин да се надърви?
ooooh!
Ей, това направо не мога да си представя, че е казано от жена....  #Crazy

# 584
  • София
по повод кърменето на обществени места и сравнението между храненето на бебе и голям човек  ooooh!

Цитат
Обикновено , когато хората ядат баничка, не си показват циците.

Общи условия

Активация на акаунт