Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви добавки могат да се добавят към хляба?
Какви семена могат да се добавят към хляба?
Какви са някои идеи за добавки в хляба?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви добавки могат да се добавят към хляба?
-
Какви семена могат да се добавят към хляба?
-
Какви са някои идеи за добавки в хляба?
Някои идеи за добавки в хляба включват семена като сусам, ленено семе и слънчогледови семки, както и подправки като сушен лук, сушени домати, маслини и други. Освен това могат да се използват различни видове брашно, кисело мляко, яйца и настърган кашкавал за добавяне на разнообразие във вкуса и текстурата на хляба.
-
Как да почистя тавата за печене на хлебопекарната, казанчето и самата машина след употреба?
-
Как се почистват остатъците от хляб в казанчето на хлебопекарната?

. Започвам с досадните въпроси, но нямам как, уви
... четох, четох, ама питането си е друга работа. Ние сме двама, единият доволно хапващ хляб и любител на всичко тестено, т.е. имам нужда от този уред. Искам го главно заради месенето и втасването, защото пространството ни не е много, а и не съм много силна в ръцете и по тази причина, много ще ми помага тази хлебопекарна. Каква да е големината на машинката, при положение, че няма да правя по 1.5кг хлябове? Ценовия клас не ме притеснява. Моля ви за съветите ви - главно за тесто и втасване, е разбира се и за печене на хлябове. Благодаря предварително.
Друга машина не съм имал така че ми е трудно да ти дам някакво сравнение. Хляба на средна коричка се изпича чудесно, но аз рядко пека хляб в нея. Във фурната става по добре. 100% ръжен хляб меси с малко помощ, но такова тесто става като кал и не съм сигурен дали въобще някоя подобна машина би се справила без помощ.