Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 34

• 88 206
  • 728
  •   1
Отговори
# 390
  • на път
ОБАЧЕ химиотерапетката не иска да ми даде документ за него, защото ако покажел нещо грешно тя нямало да ме лекува. тя не му вярвала..
....

На мен направление ми дава онкологът ми или гинекологът към поликлиниката в която ми е личната на база на документите (епикризи, протоколи от операциите, заключения на онкокомисията) и никой не ми е отказвал досега .... всъщност по тяхно предписание става.  Thinking

# 391
Така де,онколога имам предвид. Все се оправдават,че съм млада и не ми трябвало. А аз мисля,че точно защото съм млада трябва да отида.

# 392
  • у нас - на брега на морето
Здравейте, малки, големи и още по-големи деца! Честит 1 юни! Желая ви крепко здраве, слънчево настроение и много, много усмивки!!!   bouquet Hug baloni

# 393
Привет,момичета  bouquet Не искам да засягам с питането си никоя от вас(ако има засегнати-моля предварително за извинение).Ровейки във" Всички оферти " попаднах на ето тази:http://vo.grupo.bg/all-oferta-termografsko-izsledvane-preodolqvane-gyrdata-shtitovidnata-jleza-8099?aff_id=119.Въпроса ми е дали някой си е правил такова изследване..дали има смисъл от  него и дали посоченият лекар д-р Матей Матеев е добър специалист.
Благодаря  ви предварително  bouquet

# 394
Карола, ако не бъркам си от Русе- тук си прави вливките? Като попадна на такъв лекар и ми иде да я/го  ошамаря... ooooh!  Точно, защото си млада и животяо е пред теб трябва да се застраховаш, че всичко е ОК  Hug

# 395
# 396
Карола, ако не бъркам си от Русе- тук си прави вливките? Като попадна на такъв лекар и ми иде да я/го  ошамаря... ooooh!  Точно, защото си млада и животяо е пред теб трябва да се застраховаш, че всичко е ОК  Hug

не бъркаш!

# 397
От поне 5 човека досега(последните 2 месеца) съм чула, че тази онколожка е ужасен човек и ужасен непрофесионалист. Изобщо не й пукало какво казва на пациентите си, как се държи или доколко е направила най-доброто за пациантите си (то и в хирургичното отделение беше същото де)... Включително и от позната, работеща в Онкото... ooooh!
А направление за 5д би трябвало да може да ти напише и личния...

# 398
Аз нямам право да говоря така за онколожката ми, защото тя прие моя случай сериозно към момента. Опака е, странна е ама какво да се прави, не можем да я променим... Просто в момента борбата за скенер я губя по всякакви параметри.. Иначе личната каза, че тя е прост лекар и не се занимава с такива неща.

# 399
  • Русе
Вижте момич ета,ако става въпрос за д-р Генова аз съм на същото мнение като Каролка,много
сериозен лекар,със отлична специализация/и в Лондон/ много чете, даже на бюрото и последния
път като ходих стоеше книгата Терапията Герсон, което даже ме учуди тъй -като  знаете мнението
на лекарите за алтернативната медицина.Е вярно, че е дръпната и малко особенна, но според мен
това е ''защитна реакция'' все пак помислете с какви пациенти работи,предполагам че и е доста
трудно и тежко. Но към мен се отнесе добре,малко повече и досаждах с въпроси, но така или инъче
всичко мина. Това поне е моето мнение.

# 400
Не се познавам с нея и нямам  лични впечатления- надявам се никога да не се наложи да се запознаем, просто това чух за нея от няколко места. Като цяло съм с много лоши впечатления от лекарите, които бяха в Русе. Идва един хирург да ни навива той да оперира и плюе другия екип. Идва втория екип  да ни навива той да оперира и почва да плюе първия.. Crazy Изпращат ни с тумор на дебелото черво, в София се оказва на правото.... Crazy Сестрите едни такива мили, работни, грижовни- откачила се системата и капе на земята, викаме ги да я оправят и чувам едната мърла като вика на другата "Абе какво ще се занимаваш сега,голяма работа станало,  стой тука..."  #2gunfire
Единствено един хирург, при който ходихме да маха конците от операцията в Стоматологията, ми стана много симпатичен- любезен, всичко обяснява. Винаги  се изказва така, че си тръгваш спокоен от кабинета му, че си в сигурни ръце... Peace

# 401
  • Русе
Да,за хирурзите и аз мисля така.При мен тръгнаха първо с парите напред, аз побеснях и отдох
да се оперирам в София, поне като си плащам да е най-доброто Mr. Green

# 402
Лимонът е 10 000 пъти по-силен от химиотерапията!

http://www.yosif.net/articles.php?lng=bg&pg=6247

Лимонът разрушава злокачествените клетки в 12 ракови образувания,
включително рак на гърдата, простатата, задстомашната жлеза…
И, което е още по-удивително: този тип терапия с лимон,
разрушава само злокачествените ракови клетки, не засягайки здравите клетки.

# 403
Лимонът е 10 000 пъти по-силен от химиотерапията!

http://www.yosif.net/articles.php?lng=bg&pg=6247

Лимонът разрушава злокачествените клетки в 12 ракови образувания,
включително рак на гърдата, простатата, задстомашната жлеза…
И, което е още по-удивително: този тип терапия с лимон,
разрушава само злокачествените ракови клетки, не засягайки здравите клетки.
Защо го правиш това  със статиите?

# 404
XXX,аз ги чета!Ако искате ми се смейте,но специално в това с Витамините напълно вярвам!От 2 дни ям по 2 ядки - за начало от кайсия Wink !

Честно казано нямам много време да се ровя за статии и съм благодарна на тези,които ги постват тук!За Витамин B17 не бях чувала дори,но си спомням навремето,че точно костилки от кайсии и семки от ябълки казваха,че са много полезни за сърцето,сега пише - за сърце и противоракови..е ок поне е по-лесно и по приемливо на вкус от чая от джинджифил Wink

Общи условия

Активация на акаунт