Политически идеологии ! Къде е разковничето !?

• 21 426
  • 663
  •   1
Отговори
# 210
Та - какво мислиш - да заложим ли и ние на коката и конопа?

Във всички случаи няма да се оправим, докато не заложим на нещо -  независимо дали е кока, коноп, образование, туризъм, земеделие, лека промишленост или нещо друго. С 23 години мислене от ден за ден си пролича докъде се докарахме.

За мен между кока и образование има известна разлика.

И тя е доста  голяма.

Коката е част от културата на Латинска Америка - както призна и ООН. Може да намираме огромни разлики между едно и друго, но докато не намерим на коя част от собствената си култура или икономика да заложим и коя да стимулираме, няма начин да ни се случи нещо хубаво като държава.

# 211
  • London
Ние нямаме нищо общо с Боливия те наистина са хипер бедни ето филм.....но все пак хората се борят да оцелеят и с добра политика ще се пооправят.

Малко си неконсистентна. Значи - казваш, че успехите на Чавес във Венецуела нямали общо с петрола и ми даваш пример как се прилага успешно в други страни като Боливия. Сега пък били супер бедни и се борели да оцелеят.

Последно - чавизмът без петрола къде е довел до някакъв просперитет?
Виж промените не стават за 2 или 3 години. Коката не е легализирана от 20 години , че да чакаш резултати. Държавата за няколко години има значително голям напредък така , че това е успешно. Или ти само като видиш небостъргач си мислиш , че нещо е успешно. Или очакваш магическа пръчка да мине от днес за утре и да оправи дадена държава. Важни са статистиките на напредък , погледни своите в България ! На 80 място по развитие сме , толкова жалка картинка за Европа май няма.

# 212
Коката е част от културата на Латинска Америка - както призна и ООН. Може да намираме огромни разлики между едно и друго, но докато не намерим на коя част от собствената си култура или икономика да заложим и коя да стимулираме, няма начин да ни се случи нещо хубаво като държава.

Ако не ти е ясно нашата държава отдавна е отписана. Всичко е на изживяване. След 40-50г. може би тази държава няма да я има. И нас няма да ни има. Да му мислят нашите деца и внуци.

# 213
  • London
Филм за живота на Ево Моралес
http://www.youtube.com/watch?v=dSuCii5c3lI

Ето една конференция по тема коката с Ево има и субове на английски за незнаещите испански
http://www.youtube.com/watch?v=FzuL5vHLMPA

http://www.youtube.com/watch?v=Ilz6WzdaP14

# 214
  • London

Ако не ти е ясно нашата държава отдавна е отписана. Всичко е на изживяване. След 40-50г. може би тази държава няма да я има. И нас няма да ни има. Да му мислят нашите деца и внуци.
От нас зависи , ако легнем и вдигнем краката много ясно , че няма да ни има....

# 215
Аз не вярвам авторката на темата да се намира в Лондон. Тя е тук на хранилката на БСП и може би и плащат на всяка буква.

Направили се и подробен инструктаж, заредили са я с матриал и тя действа...

# 216

От нас зависи , ако легнем и вдигнем краката много ясно , че няма да ни има....

Май от нас вече нищо не зависи, каквото и да направим......

# 217
Аз не вярвам авторката на темата да се намира в Лондон. Тя е тук на хранилката на БСП и може би и плащат на всяка буква.

БСП пък какво общо има? Или просто я споменаваме по логиката "Костов, ти си знаеш"? Ако визираш СКБ, не вярвам те да имат хранилка

# 218

БСП пък какво общо има? Или просто я споменаваме по логиката "Костов, ти си знаеш"? Ако визираш СКБ, не вярвам те да имат хранилка

Как какво общо? Тя е навсякъде. В нея са парите и възможностите за влияние. Останалите партии са нищо.

# 219
  • London

Жалка си да знаеш , какво има общо социализма и случващото се в Латинска Америка с БСП , които не са лява партия , а са толкова десни колкото и всички останали ??? Ако ти си свикнала да лъжуркаш по форуми , аз не съм. Стоя със снимката си и с мястото където пребивавам.

# 220
  • London

Ами не няма общо , но иди обяснявай !!! newsm78 Това , че някой има леви идеи не означава , че е от БСП моля да си коригирате мисленето в България , защото е много ограничено. Света не се върти около измислените и изкривени модели там.

# 221

Те не са чак толкова прости, че да заложат на подобен матриял.  Wink

# 222
  • London

Как какво общо? Тя е навсякъде. В нея са парите и възможностите за влияние. Останалите партии са нищо.
Ти да не мислиш , че има останали партии ???? Голяма заблуда. Те всички са един октопод Simple Smile)))

# 223
  • София
   Аз предлагам държавата да национализира всички земи, да конфискува всички влогове и да засее мак. И без това вирее добре, я колко има край пътищата. Така ще подбие цената на всички пазари и ще станем световни монополисти.   Печалбата държавата ще раздава на бедните по списък и ще раздава всяка година жилища, образованието и здравеопазването също ще бъдат безплатни.

Сега трябва да намерим и някой овчар за президент.

българският мак се е славел с най-високо опиумно съдържание. Производството на опиум е било доста солидно перо за финансирането на ВМРО, така , че и традиции имаме, лошо само , че трябва да се борим със свърхпроизводството в Афганистан, което сваля цените.

# 224

Те не са чак толкова прости, че да заложат на подобен матриял.  Wink

Не толкова, а малко повече. Всичко това се нарича "ХВЪРЛЯНЕ НА МЪГЛА". Леви идеи, Латинска Америка.....Да вярват баламите, че тази партия е на тяхна страна. Гоце навремето казваше, че ще бъде социален президент! В тези наши условия как става това? И какво води след себе си? Нищо....

Последна редакция: пт, 19 апр 2013, 14:53 от vl

Общи условия

Активация на акаунт