Политически идеологии ! Къде е разковничето !?

• 21 426
  • 663
  •   1
Отговори
# 600
  • London
Всяка държава има нещо , което е неин коз за Венецуела е петрола , за Аржентина телешкото , за Еквадор бананите , за Боливия коката , за Бразилия кафето , за Уругвай кожа и риба и тн.... А я кажи ние в България какво изнасяме и на какво разчитаме и открили ли сме изобщо нещо с което да подпомагаме държавата си освен със ИЗНОС НА БЕЛИ РОБИ ЗА ЗАПАДНА ЕВРОПА ? Родната продукция ни е задушена и изтикана в ъгъла за сметка на чужди производители , а желание за стимулирането й няма !!!!

# 601
  • London
На България всичкия петрол на Венецуела да й дадеш ще го подари на американците , всичкото телешко на Аржентина да й дадеш ще го подари на Германия и целия ЕС , ако и дадеш всичките банани и кожи и тн на останалите държави от Южна Америка ще заминат за евреите. Не е само да имаш богатствата , а и да оперираш с тях националноотговорно ! И малкото злато , което имахме се раздаде на концесии , вместо да критикувате хората , че знаят как да търгуват с това , което имат и да извличат полза погледнете у нас какъв разграбен двор е.

# 602
На България всичкия петрол на Венецуела да й дадеш ще го подари на американците...

Това няма как да го знаем - към момента са само твои фантазии. Simple Smile

Във всички случаи, с целия си петрол, Венецуела има сходни с България доходи на глава от населението. Представяш ли си как би ни се отразило внезапно износът ни да скочи десетократно?

# 603
  • London
Ще се отрази в България на 200 човека на джоба ти няма д аусетиш нищо джи пи. Живееш в държава , която ако изкара 5 лева ги прибират няколко човека , останалите смучат пръсти. Щом ти харесва да си въобразяваш няма лошо , това обаче няма да подобри нещата там.

# 604
Ще се отрази в България на 200 човека на джоба ти няма д аусетиш нищо джи пи. Живееш в държава , която ако изкара 5 лева ги прибират няколко човека , останалите смучат пръсти. Щом ти харесва да си въобразяваш няма лошо , това обаче няма да подобри нещата там.

Не обичаш да мислиш. Значи - в България и във Венецуела хората имат еднакви доходи. Във Венецуела обаче реалното производство реализира едва 10% процента от износа.

Пита се - коя държава произвежда повече (без да броим петрола)?

# 605
  • London

Не обичаш да мислиш. Значи - в България и във Венецуела хората имат еднакви доходи. Във Венецуела обаче реалното производство реализира едва 10% процента от износа.

Дай статистика , че във Венецуела имат еднакви доходи с тези в България ? Отделно безработицата у нас е много по-голяма , та има много народ без никакви доходи. Mr. Green Там хората не живеят на кредит както в България или това не го броиш ? Не плащат за образование и здравеопазване или и това не броиш ? Храната е много по-евтина или и това не броиш ? Живота е по-евтин , но този който не мисли явно си ти. Нито искам да ти отварям очите , нито споря щом имаш желание да си въобразяваш , че живееш като венецуелец е твое право. Все ми е едно да ти кажа , дойде ми до гуша от глупави дискусии честно казано.  Wink

# 606
  • London
Всяка една държава в Латинска Америка има повече производство от нас , защото всеки ден откриват нови фабрики , цехове , а ние само затваряме каквото е останало на доизживелица. Произвеждали сме били , май говорим за различни Българии с тебе. Mr. Green В България на тия заплати там само на мен ми заминават над 1500 лева на месец без да се налага да пътувам всеки ден до работа и с куче , което консумира 200 лева на месец. Извинявай , но колко семейства сборно по няколко човека имат този доход ? Аз лично не смятам , че със 600 , 700 или 1000 лева може някой там да си покрие нуждите. А за колко работи масата от хора ???? За подаяния , обаче не спирате да вирите глави и да се правите на европейци , а живота там е като в третия свят , че и по-зле. Събудете се Simple Smile)))

# 607
  • Варна

A България какъв износ има? Thinking

# 608
  • London

На емигранти има износ , аз съм износ хахаха ! Не забравяйте , че от емигрантите икономиката печели повече от инвестиции по последни данни. Каква жалка история , каква жалка държава.....

# 609

Хора, има интернет. Simple Smile

http://www.tradingeconomics.com/bulgaria/exports примерно.

La Catrala, да се чудиш като толкова произвеждат в Латинска Америка, що всичките драпат на север. Simple Smile Абе ти там ходила ли си въобще всъщност? Или в сериалите си ги гледала тия фабрики?

# 610
  • Варна

Интернет има, ама износ няма. Като даваш задачки поне задавай и параметрите за  тях.. Laughing

# 611
  • London

http://www.tradingeconomics.com/bulgaria/exports примерно.

La Catrala, да се чудиш като толкова произвеждат в Латинска Америка, що всичките драпат на север. Simple Smile Абе ти там ходила ли си въобще всъщност? Или в сериалите си ги гледала тия фабрики?

За сметка на теб поддържам страница за новини и политика в Южна Америка и всеки божи ден чета пресата им , гледам новините им и знам актуално какво се случва. Сериалите , обаче турските ги оставям на теб , защото като влезеш във тема сериали само това гледа половината форум. Информация и видеа и тн мога винаги да ти предоставя , но ме съмнява да говориш испански та няма да ти послужат много. Thinking

# 612
Информация и видеа и тн мога винаги да ти предоставя , но ме съмнява да говориш испански та няма да ти послужат много. Thinking

Ама аз питам ходила ли си - не дали си гледала филмчета? Simple Smile Е?

Хексе, аз работя над 15 години в сфера, в която само изнасяме. Simple Smile И не съм само аз.

Тъй че сигурно зависи от гледната точка има ли, няма ли износ.

И да уточня, че не изнасяме камериерки за Англия. Simple Smile

# 613
Произвеждаме, изнасяме, мноу сме добре! Party Laughing Laughing

# 614
  • London
А ти къде освен в България си живяла джи пи , че се изказваш за цял свят с такава категоричност ?  ooooh! За жалост страната печели повече от камериерките за които приказваш отколкото от теб и твоята продукция. SadКолко жалко нали ?

Общи условия

Активация на акаунт