Отговори
# 600
  • Варна
http://grabo.bg/varna/kosabiju-02nu7

мнения за този салон?

# 601
  • Варна
И аз умувам за това студио, но то е ново - дали има отзиви за него?

# 602
  • Варна
Май ще съм опитен заек  Mr. Green

# 603
Здравейте,

някой има ли мнение за този салон http://grabo.bg/varna/chisto-litze-0t9vfg ?

# 604
  • Варна
Май ще съм опитен заек  Mr. Green
И аз си взех - да видим каква визия ще предложат Simple Smile

# 605
  • Варна
 dessitta, аз съм супер доволна. Перфектно обслужаване, прическата ми стана супер! И с ваучер и без ваучер пак бих ги посетила!

# 606

Посетих ги без ваучер, още преди да пуснат оферта, имаха промоция за 14,90 лв. подстригване с арг.терапия и сешоар и станах много доволна , така че бих препоръчала и този и другият им салон  Peace Лично мое мнение разбира се, но аз и друг път съм казвала , че съм доволна от салона на Варна Бюти студио  Simple Smile

# 607
  • Варна
Някой ходил ли е в Мидената къща на плажната алея? Гледам за 4 дни 2027 изкупени ваучера... Преди малко се обадих да резервирам, за една седмица напред няма никакви места.   Shocked  А колкото пъти съм минавала от там, все е било почти празно.

# 608
  • Варна
Някой ходил ли е в Мидената къща на плажната алея? Гледам за 4 дни 2027 изкупени ваучера... Преди малко се обадих да резервирам, за една седмица напред няма никакви места.   Shocked  А колкото пъти съм минавала от там, все е било почти празно.
През деня е празно, вечер си е пълно по принцип Peace те и затова пускат ваучери, за да има хора и през деня.

# 609
  • Варна
Интересуват ме впечатления от кухнята и обслужването  Flutter

# 610
  • Варна
Не се подлъгвайте за Мидената къща, миналата година по същото време си взехме ваучери за там, 3 часа си чаках основнот, 1 час салатата, сервитьорите бяха малко и неопитни, когато ги викахме да питаме какво става с нашите поръчки ни питаха какво имаме. Заведението беше фрашкано, не смогваха да настаняват, камоли да обслужват а за готвенето да не говоря. Иначе не беше зле приготвено, но съгласете се да поръчаш обяд а да получиш вечеря  #Crazy

# 611
  • Варна
аз също не съм доволна, без ваучери миналото лято. Чакане сигурно час, за да стане ясно че даже не всичко е запомнила. Мидите бяха основно черупки и грамажа не отговаряше, пълно разочарование

# 612
  • Варна
Уф... какво да се прави, една приятелка ме нави и вече купихме ваучерите. Но поне ще знам да поръчаме всичко в началото, за да не се бавим с часове.  Simple Smile

# 613
То в Мидената къща май е така с и без ваучер ........... Миналото лято седнахме там на годишнината на свекърите и да ви кажа и аз не останах очарована .........

# 614
  • Варна
Отдавна не бях влизала в темата, сега прехвърлих последните няколко страници и видях лоши мнения за маникюра в салон Емоция, а аз преди няколко дни взех това http://promograd.bg/varna/krasota/podmladete-litseto-si-s-terapi … -i-diamanti.10586
и отзивите за козметичката ли са такива, някой ходил ли е  Confused
да знам за какво да се настроя.

Общи условия

Активация на акаунт