КГБ = Клуб на Готините Баби - 134.

• 46 448
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
  • в сърцата на любимите ми хора
Енциклопедия, и аз, и аз Simple Smile Прегледах линка с билките, ама не съм си "признала".
Иви, мерси за кафенцето  Hug И аз питах преди време за публикациите. Май само писането в определени теми се отчита. КГБ-то не е в тази група, та затова.
Луси, дано с Катя всичко да е наред. Стискам палци и се моля за нея Praynig
Кари, ама вие не се ли уморихте от празници  Simple Smile Имате толкова много и е страхотно, че се включва цялото семейство. Направо ви завиждам  Embarassed
Ега Мега, имаш си едно голямо бонбонче  Hug Да го нацелуваш от мен! Голям сладур е  Hug
Здравче, приятно изкарване довечера в Дон Домат. Аз, синята идея, май отдавна съм я погребала. Ама пийнете по едно и от мое име beer
Аз пък тази вечер ще се правя на готвачка, че утре чакам гости и трябва да си помогна малко. Ама първо ще трябва да пазарувам, че в хладилника вече паяжини са се заформили  Mr. Green Нямам никаква идея какво ще е менюто, та и това трябва да измисля. Помагайте с предложения, че главата ми е една такава кухичка  Joy

П.П. Иви, не бях видяла, че Маринчето ти е отговорила  Hug

# 646
  • Кубрат/ Пишурка
 И аз да се обадя следобедно, че после нещо не ми остава време.
Момичета, пратихте ни облаци и вятър от Софийско, ама дъждът нещо ни заобиколи пак Joy Пък следобеда и облаците избягаха! Земята е напукана вече.Вече месец не е капвала капка.
Ега Мега, голям сладур си имаш, да ти е жив и здрав!
Луси, дано всичко бъде успешно при Катя!
Иве, има други теми, в които като пишеш и ти отброяват публикации Hug пред тях има листче.

# 647
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Жабче, готино е мацето, наистина! И ме шашва с лекотата, с която си решава проблемите. Абе то няма никакъв матрял за репортажа - и си свирка, и се хили безгрижно  Joy Joy. И нещата се подреждат от само-себе-си. Това Дойчо да беше - да е оревал орталъците tantrum Rage. Такива ли са испанците? Моята е каталунка. Излапа ми днес пълнените тиквички, кефтетата и козунака - и пита за рецептите.
 cook

Здравче , не знам точно от къде е в Каталуния ,
но тук са страхотни , безгрижни , непукисти. И аз съм в Каталуния. Peace
Не им пука бе , бахти и хората , но евала им правя , че даже и ние с Краси прихванахме
от това. Ако ще да трещи и земята да се цепи тук всичко е "транкильо".  Joy
Демек спокойно.  Mr. Green Или въпросното “маняна“ - утре , е вЕрвайте ми тука никога
не идва утрето им. Отиваш утре и пак е маняна и така .... тука утре нямат.  Joy
Не е ли сега , на мига , на момента , забрави. hahaha
Но , радвам се , наистина точно описваш каталанката.  Mr. Green
И аз тука раздавам рецепти , ходят вече в БГ магазина за дадени подправки ,
вече си боядисват яйца за Великден. Готини и с отворени обятия за всичко ново и
за останалите традиции , празници и т.н.  Grinning
Поздрави на съпровинцианалиската ми.  Wink Егати думата , ма нали сме в една провинция
Каталуния.  Mr. Green

Енциклопедия , аз също метнах едно оЧо , признавам.  Hug

Маринка , даже и вечерях току що. Деня мързелив , но храната чудесна ,
като на бременна ми се ядеше , до припадък.  Mr. Green

Чакам бройката , точната за ВТ. Иви , моля те , като разбереш точно колко
девойки ще сте да ми кажеш. Ноооо да не е по късно от края на май месец , моля.  Hug

Роси , ще очакваме инфо от и за Катя.  Hug

Оф ставам да си “направя“ една топла водица , че много ми стана тежко на стомаха.
Та да ми олекне и да премахна тежестта.  Crazy

Айде до скоро скиф.  Mr. Green

# 648
Мамси,Янче тенкю LaughingНашата тема си е хубава и без листче bowuu

# 649
Жабка още два дена ще изчаквам и ще се обадя за бройката в хотела да не останем на "сухо".
Енциклопедия и аз надникнах в поста,интересен е и си принтирах някои неща,нещо като аптечка за бърза билкова помощ.
Жабка,аз като гледам как "транкильо "ти върви живота значи си прихванала от тяхното спокойствие.От слънцето ли от манталитета,но като гледам испанци,кубинци и все такива които са по на юг все ухилени.  Grinning newsm68 newsm44не им пука.Южняците са  безгрижни
newsm18  261uu   newsm35

# 650
Иви , tranquilo ми е.  Joy
Такъв непокист съм , а днес особено голям мързел ме е налегнал.  Mr. Green
Знам ли от к'во им е транкильото , но им по рождение май.  Laughing
Свикнах им , книга мога да напиша с чудесата им.  hahaha

# 651
Леле, какво ли някоя от нас с готвенето да каже "маняна". Или пък с взимането на внучета от градината ...

Виц:
Двама гастарбайтери, турчин и испанец, си говорят в обедната почивка.
Испанецът:             Я кажи, камарад, все ви чувам да си викате "Яваш, яваш" докато работите. Какво значи това?
Турчинът:               Ами "по-полека" значи. А вие пък все си викате "маняна, маняна". Това пък какво значи.
Испанецът:              Абе същото като "яваш, яваш", ама не с толкова напрежение.

Joy hahaha Joy

Айде, отивам да взимам Йоан.
 newsm44

ПиснА ми от това бюро и от тази кухня!

smile3523 newsm64

# 652
Хихи, Жабка, заедно сме писали!
"Моята" Лидия - все ухилена до уши, все нещо ми плещи на испански английски дето не го разбирам, и разпръсква светлина някаква наоколо си. Спокойно ми е, и ведро.

# 653
Леле, какво ли някоя от нас с готвенето да каже "маняна". Или пък с взимането на внучета от градината ...

Виц:
Двама гастарбайтери, турчин и испанец, си говорят в обедната почивка.
Испанецът:             Я кажи, камарад, все ви чувам да си викате "Яваш, яваш" докато работите. Какво значи това?
Турчинът:               Ами "по-полека" значи. А вие пък все си викате "маняна, маняна". Това пък какво значи.
Испанецът:              Абе същото като "яваш, яваш", ама не с толкова напрежение.

Joy hahaha Joy

Айде, отивам да взимам Йоан.
 newsm44

ПиснА ми от това бюро и от тази кухня!

smile3523 newsm64

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Еееее , за к'во говорим?!  Joy
А английски им е някакъв диалектен. Трудно се ориентираш в обстановката.  Mr. Green

# 654
Здравейте девойки мили!  О сутринта аха да пиша и хоп някой звънне е аз само чета.
Джили моя внук АЛЕКСЧЕТО е на 3г половина ,но расте както всички деца с компа и айфони.
ЕГАМЕГА страхотен бонбон ти е внучето ,да е здрав да ви радва и обича.
Иве ,благодаря ти за поканата за Търново нека оставим вратата отворена засега.
Енциклопедия  аз съм фен на билките ,четох благодаря ти .С билки си оправих хормоните на Хашимото.
Добре дошла и на дамата след мен!!
Ох още не мога за запомня всички ви ,но много ме радвате страхотни сте.
Желая Катя да се оправи бързо!
Я да свърша нещо и пак ще дойда при вас. Grinning
.

# 655
Хахаха, чудо невидено,средата на май,  навън проливен дъжд ,а преди да се изсипе едни Shocked гърмове гърмяха,та и още продължават.
Римарче, Joy снощи Янка като те помоли за дъжда, май много силно си духнала та през 3 морета в четвърто дойде Mr. Green
Поне ще ми полее градинката Mr. Green
Лека вечер момичета Hug

# 656
  • София
Ето съм!

# 657
# 658
  • У дома във Варна
Добър вечер на всички! newsm51
Иве, пиши ме и мен за Търново за две вечери.
Ще зема да дода, се ще намеря някой спонсор дотогава  smile3503

Лека нощ и спокойна вечер!

# 659
  • София
И аз съм Ето.

Общи условия

Активация на акаунт