Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 75

• 33 228
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Такаааа: от екзистенциална гледна точка "позволи ми, остави ме" да те обичам отвежда към разбирането за любовта като самодостатъчна абстрактна категория, изискваща самовглъбяване и известна доза дистанциране от обекта/субект, за да бъде съхранена сакралността на чувството и това да гаранира неговата екзистенция Joy Joy Joy
От Кузеева обаче означава:"Чекай, чекай още малко...."
От Джемреева:"Айде, че ми писна..." hahaha
Ух па ми стана едно готЕноооо.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

И пак... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

love001 newsm51  love001

# 676
Госпожата Hug, според Ботев е така:

Остави таз песен любовна,
не вливай ми в сърце отрова,-
млад съм аз, но младост не помня,
пък и да помня, не ровя
туй, що съм ази намразил
и пред тебе с крака погазил
...................................................
Роб бях тогаз - вериги влачех          "До моето първо либе"
п.с. Едже и Мелек - плагиати Joy Joy Joy Joy

# 677
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Госпожата, според Ботев е така:

пък и да помня, не ровя
туй, що съм ази намразил
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Ох, ше умрем с тебе....постоянно ме караш да слагам редица емотиконни вериги...

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 678
Госпожата, според Ботев е така:

пък и да помня, не ровя
туй, що съм ази намразил

Joy Joy Joy Точно за “До моето първо либе“ си мислех, като казах Ботев ! Та и според него, е като според мен !  Laughing

# 679
Е тука ся една характеристичка на Кузей - Яворов стайл от "Песента на човека" Grinning

Къде отивам аз, терзан от знойна жажда?
Мечта подир мечта гине и се ражда...
В тъма и сам - към светлина ли, към любов?
.......................................................................
.....................................бди тревожен ум,
с надежда за минутите възмездни
на стигнат край в безкраен друм.

Та така, мноооооого висока е българската литература Hug

# 680
Е тука ся една характеристичка на Кузей - Яворов стайл от "Песента на човека" Grinning

Къде отивам аз, терзан от знойна жажда?
Мечта подир мечта гине и се ражда...
В тъма и сам - към светлина ли, към любов?
.......................................................................
.....................................бди тревожен ум,
с надежда за минутите възмездни
на стигнат край в безкраен друм.

Та така, мноооооого висока е българската литература Hug

Или, страшна си  Joy Joy Joy

# 681
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
На мен лично серията много ми хареса. Припомни ми една чиста любов. Запазена от времето по детски чиста. Прекрасна игра на Oyku и Киво толкова добре показа тръпката, желанието, нетърпението дори за една прегръдка. Аз лично съжалявам,че живея във време което първичното и физическото е по важно от любовта в най-чистата и форма. Тази романтика на люлката,цветята за закуска просто останах безмълвнна. Толкова сладки в притеснението си някой да не ни види. Върнах се назад във времето в което все още вярвах,че има такава любов. Това е първата серия на КГ в която се усмихвам 5 пъти. Знаех,че няма да има физическо,но това пресъздаване на чистата любов на мен лично ми допадна много.

Много се зарадвах за Бану,че се пребори със злодея. Нямаше криза справи се може и да се дължи на Джан който още от началото си я харесваше...Много ме зарадва колко беше честна.

Притеснява ме Гюней сега е ранено животно.Бану го изостави,Мелда я нямаше беше напуснала хотела, Джемре е с Кузей и пари няма...положение няма..разведен изхвърлен,унижен...сега мисля,че ще е по зъл от всякога.

# 682
Лудостче, чудесно си го казала.  smile3525
Тази чиста, красива любов плени и мен, знам, че няма друга като нея да гледам на екран...
Затова след този филм - олмаз на останалите любови  Wink
А Йойку и Къванч са повече от прекрасни. Peace

# 683
В патриархално-родовото време, от което идва Кузей, основен знак за обич е китката - имаше я на закуска/, а кладенецът/изворът пък е ключово място за социални контакти на младите необвързани, много романтично/вярно, че Кузей наля една кана с вода от пластмасова бутилка, но все пак даде на Дж. да я напие Joy Joy Joy/И на мен ми е мъчно за онези времена, Лудостче Hug

# 684
В патриархално-родовото време, от което идва Кузей, основен знак за обич е китката - имаше я на закуска/, а кладенецът/изворът пък е ключово място за социални контакти на младите необвързани, много романтично/вярно, че Кузей наля една кана с вода от пластмасова бутилка, но все пак даде на Дж. да я напие Joy Joy Joy/И на мен ми е мъчно за онези времена, Лудостче Hug

Знам,че ги е имало виждам и сега доста мъже семейни приятели на майка ми и на леля ми как се държат със жените си нещо което в наши дни мъжете не го умеят сякаш са възпитани само за първичното... жалко много жалко.

Благодарение на Киво си припомних колко беше хубаво това чувство ...  Heart Eyes

# 685
То май затова гледаме тези филми, някакъв своеобразен неоромантизъм Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 686
То май затова гледаме тези филми, някакъв своеобразен неоромантизъм Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Може би да  Peace

# 687
Аз понеже съм с промит мозък, ама мнооого промит, та се сещам за семейната сцена от "Ралица" на Славейков. Та там кратката семейна идилия преди убийството на Иво представя съхранената и след брака свенливост....Трогателно е.
Край, спирам, не ме замеряйте Praynig

# 688
Аз понеже съм с промит мозък, ама мнооого промит, та се сещам за семейната сцена от "Ралица" на Славейков. Та там кратката семейна идилия преди убийството на Иво представя съхранената и след брака свенливост....Трогателно е.
Край, спирам, не ме замеряйте Praynig

Ти ми напомни това бях забравила... страхотно го каза благодаря ти.
Аз в някои моменти се присещах за вечерята в "Железния светилник"

# 689
Е сега ме хвана...........коя вечеря??? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт