Зависимости между любовта и външния вид

• 92 239
  • 2 732
  •   1
Отговори
# 810
  • София
Андариел, не го приемам лично, само казвам, че като нещо е калорично то е калорично независимо дали е чуждестранно. А порциите главно у нас са огромни, в други страни, включая арабските, е по- важно повече на брой ястия да има, а не цял тутманик. (сори, ама този тутманик така звучен ми идва, че ми е кеф да го пиша)

Там няма нужда от снимки, за да се разбере коя колко я обичат и по колко пъти на нощ.  Laughing
Човек може да е кисел и нещастен и по други причини ( само за протокола на психоаналитичната общност  Wink )

# 811
  • София
и вкусен, не само звучен!

# 812
  • out of space
и вкусен, не само звучен!

Гнусен. Дори не е звучен.

# 813
  • София
нищо не  разбираш от тутманици!

# 814
  • Варна

За мен примерно идеалната жена е 172 см , носи дрехи размер 36-36, и носи обувки 37 Simple Smile
Всичко което не се вмества в тези размери, влиза в категория крава  Mr. Green
Току-що ме описа. Благодаря  bowuu

# 815
Зарежи протеиновите шейкове и сладоледа. Замени ги с протеини от друг вид, замени плодовете със зеленчуци, яж ядки и си намали порциите и ще отслабнеш. Не яж въглехидрати за закуска, включи ги след десет и яж начесто по малко. Пробвай един месец и виж дали помага.
Simple Smile Сладоледът е трудно постижимо,защото не харесвам нищо друго сладко,но е постижимо ,но как да ти кажа освен  "Been there, done that !"
Храня се основно с готвена от нас храна ,НЕ КУПувам полуфабрикати ,безалкохолни, бисквитки или алкохол. Правя си пълно-зърнест хляб сама, киселото мляко,баницата , сладоледа, и т.н.
Закуска или шейк или кафе с мляко и по късно овесена каша с берита ,обяда е зеленчукова супа със салата/сандвич с авокадо и домат със салата, вечерята е риба/ пиле /готвено със салата и сладолед или плодово кисело мляко за десерт(не всеки ден ) ,както и ходене по 10-12 км на ден .
Не винаги килограмите са плюскане на купени тутманици ,кроасани и баклави ,за съжаление,малко хора  го осъзнават и коментарите са болезнени ...

Ядеш здравословно, но така ще си поддържаш теглото, няма да го намалиш. Изключи хляб, овесена каша, ориз и картофи (по-скоро намали до минимум), кафе без мляко, махни сладоледа, намали плодовете, увеличи зеленчуците (зелева салата, краставица, пипер), сирена, ядки, тофу, по малко. Продължи с ходенето и включи плуване, ако можеш. Гарантирам ти, че за два месеца ще свалиш.

# 816
Зарежи протеиновите шейкове и сладоледа. Замени ги с протеини от друг вид, замени плодовете със зеленчуци, яж ядки и си намали порциите и ще отслабнеш. Не яж въглехидрати за закуска, включи ги след десет и яж начесто по малко. Пробвай един месец и виж дали помага.
Simple Smile Сладоледът е трудно постижимо,защото не харесвам нищо друго сладко,но е постижимо ,но как да ти кажа освен  "Been there, done that !"
Храня се основно с готвена от нас храна ,НЕ КУПувам полуфабрикати ,безалкохолни, бисквитки или алкохол. Правя си пълно-зърнест хляб сама, киселото мляко,баницата , сладоледа, и т.н.
Закуска или шейк или кафе с мляко и по късно овесена каша с берита ,обяда е зеленчукова супа със салата/сандвич с авокадо и домат със салата, вечерята е риба/ пиле /готвено със салата и сладолед или плодово кисело мляко за десерт(не всеки ден ) ,както и ходене по 10-12 км на ден .
Не винаги килограмите са плюскане на купени тутманици ,кроасани и баклави ,за съжаление,малко хора  го осъзнават и коментарите са болезнени ...

Ядеш здравословно, но така ще си поддържаш теглото, няма да го намалиш. Изключи хляб, овесена каша, ориз и картофи (по-скоро намали до минимум), кафе без мляко, махни сладоледа, намали плодовете, увеличи зеленчуците (зелева салата, краставица, пипер), сирена, ядки, тофу, по малко. Продължи с ходенето и включи плуване, ако можеш. Гарантирам ти, че за два месеца ще свалиш.
Благодаря ти ,ще се постарая,приемем  съвети !

# 817
Аз пък те съветвам да пробваш разделно хранене - така не се лишаваш от любими храни. Само,че свалянето на кг започва чак след месец, много хора се отчайват първата седмица и започват по старому.

# 818
Защо само за ядене говорите?

# 819
Християния, присъединявам се към съвета на sophiemmaspencer. Спирай сладкото, всичко тестяно, овесени ядки и всякакви други фуражи и няма как да не отслабнеш. Щом обичаш сладко хапвай по малко натурален шоколад. 

# 820
Християния, присъединявам се към съвета на sophiemmaspencer. Спирай сладкото, всичко тестяно, овесени ядки и всякакви други фуражи и няма как да не отслабнеш. Щом обичаш сладко хапвай по малко натурален шоколад. 

Добра идея. Аз също така купувам малки пакетчета с три вида плод (зърна от нар, боровинки и не помня Mr. Green), покрити с натурален шоколад.  И на децата давам за училище.

# 821

За мен примерно идеалната жена е 172 см , носи дрехи размер 36-36, и носи обувки 37 Simple Smile
Всичко което не се вмества в тези размери, влиза в категория крава  Mr. Green
Току-що ме описа. Благодаря  bowuu

Мууууууу.  Joy

# 822
  • София
направо спирай да ядеш, че като чета какво НЕ трябва да ядеш, и то май само въздухът ще ти остане! Опа, пардон, оставиха ти пържолите, рибата и яйцата! Направо минаваш на Дюкан.  Wink
 Аз само като чета какво не трябва даа се яде, и най-старите дялове на мозъка ми започват да крещят "криза, криза, настъпва глад, давай да се запасявам", и една ябълка да изям, и мозъкът ми ще изкомандва да се складира! И като притурим спортуване до почти скапване, и как човек да не посегне към всякакви чудодейни хапчета и отвари! Не може така бе, хора! При такъв драстичен режим не само няма да се отслабне трайно, ами и човек може да се побърка! Не е добре за психиката!

# 823
Не е драстичен, Андариел. И какво е това с мозъка и ябълката? Мозъкът може да се занимава и с други неща освен с храна. Например с мъже.  bowuu

# 824
  • София
Когато на някого започнеш да му казваш какво не трябва да яде, му създаваш усещане за дефицит, недостиг, хранителна криза, и това по-скоро подтиква към обратното поведение - желание да се яде сега, защото утре няма. Не си ли го забелязала този ефект върху себе си, когато например трябва да не ядеш няколко часа по някакви причини, нито троха, нито кафе, нито нищо - само можеш вода да пиеш - и как точно в този кратък забранен период ти се прияжда какво ли не? Не че си умряла от глад, но самият факт, че ти е забранено да ядеш точно през този отрязък от време, само разпалва глада ти. Икономически същото се наблюдава и всички по някакъв начин сме го изпитали по време на соца и купоните в началото на демокрацията - когато кажеха, че олиото ще се продава по две бутилки на човек, изведнъж всички се юрваха да купувват олио, все едно само олио пият вкъщи. Усещането за дефицит включва механизъм на мислене и действия по презапасяване. Човек може дори да не обича кой знае колко шоколад, обаче пише ли в диетата, че не трябва да яде шоколад, и изведнъж му се прияжда.

Общи условия

Активация на акаунт