Пролетните две чертички, Януари ще са ококорени очички

• 24 801
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте мили мами и аз се включвам в темичката да ви разказа за моите първи трепети. на 9 април ми беше последната менструация и от тогава не се и появи слава богу  Grinning . Имах само малко зацапване но нищо повече на 8 май си направих тест и беше положителен тичах до гинеколога, но беше твърде рано и каза че само някаква сянка се вижда но на 100 % не гарантира и каза на 29 май пак да отида тогава ще се види по добре. На 10 май пак си направих тест и беше пак положителен така че вече се надявам на 29 да видя малката точица  Grinning . Докторката ми изписа витамини фолиева киселина и сега ги пия. За сега нямам оплаквания само гърдите ме понаболяват и само се моля да не ми прилошава че ми предстоят изпити и държавен изпит. Това е от мен лек ден за сега на всички!

# 136
Здравейте и от мен мили мами . Аз също съм със термин януари 2014 . Пожелавам на всички лека бременност. Аз днес бях на 1-вият си преглед. В 5 седмица съм ... и за сега всичко било наред. Зад себе си имам един спонтанен аборт , надявам се сега всичко да е наред. В сряда ще ида на ултразвук , да чуем сърчицето на бебчо . Много съм щастлива ... Но все пак вие споделяте моето щастие. И се надявам за напред да си помагаме .. Simple Smile

# 137
Привет  Simple Smile

Днес видях две  Wink Едната е почти въображаема, но все пак си е там  Grinning

Успешна бременност на всички  Hug

# 138
На всички ви правят ултразвук, а тук ми казаха, че чак в 10-12 седмица ще ме извикат за ултразвук.  И ми е странно.
И имам въпрос: вие казахте ли на някой,  освен на таткто, разбира се?

# 139
Казала съм на родителите ми, на неговите ще кажем по-нататък. Също такс и нс една колежка, тъй като тя знаеше че ще правя тест и още сутринта ме застреля с въпроса. Много ще ми е трудно да устискам и да си мълча, веднага ще ме разберат, тъй като много обичам да си пийвам биричка, а като сега си поръчвам сокчета и чайчета ситуацията ще им се изясни.

# 140
Добре дошли на новите мами! Лека и успешна бременност ви желая!   bouquet

Маринамихалова, какво става с теб и по-точно със зацапването?

# 141
Здравейте!  surpriseuu

Днес се разходихме с децата в парка:) Ох, как се уморих да бягам след колелетата .. Сега съм пред телевизора и разпускам, децата спят вече като никога толкова рано  Heart Eyes ах, колко са хубави и сладки като спят  smile3521 Joy

А за точицата, само мъжът ми знае, мисля да кажа след 12 седмица. Да мине ранната фетална и тогава ... Желая ви мноооого мързелива събота вечер!   bath1 smile3524 tv kiss

# 142
Здравейте!  Hug

Добре дошли на новите попълнения, много се радвам, че се увеличаваме!  Simple Smile Желая ви лека бременност и здрави бебчета на финала! Hug

Аз съм добре, обаче напоследък ми става лошо, не само сутрин, но и по всяко време на деня Confused Изведнъж ми става зле и за 10- тина минутки минава, но си е доста неприятно Confused Но пък може и от жегата да е, а и покрая последните приготовления за сватбата... просто малко в повече ми дойде явно, но въпреки всичко, никой не може да свали усмивката от лицето ми Wink Вече ме подозират между другото Laughing

За неразположенията - аз се чувствам перфектно, с изключение на това, което споменах по- горе - че ми става лошо от време на време, но пък за кратко. Wink

Хриси, дано да не е нещо притеснително. Продължавай с чайчетата и дано днес вече да се чувстваш по- добре! Hug

toridim, ти си направо герой Heart Eyes Щом искаш близнаци - от сърце ти го пожелавам! Hug Няма нищо по - хубаво от децата и много се радвам на семейства с повече от 2 деца Heart Eyes

И аз не съм  казала на никого, освен на таткото. Simple Smile След като чуем сърчице, мисля да кажа на майка ми и баща ми, пък на останалите - след като вляза в третия месец. Simple Smile

Ние с таткото отиваме на разходка... и да гласуваме, не че има за кого, но поне да си пуснем гласовете....

Лек ден ви желая! Hug

# 143
За съжаление се влоших  Cry,отскочих до аптеката и сега освен многото мед и лимони с които те тъпча се заредих и с хомеопатични лекарства- Осцилококцинум,хомеожен,стодал и мукоплант. Дано всичко това даде резултат  Rolling Eyes Гледам да лежа,а мъжа ми сега ми приготвя и пилешка супичка   Grinning  Hug Как можах да се подредя така......ужас

Последна редакция: нд, 12 май 2013, 13:05 от Хриси.

# 144
Дейзии мерси за подкрепата!  HugИ  една точица да е ще  бъде мнооооого обичана! Heart Eyes Аз няма да гласувам- просто не знам за кого  Shocked наистина е така - всички са едни и същи ...

Хриси. спокойно, всичко ще е наред! Хубаво е, че си си взела хомеопатични- дано скоро се похвалиш, че си по- добре! Аз да те успокоя малко ще ти разкажа с Марти какво стана първият месец от бременността. На 23 ден от МЦ имах две чертички на теста, а предният ден бях с 39 градуса температура, хрема и страшна кашлица- почти отписахме точката и  много ми беше мъчно Cry ... продължи цял месец това , но пък не съм вземала нищо друго освен парацетамол и осцилококцинум. На 9г.с. бях вече горе долу добре и реших да видя дали точката ще я бъде или не. Доктора много ме зарадва Grinning като ми каза, че моят хубавец е там и си расте има пулс и е вече 2см. Толкова се зарадвах , че е ок даже сълзи напираха ... така, че Божа работа му казвам! Горе главата , те са толкова силни точици!!!   bouquet

# 145
toridim благодаря ти за подкрепата и успокоението,наистина съм притеснена защото тази точица е чакана от доста дълго време дано се окаже силна   Hug

# 146
Здравейте пак, мами Simple Smile
Аз съм с малко по странен проблем и много ме е страх, още като тийнейджърка след едно море пипнах вируса на вагиналния херпес. В четвъртък след като си направих теста и дали от радост и много силни емоции и снощи ми се появи, прочетох безброй статии по темата колко е опасно, утре съм на лекар...
Поддържам мястото сухо, не съм излизала от вкъщи да се пазя, да не го раздразня още повече.
Има ли някой, който да е имал подобен проблем? Доста съм разтревожена...
Благодаря!

# 147
  • Бургас
И аз се записвам при вас с дълго очакваните две чертички  EFP. 6 дена ми е закъснението, но днес малко съм притеснена, защото имам силни болки ниско долу в корема. Пих ношпа и болката стана тъпа , но все още постоянна. От какво ли може да е?

# 148
И аз се записвам при вас с дълго очакваните две чертички  EFP. 6 дена ми е закъснението, но днес малко съм притеснена, защото имам силни болки ниско долу в корема. Пих ношпа и болката стана тъпа , но все още постоянна. От какво ли може да е?

Честито!! Hug Почивай повече,  ако имаш възможност полежи си , поглези се. Дано мине бързо!  Praynig По принцип и аз имам понякога болки като тежест или прорязвания ...

# 149
Здравейте, бъдещи мамита  Hug Приемате ли още 1 човек на борда?  newsm51 Аз днеска видях бледа 2-ра чертичка и съм в някаква еуфория  newsm44 newsm44 newsm44 Всички емоции минават в момента през мен ... Дори се закашлях преди малко и се притесних да не би да стане нещо от това  newsm78  абе, луда работа  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт