Отговори
# 345
Да ви кажа честно, като че ли спрях да се стряскам толкова от тези стягания на матката. При мен понякога са болезнение, друг път не. Уж толкова лежа и внимавам.....накрая ще му отпусна края и това е . Ето вече втори ден лежа и пак ги имам. Правих какви ли не изследвания и всичките отрицателни... Моят доктор е доста спокоен, което ме кара да мисля , че не е толкова страшно. Но от болка до болка има разлика все пак.

Ами, Майче, може и да си права. Аз с предната бременност непрекъснато съм имала контракции, те си личали при прегледа. Всеки път моята лекарка ме питаше - боли ли те, как си с контракциите. Аз -  Shocked к'ви контракции  newsm78 Все ме караше да пия магнезий и но-шпа, ама аз като не усещах болка и нищо, не съм и пила. Пък ей на изкарах си до края.
С това не искам да кажа, че трябва да се игнорира наличието на контракции, но спокойствието е ключов момент при всички положения. Така че браво за това! Все пак си имай едно наум Simple Smile

# 346
Момичета идвам да ви се похваля,ще си имаме една малка принцеса септември Hug днес ни казаха пола.Много сам щастлива направо незнам каде се намирам.Таткото и той е доволен за което се радвам Peace. Така че се записвам и аз с едни розови гащечки Hug

# 347
Благодаря Ви за отговорите момичета   bouquet, наистина ме успокоихте  Hug
чувството е   наистина като при разтягане и хваща предимно кръста Embarassed , а уж ми е втора бременност  ooooh!
БЛАГОДАРЯ ВИ  newsm51 newsm51 newsm51
Роси честити розови гащи bouquet

# 348
Защо се карате за количките? newsm78 мене пък хич не ми пука даже ако знаех къде е моята(от когато аз съм била малка)щях да я стегна и да я изкарам, щеше да е голям майтап Joy нашата е подарък, ама хич не ми пука квато е baby_neutral

Коткинчо, много си права за свинщината Joy колкото и да е скъпа все се цапа hahaha

Амниоцентезата е по преценка на доктор и е при рискови бременности и след определена възраст Naughty
Шамси, много е умен малкия, пък и кво им има на маратонките, в филма бащата на булката адашката се омъжи с маратонки Peace

Целувки, ще почивам малко, че до сега бях навън Mr. Green

# 349
Ах, момичета, със свито сърце спрях да пиша в темата след последните нападки по мои постове,но сега като гледам,че се дракате и без мое участие,ме отпусна  Laughing
Явно личните мнения и предпочитания не се толерират, пък цитатите на трети лица, надлежно поставени в кавички, съвсем  Mr. Green
Накратко, ида с мир!

Аз изпаднах в черна дупка с началото на пролетта, което за мен съвпадна с началото на продължението на знаменития ни ремонт! Докато вие четете за колички и пелени, аз се ограмотявам на тема паркети и латекси. Зарязах и плетене,и шиене, само търча като кон по разни магазини,които хич не са ми в сферата на интереси и даже забравям,че имам и бебе в корема си.

аз от няколко дена имам остри,пробождащи болки във влагалището, като седна на стол и се усещат, все  стоя полегнала настрана, в първия миг доста ме разтревожиха,но докторът твърди,че това са нормални усещания и аз се съгласих и се посветих отново на латексите и шпакловките  Mr. Green Иначе покрай бремеността нищо ново за сега. Почнала съм да качвам кг, вече съм + 1,600 и даже и корем ми личи  Party

П.С. Бодита с хитри надписи на български език и на нормални цени http://kolinishop.com/product.php?ProductID=1415

# 350
Anni0422 , че кой се кара, всеки си казва своята позиция  Laughing Виж в Семейни отношения какво значи каране  Close
rosita pencheva , честити розови гащички   bouquet Аз нямах предпочитания, но като разбрах че ще си имаме малка кокетка и много се развълнувах и съм на седмото небе....не че ако беше момченце нямаше да се радвам де...ама явно подсъзнателено съм напирала за мома  Mr. Green
kotkincho, и аз до момента не съм усетила контракции  newsm78 Което явно не означава, че ги няма  Laughing
Amelly, разсмя ме с първите изречения... Mr. Green Включвай се по-редовно, няма да се плашиш... Laughing тук бих казала е една от малкото положителни теми. Има различни мнения, но не съм усетила злоба и крайности (за разлика от мнооого други теми във форума #Crazy)

# 351
Дундичка, то остана и за косите да се хванат Naughty не разбирам кво толкова една количка, 2500 за количка няма дам по-добре да си купя истинска кола Sick ама има маи дето дават, всеки с предпочитанията си Peace

За разделното хранене съм за, готвила съм разделно и вкуса е същия ама нещо ми омразна и майак ми готвеше и спях с РХ Mr. Green

# 352
  • Русе
Amelly,здравей не сме си писали досега приятно ми е Вики ,но искам да ти кажа да внимаваш
с тези ремонти и да не се претоварваш ,. Не искам да ме разбираш погрешно  Peace не те съдя ,но внимавай  ...просто трябва да си почиваме и хапваме това е истината от личен опит аз така не се пазих първите месеци и съм с ниска плацента.Като имаш напредвич ,че къшна работа съм правила ,защото ме съкратиха в 5 седмица .Почивай си за добро ти казвам остави на мъжа си пожелавам ти лека бременост Hug
Аз, да ви кажа честно не се задълбочавам с колички дрехи ,защото е рано намислила съм си да си харесам и като се роди сина ми тогава отивам и купувам.Може да изглеждам суеверна ,но знам че не е на хубаво да се купува от рано даже едни приятели ми дадоха количка комбинирана зимна лятна и ще си я ползвам е пак ще купя друга но за сега ще си я опера и така ..и аз съм против скъпи колички предпочитам за легалце да дам повече парички ,защото количката така или иначе е времена и ще се начупи и окъса  Peace PeaceНо всеки си знае

Повече гледам да наблягам на здравословно хапване ,разходки и удобни дрехи всичко ще си доиде с времето  Party 

Последна редакция: ср, 24 апр 2013, 16:18 от harikliq_222

# 353
  • Gone with the wind
harikliq_222, ще те зАмолА да изтриеш поста си, защото е ужасен! Мисля, че Амели има достатъчно акъл в главата си да знае до колко да се натоварва, а и все пак избира, не говорим да мъкне цимент и бърка замазки.

# 354
То е сериозно, ама ме разсмяхте, момичета Simple Smile
harikliq, по-спокойно, наистина - бременни сме, не сме болни, а такива примери не е хубаво да се дават в такава тема. Peace

Амели, добре дошла отново, липсваше ни Hug Пък споровете - то е ясно - още повече, че в тази тема сме събрани все със специални настроения и склонност към скандали. Това с болките ниско долу, помня от първата бременност разтягането на пубисната кост - ау, ужасно беше, дали нямаш предвид това? Сега още не е почнало, поне при мен.

Пък за покупките - да се върна, че аз подхванах - разбирам много добре ентусиазма, особено пък и при първото дете. Просто някакси в един момент ми стана прекалено... как да го кажем... То вярно, че в момента сме в най-розовия период на бремеността, където неразположенията са най-малко и човек може да се пренасочи вниманието си, но пък и ми се стори, че някои момичетата съвсем са се заровили в мисълта за стоките, та чак забравят самото бебе. Peace

# 355
  • Русе
harikliq_222, ще те зАмолА да изтриеш поста си, защото е ужасен! Мисля, че Амели има достатъчно акъл в главата си да знае до колко да се натоварва, а и все пак избира, не говорим да мъкне цимент и бърка замазки.
Аз,съм искрена и не съм посъветвала нещо лошо ...а доколкото поста това е истина  понякога човек не се усеща до колко се пренатоварва по себе си съдя .Аз съм искрена и обичам да казвам всичко ...не съм дала пример за лошо а за хубаво ,защото човек като се уплаши  тогава разбира .Съжелявам че ме разбираш погрешно Naughty Naughty

# 356
Раясветлина, баш такава болка беше моята. Докторът натисна на 2-3 места и подскочих, там били връзките, та се успокоих. За няколко дена мина, но очаквам скоро пак да почне  Mr. Green

Мерси за милите думи за моя момък - уникални бисери има напоследък  Joy

# 357
  • София
Здравейте и от мен Simple Smile Рядко пиша, но за сметка на това редовно чета. Но днес реших да се включа.

По темата за количките аз съм на мнение, че всеки преценява колко ще даде и е крайно да се казва, че това е безсмислена инвестиция  Peace На мен лично Mima също ми харесват като дизайн, не съм сигурна колко са практични, но си признавам, че и аз се огледах в тях Simple Smile За момента съм се спряла на модел на Peg Perego, който клони към по-скъпия клас, но за сега чета добри отзиви, а и се надявам до лятото да  я понамалят малко Simple Smile Съгласна съм, че малко материализираме бебето, особено тези, на които ни е първо дете. И на мен ми предложиха да ми подарят количка , но отказах именно поради факта, че това ще е първо дете и просто така искам - всичко да е ново. Вероятно не е много разумно и може би за следващото дете ще  съм по-практична, но в момента имам възможност и така го чувствам.
Тук сме, за да споделяме опит и да се съветваме, кой с каквото може Simple Smile Нека да не взимаме някой коментари много навътре и да приемаме нещата с усмивка.
Amelly дошла отново:)
Сега да ви попитам, някой знае ли как да се справя с подуването на краката? Ще питам и АГ следващия път, но ако някоя знае някакъв лек ще съм много благодарна!

# 358
  • Русе
Sophie PP имаш ли високо кръвно? иследванията на урината как са ти ? ако няма проблеми с тези неща мисля че е нормално това се казва Едема http://www.moetodete.bg/bremennost/edema-poduvane-na-krajnicite- … bremennostta.html
по добре се обади на АГ  лека бременост Simple Smile
аз ви оставям мами  и ставма да си направя супичка от спанак ще сложа и малко коприва  Peace извинявам се ако съм обидила някоя лек ден Grinning

# 359
  • София
Мене от снощи нещо ме наболява долу ниско корема все едно че имам мускулна треска и то само като се движа.И кръста нещо ме наболява от време на време,ще изчакам и утре и ако продължи ще трябва да ходя до лекарката.Незнам дали са контракции,защото не съм имала до сега и незнам какво представляват.Надявам се че не е нещо сериозно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт