Математически турнири - 22

• 84 861
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Карантината на "Кенгуруто" вчера май изтече. Може ли някой да качи задачите някъде? За 3 клас ме интересуват, но и останалите също.

# 121
Здравейте!
Може ли някой да ми каже къде мога да погледна теста от националното финално състезание на СБНУ!
Благодаря!!! Simple Smile

# 122
6. Съгласно изискванията на Европейската асоциация, в срок до 23.04.2013 г. качването на сайтове на  задачи и отговори за българското  издание на състезанието „Европейско кенгуру” е абсолютно забранено.

# 123
Здравейте! Издирвам резултатите от ВМС за Велико Търново. Малкият ми донесе някакйв интернет адрес, който не съществува/дори на принципа проба-грешка пременях символи, но не би/.  Ако някой има инфо моля да подаде линк!

# 124
Здравейте! Издирвам резултатите от ВМС за Велико Търново. Малкият ми донесе някакйв интернет адрес, който не съществува/дори на принципа проба-грешка пременях символи, но не би/.  Ако някой има инфо моля да подаде линк!
Обикновено ги качват на две места - на сайта на РИО и на математика - онлайн. В момента на първия няма нищо, а вторият не работи. Ако не те затруднява, би ли споделила адресът, който е дало детето?

# 125

Ето ги:
http://lomonosov-go.com/news/

Трябва да скролнеш малко надолу, има линк "виж". В екселски файл са всички класирани от обл. В. Търново.

А аз да попитам: има ли награждаване по общини с грамоти или за цялата област раздават награди до определено място? Ако някой знае...

# 126
Благодаря за светкавичните отговори, но нещо не мога да отворя таблицата от линка.
Адресът, който си е записал е www.kms-vms.bit.bg. Подоризам, че отзад е hit, но и с него не става, вкл. с долна черта вместо тире.  Sad

# 127
Благодаря за светкавичните отговори, но нещо не мога да отворя таблицата от линка.
Адресът, който си е записал е www.kms-vms.bit.bg. Подоризам, че отзад е hit, но и с него не става, вкл. с долна черта вместо тире.  Sad
С hit се отваря през IE. Grinning Но вече дадоха линк към резултатите.

А аз да попитам: има ли награждаване по общини с грамоти или за цялата област раздават награди до определено място? Ако някой знае...
На различните места е различно.

# 128
  • ride my bike...
Първи клас имат ли задачи, които се оценяват с 1 точка?

# 129
Мисля, че не. От 1 до 5 зад. се оценяват с по 3 точки. Аз се чудих дали дават някакви точки изобщо, ако детето е писало по задачата върху теста и част от нея е вярна, макар и крайният резултат да е грешен. Моята дъщеря, например, е решила 13 задача, попълнила е магическия квадрат вярно, но накрая вместо отговор 4, е оградила 1. ooooh!

# 130
  • ride my bike...
явно и оценяването на различните места е различно Simple Smile
В Търново има първокласници с по 74 точки Thinking

# 131
# 132
В 119-то има вече резултати.

# 133

Значи все пак има задачи, оценявани с по 1 точка. Това обяснява и по-слабия ни резултат...

# 134
  • София
В 119-то има вече резултати.
Тези резултати ги имаше още вчера в сайта на СМБ.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт