Домакини - първи сезон/единадесети епизод - бебешки :)

• 31 150
  • 748
  •   1
Отговори
# 240
Приготвих Емо за градина в 1 ще го водя.
Имам да пускам прахосмукачка,а ме мързи.
Боли ме тиквата.
Поне има манджи много хладилника е пълен.
Вчера правих скумрия на грил тигана.Ще изпържва едни картофи,ще пусна една франзелка да се пече.
Коконке отстрани горен десен ъгъл има едно синичко,сменяш го с червено и пишеш.

# 241
Ууу, пак сте изписали света  Hug
Нощни очи, снимките са страхотни. Не съм била в Англия, надявам се да имам късмета да я посетя някой ден.
Ние пък живеем в блок на старци - пенсионери. Буквално. Ние сме най - младите, Ванко е единствено детенце на такава възраст в блока  Rolling Eyes Та тия ми ти пенсионери, все още подвластни на инерцията от младите си години, когато са работили, а са домакинствали в събота и неделя.......продължават да чистят само  през уикенда. Стане ли събота и неделя се започва - тупане на килими в 7 сутринта, прахосмукачки, миене на тераси с кофите и т.н.  Rolling Eyes Не е приятно, никак даже. А същевременно искат от 2 до 4 да е пълна тишина.

# 242
  • UK
smile3515 спи ми се  smile3507 и тъкмо да полегна и онуй диване отгоре ми, тропа ли тропа и музика слуша на всичкото отгоре Crossing Arms Тите  Hugв горния десен ъгъл Shocked не виждам нищо червенинко newsm78 Взех лаптопа на мъжа Crazy ama, хич не е удобен ooooh! като се отваря и затваря hahaha без малко да ме цапардоса Crazy главЪтъ:35: пък как тежиииии, ма ко му стана на моя, не му излиза Flex type Laughing
И аз гледах снимки у ФейсО Mr. Green

# 243
Ааа, Коконче, мислех, че ти ще я знаеш тази рецепта, че е от този край.  newsm78
Сгорещяваш прясно мляко. В тенджера затопляш малко олио(може би 2-3суп.лъж.) и слагаш 1-2 ч.л. червен пипер. Изсипваш млякото и намаляваш силата на котлона, слагаш сол на вкус. Млякото започва да ври и чукваш яйцата (аз слагам 4-5 яйца на 500мл прясно мляко), с лъжица ги разкъсваш, за да станат на едри парчета, оставяш да поври докато станат готови яйцата. Подобна рецепта има и с печен пипер (чушки). Grinning

А в блока над кабинета ни да не ви казвам какви "чистници" са.  ooooh! В събота и неделя си изхвърлят отпадъците през балкона и естествено всичко точно пред нашата врата. Много обичат да си мият балконите, когато сме на работа и трябва на прибежки да се влиза в кабинета. С една дума - несъобразителни хора, да не казвам по-тежка дума.

# 244
  • UK
Ааа, Коконче, мислех, че ти ще я знаеш тази рецепта, че е от този край.  newsm78
Сгорещяваш прясно мляко. В тенджера затопляш малко олио(може би 2-3суп.лъж.) и слагаш 1-2 ч.л. червен пипер. Изсипваш млякото и намаляваш силата на котлона, слагаш сол на вкус. Млякото започва да ври и чукваш яйцата (аз слагам 4-5 яйца на 500мл прясно мляко), с лъжица ги разкъсваш, за да станат на едри парчета, оставяш да поври докато станат готови яйцата. Подобна рецепта има и с печен пипер (чушки). Grinning

Shocked За първи път чувам за подобна рецепта Thinking И накрая, какво се получава сварени в мляко, яйца ли #Crazy? Joy

# 245

Shocked За първи път чувам за подобна рецепта Thinking И накрая, какво се получава сварени в мляко, яйца ли #Crazy? Joy

hahaha Опитай, вкусно е.  Wink

# 246
  • в сърцата на децата <3
Пипера с мляко съм го опитвала (във Варна  Mr. Green ) ама това с яйцата  Shocked Ще се пробва със сигурност  Peace

# 247
  • UK
Пипера с мляко съм го опитвала (във Варна  Mr. Green ) ама това с яйцата  Shocked Ще се пробва със сигурност  Peace
Вие, явно сте по-напред с рецептите, ама аз и за пипер с мляко newsm78 за сефте чувам newsm12
Тези хапове ша ме уморят  smile3514 не смогвам да си натъпквам в устата, сто неща едновременно и все съм гладна smile3512 tooth

# 248
  • София
Може ли, момичета, да получа слънчева алергия на тази възраст? Имам предвид това не е ли нещо , което човек си "носи" от дете дет се вика?
Значи откакто е топло кожата на ръцете и деколтето ме сърби много, чувствам някакво парене...чудо!Пъпки май нямам, макар че преди малко ме усъмниха едни дребни по ръцете...ама май не са.
Имам уплах от пъпчасване. Преди около две години  се обринах и вдигнах висока температура, в обратния ред де- вдигнах темп, после пих Тайлол хот и след половин час започна страхотен обрив. Доктора реши , че е алергия към Тайлола, ама вика дай една кръв да пуснем профилактично. Че като ми ес обади след ден доктора, като ме заюрка, не ми казва нищо и ме праща на онкохематолог. Що рев изревах, що страх брах един ден...онкохематолог учуден гледа и вика, нищо ти няма, мадам, що са те пратили при мен. а то някакви моноцити завишени, нали темп имах, вирус било...правих контролни изследвания после, няма моноцити, нищо. Ама такъв стрес преживях тогава при онкохематолога, че не е истина. И после една дерматоложка ме оправи с едни приготвени в аптека мазила...така и не разбраха от какво беше тая алергия.
Сега...като помисля за пъпки се сещам за приключенията ми  с онзи доктор.

# 249
  • UK
Валенце Hug миличка аз изобщо Crazy не съм наясно с тази слънчева алергия newsm78 нооо тя, не се ли, получава от продължително излагане на слънце, бих те, посъветвала да използваш слънцезащитни продукти с най-високия фактор 50, аз съм много бяла и лятото се бях изринала подобно от слънцето в комбинация с морската вода, бях няколко дни на сянка и ми мина от само себе си newsm78

Ангелче Hug
 един въпрос към теб, били ми препоръчала заведение за хапване ( с прясна храна и не скъпо) в Пловдив, около центъра newsm78 или широк център Crazy

# 250
  • ул. "Мечтание"
Вие, явно сте по-напред с рецептите, ама аз и за пипер с мляко newsm78 за сефте чувам newsm12

Обожавам пипер с мляко. Crazy Crazy Crazy

Валенце, ето за слънчевата алергия: http://forum.framar.bg/topic724.html (!!!има неприятни снимки!!!)

# 251
  • София
Не ми се отваря линка.

# 252
  • при късмета
Ха добър ден, много сте изписали
Пък ние с детето цял ден в центъра, ходихме да градинката пред народния театър.Има изложение на био продукти.Пуснали са любимото забавление на детето-фонтаните и се катери по стена.
Нощни мерси за снимките, страхотни са
Вале може просто да си изгоряла.
Мойто дете със сигурност е алергичен към тайлол.Слава богу, че нищо му няма от нурофен и панадол.
Това за чушките в мляко не съм и го чувала, ама на това с яйцата не му ли се вика "яйца по панагюрски"?
Никакво отслабване по празниците, чакат козунаци, пържоли и т.н  Laughing После
Да ви се похваля и ягодите ми цъфнаха  Grinning само да не се наложи аз да ги опрашвам  hahaha
дано и да вържат

# 253
  • UK
То си пише, че е временно недостъпен, ама Нощни Hug защо я плашиш с тези снимки ooooh!

# 254
  • София
Мама коко, не съм изгоряла, само по деколтето ме е барнало слънцето и там верно съм изгоряла малко. Обаче имам едно неприятно усещане по ръцете, не са пъпки, огледах сега, няма нищо, просто неприятно усещане, не е и точно сърбеж. И като изляза на слънце става много по-осезаемо.
Четох сега за слънчевата алергия...ще видим...ако се появят пъпки ще ида на дерматолог. Просто това ми навява ужасни спомени за онзи ми обрив и за притесненията на доктора ми, че имам злокачествено заболяване...това ми го каза, като се оказа, че ми няма нищо Crazy. Преди това само повтаряше, че спешно ми трябва онкохематолог...боже какъв страх брах, не искам да се сещам какви черни мисли ми напълниха главата за няколко часа..

Общи условия

Активация на акаунт