Скоро Цветница ще е при нас, вадим + тестове по 2 на всеки кръгъл час - 133

• 28 523
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
Добро утро момичета Hug
Минавам набързо да хвърля едно очо и бягам на тръстиката  animal037
Ех,в това хубаво слънчице как се работи  ooooh!
Пожелавам ви един хубав и успешен ден Hug

# 706
Добро утро на всички!  bouquet
Времето тук днес е малко дъждовно, и през нощта е валяло, ама аз нищо не съм усетила!
Веселушко, да се маха кашлицата на детето. Много е гадно, когато са болни! Ти как си иначе?
Лек ден на всички! Heart Eyes

# 707
Здравейте момичета Hug,записвам се при Вас  Simple Smile,надявам се да приемате нови попълнения.
На кратко за мене,с 6 спонтанни аборта съм Cry,надявам се 7 път да успея.
Все още не сме открили причината за неуспехите ми  Cry.

# 708
Добро утро! Hug
Ние заминаваме, но аз да кажа чао и да Ви  Hug
Бени, мила Hug Добре дошла и дано скороуспеете да сиимате рожба! Praynig  Познавам 2 мами като теб, и двете си имат по 2 дечица, не се тревожи. Може би е имунологично, изследвали ли сте имунология, нещо с несъвместимост?
Желая ти скорошен успех! Praynig Hug

Попътно ще влзиам през телефона да Ви чета, да видим, кога ще се появи Зеленото човече на бял свят Heart Eyes , но няма да пиша, че през телефона ми е много кофти  Flutter

Светли празници, мили мои и до скоро!  bouquet

# 709
Бени, радвам се че се записваш в темичката мила! Hug Знам за болката ти, опознали сме се и знам че ще успееш да имаш живо и здраво родено бебе. Ще успеем, дано лошото е зад гърба ни вече! Praynig Много се радвам че се записа тук!  newsm68 Така ще превъзмогнем болката по-бързичко!

Хайде аз ставам, че ще закъснея. Да видим дали ще ви заваря в новата тема към обяд? Laughing

# 710
Добро утро сладки Simple Smile

Сандра, пуснах ти тел на лични. Той е много разбран и може да ти даде съвет по тел. Стискам ти палци скоро чудото и при вас да се случи Hug

Рейни, желая ти леко раждане и незабравима първа среща с Ирен Hug

Сигме, радвам се, че сте по-добре Hug

Аз днес също отивам при маминка Simple Smile Да пожелая успех на всички бебеправещи и нека си направим по едно великденско бебче Simple Smile

# 711
  • NE
Добро утро!

Рейни Стискам палчета за малката зеленушка. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Възползвам се от заразния прашец  newsm79
Аника Весели празници и на теб! Hug
Маги Приятна почивка Hug
Пънче Голям елемент си открила в дебрите на форума. Laughing Laughing Laughing
Зузи Hug Hug Hug
Кашмирче  Hug Hug Hug

Аз станах като кукуряк от 6:30. Сега пак ми се спи. Mr. Green

# 712
  • София

Добро утро и от мен  Hug

Бенито, озъбих се и няколко пъти прочетох бройката на спонтанните... как така няма причина? Вие всякакви изследвания ли правихте? Все пак ти пожелавам добре дошла и дано 7мия път е успешен.   bouquet

Днес ще боядисваме яйцата, че за събота не се знае дали ще можем  Mr. Green Нямаме никакви симптоми за скорошно излизане на малката. Кьорава контракция не съм получавала, коремът ми не се е смъкнал.. неще и неще да излиза...  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 713
Флауърче, страхотна закуска. Аз се опитах да сложа, но не ми се получи. Приятна почивка и на теб Hug

Рейни, тя изведнъж ще реши да тръгва Simple Smile
Възползвам се за последно от прашеца ти, вчера пак под теб се намърдах, айде дано да прихвана, че точно сега ми е моментът Hug

# 714
Благодаря Ви момичета ,за топлото посрещане.За съжаление  Sad такава е бройката на спонтанните ми аборти.Изследвала съм абсолютно всичко,даже някои изследвания взех да ги повтарям с надежда да се открие проблема.Имунологията нищо не показа освен леко завишени НК клетки 12.01 при норма до 11.След всичкото през което преминах съм с доста сериозна цервикална инсуфициенция ,то това е уж водещия проблем.Въпреки серклажите които ми правиха пак не успях.

# 715
  • София
Добро утро.
Минавам само да ви пожелая весели празници, че заминавам. Може и да успявам да се се включвам от време на време, но за всеки случай.  Hug
Ще надничам за новинки от Рейни.  Mr. Green
БениHug Радвам се да те видя.

# 716
Добро утро Mr. Green

Бени, ние с теб се познаваме от една друга тема, не толкова приятна Whistling Преди няколко дни, докато тайничко надничах там, прочетох за скорошната неприятна случка. Надявам се това да е било за последно и тази тема да ти донесе късмет! Прегръдки! Hug 

Като гледам май довечера ще успея да пусна новата тема, което е чудесно, че утре сутрин ще бързам като луда и ще ми е по-напрегнато.  Mr. Green Работете по въпроса, аз изчезвам по задачки, а после ще си ви нагледам Hug

# 717
Зузи миличка Hug,вярвам че този път ще докараш до ревящ финал Peace.Да си призная ,че и аз тайничко си те следях Embarassed.
Веси та ти доста бързо напредваш,само така те искам Peace.За киселините аз с моите бременности си пиех сода за хляб,действаше ми добре.Знам че е много неприятно,пиех също така и студено прясно мляко.

# 718
Добро утро!
Бени,много съжалявам за преживяното  Hug,но щом си при нас ,ще гушнеш бебок.Добре дошла и скоро в двучертичковия списък и най вече в нашите бебчета  Praynig.
Рейни хайде скорошна среща и леко раждане. PraynigДобра идейка за яйцата не ги оставяй ,че малката може да си реши друго и да останеш без боядисани яйчица  Hug.
Веселушко бързо оздравяване на детенцето.
Всички заминавате нанякъде  Hug .Приятно пътуване, гостуване и изкарване при близки и роднини.

Яйца се боядисват,два броя яйца ще  сгащват други яйца .........успешен улов на всички на фаза яйцесгащване  Praynig.А на боядисващите най хубаво боядисаните яйчица и без много фира  Peace.

Аз ще боядисвам в събота.Днес съм цял ден на работа.Утре съм втора и после 4 дни почивка, един ден след това  на работа и после три дни почивка-кой като мен.Но пък ще съм заете с подготовка за РД на моята принцеса.

# 719
Здравейте, мили мои!!!  Hug
Днес пораствам с още една годинка  Mr. Green
Черпя ви за мое здраве.... и да сме живи и здрави всички!
Много ви обичам!!!  Hug
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт