Скоро Цветница ще е при нас, вадим + тестове по 2 на всеки кръгъл час - 133

• 28 523
  • 744
  •   1
Отговори
# 720
  • NE
Принцеска Честит рожден ден! newsm59
Лилка Лека работа.
Бени Добре дошла тук.  welcome Също се знаем от едно друго място, но се надявам всичко при теб да има много щастлив финал. Hug

Ох на мен ми е много криво и тежко ниско долу. Мъжо е слънчасал, имам работа за вършене и въобще май ще ми е крив деня.

# 721
Принцеска Честит рожден ден  bouquet  bouquet  bouquet
Лилка,Флауър и на всички други  Hug
Аз изчезвам на село при мама Laughing,да си почина малко.Ако успея да намеря интернет ще се включа Peace.Приятни почивни дни на всички,моите започват от днес.

# 722
Здравейте златни , влизам да ви пожелая весело изкарване на празниците  Hug
Принцеска ЧРД,жива и здрава и много скоро да пъчиш голяма пупа.
Ради ми каза , че Зузка си има момченце и аз му вярвам на чадото  Mr. Green както и ,че Ирен ще дойде след празниците .Изобщо голяма комуникация имаме с дребния  Whistling
Плодче Радвам се , че се разписа и много ми е драго , че Аника драсва по някой ред  Hug Аз се отдавам на спортно мързелуване и обикаляне на паркове в търсене на сянка  hahaha
Искам отчетче от Чоко и стискам палци за Перу  Praynig

# 723
Добро утро и от мен  Hug
Бени, много тъжно  Confused Ще сме с теб до успешния финал  Hug
Цвете, как е слънчасал, в кой смисъл  Mr. Green Аз казвам така на някой, който не е в ред  hahaha
Принцескааа, Честит рожден ден! Бъди глезена като принцеса и щастлива като в приказките  Flutter   bouquet
Лека работа на работните ни девойки  Hug
Днес кокосовия мечок е кисела, е сега заспа, де. Ама за пръв път да й чуеш гласа в тая къща и баба ми се качва и пита- Деси, що плаче детето  Shocked Ама хубаво, че ММ беше тука та й каза- ми щото е бебе  Joy
А в нас е някакъв хаос, монтираха кухнята най-накрая, сега се оправят контакти и после ни чака голямо бърсане  Crazy
Та така  Mr. Green
Хубав Велики четвъртък  Heart Eyes

# 724
  • NE
Кокосче Вчера стояхме на адско слънце в един двор и след това цяла вечер и цял ден е така Sick. Аз се разминах само с изгоряла една ръка.  Mr. Green
Стели Браво на твоето чедо. Сега можем да залагаме за малкото Рейни. Peace

# 725
Цвете, да се оправя бързо  Hug
Тоя Ради екстрасенс го раздава  Mr. Green  Heart Eyes

# 726
  • В сърцето на любимия човек
Привет  Hug
Принцеске - честит рожден ден! Да си жива и здрава и скоро горда мама  Hug
Бени - добре дошла и се надявам нашата тема да ти е на късмет! Никога не губи надежда!
Рейни - с тази тема снощи не можех да си поема въздух от смях, та в този ред на мисли се радвам, че не си родила снощи, все пак някой спомена, че на Великден се раждат късметлийки бебета  Mr. Green Когато и да реши да се представи малката госпожица ти пожелавам да е леко и "по Фейтски"  Praynig
Кокосита - да нацелуваш Литъл Ко от нас  Heart Eyes
Стели - леле, на 3 месеца ли стана малкия сладур  Rolling Eyes Много целувки и за него  Heart Eyes
Аз изчезвам по задаки. Хубав и усмхнат ден   bouquet

# 727
Хайде и аз да ви пожелая весели празници, макар че вечевсички са забегнали на някъде!
А на работещите, лека работа (и  аз  в това число)!

Принцеске Честит рожден ден миличка, жива и здрава и в най-скоро време да станеш мама!
 newsm59
Бени радвам се да те видя, дано темичката ти донесе късмет и да имаш своето бебе!
Деси браво на послушната литъл Ко, нормално да поплаква хубаво казал ТМ!  Hug
Рейн стискам палчета за най- прекрасната и лека  среща с Ирен
И да си събера от най-заразния  newsm79
Маги благодаря ти за тела, може да пробвам да му се обадя след празниците
А на теб успех с яйцелова Mr. Green
Кашмир много Убав тест за О, дано стане великденско зачатие  Hug
Пънче  Joy умори ме от смях тая тема

Ние вчера си спретнахме един пикник и си изкарахме страхотно, не ми се искаше да свършва деня!
Започнах да пия и инофолик, а вечерта така ме искара корема, ужас  Sick
Но поне се пречистих малко  Mr. Green
За тайнството да кажа, на мен ми помага Киви!
А за БУМ-а на мен ми е доста тудно също и ми стрябва време и не винаги се получава!...

Хайде ще наглеждам за зИлени новини и за новата тема  Mr. Green
Весели празници и успех на всички ловуващи и нечакащи  Hug Heart Eyes

# 728
Принцеске честит рожден ден жива и   здраве и дано скоро мама Hug
Връщам се да чета че съм изостанала на 36 стр. Laughing

# 729
Минавам да честитя именият ден на Дармето и Архи. И на мен де  Crazy
Да сме живи и здраве със кеф да си носим хубавите имена  Mr. Green

# 730
  • София
Ох Пънче, жал нямаш!:
Цитат
Боже, колко е напреднала алтернативната методика за забременяване-порове,белки, овче ако. По мое време само къртицата страдаше и тук там някоя зелка попарваха. А на ходжа като се ходи, предварително ли трябва да си забол мушкато в дупето? Ако проблемът е в мъжкия материал как процедираме, какъв цвят мушкато бодем?
Допълвам се, онзи ден гледах някаква жена ходжа по някой си канал и наистина в ефир се обаждаха жени и тя им обясняваше до кога да чакат и щели да заченат. Ин-витро ше ми правите, я нещо по алтернативните методи пробвайте. Много пор ше пострада тези дни.
smile3532

benito_79 welcome Дано следващия път всичко е наред!  Praynig

Ооо Феичка е сервирала закуска. Ном ном. Мерси, любима!  Hug Hug Hug Няма да ти е крив денят, защото си нагушкана!  Naughty Mr. Green
Принцес, честит рожден ден! Много здраве ти желая и съвсем скоро пухкав бебок!  newsm59
Сандра, блазе ти за пикника!  Crazy Ние днес с ММ ще ходим на романтична вечеря.  
Blush
Сигме, честит имен ден!  bouquet Ама не знам какво е днес. Whistling

Зу, да пускам ли втори пост?  hahaha Hug

# 731
  • NE
Сигме, Архи и Дарма Честит имен ден! Пожелавам ви да си носите името с много здраве, щастие и късмет. Hug Hug Hug
Кашмирче По-добре съм след твоя гуш. Hug
Зузи Бъди на стенд-бай за новата тема. Peace

# 732
Сигме, Дарме, Архи Честит имен ден! Бъдете много щастливи и със здраве си носете името!  bouquet

# 733
Момичета ЧИД на всички празнуващи!  bouquet Здраве и късмет! Hug Ама я ми кажете- какъв празник е днес? Whistling Mr. Green newsm78
Принцеска, ЧРД мила! Пожелавам ти само едно- да станеш мама и да износиш бебе до термин! Praynig Hug Весело изкарване и на следващия РД вече да сте поне тримка!  bouquet
Веси, весели празници и на вас и на Бенито също, щом заминавате! Hug
Рейни, инатлива е малката, ама май всички бебоци тук напоследък се раждат след термин! Hug
Деска, честита кухня. А за малкия кокос, еми ще си поплаква от време на време, няма как!  bouquet
Нелка къде се загуби! newsm78 много работиш ей! Grinning
Ева и Тони не са писали!
Кашмир, ах какъв си ти хитрец. Wink На вечеря ще ходите а? А така, и после си знаеш нали,
след вечерята трябва продължение... Heart Eyes Mr. Green
 Аз минах една прахосмукачка, после само пода да измия.

# 734
Принцеске  Честит празник. Бъди много щастлива и вечно влюбена в теб и в света около теб  newsm51 А пък тортата е просто по Принцески. Страхотна  Heart Eyes
Честит Бобин ден на нашите Бамбини  Mr. Green Да сте ни живи и здрави  Hug

Веселуш, за мангала  
Скрит текст:
Hands Fist
Гледай детенце да се оправи, не се тормози с незначителни мижитурки .
Бени, добре дошла мила. Скоро ще имаш и твоето чудо  Hug Ти ходеше в Сф на док., нали? Не е ли време да смениш доктора си за поне още едно мнение.
Рейни, ами неще да излиза Ирен. Все пак телче е, тя ще си реши, не може и не може да я контролираш. Вече трябва да ти е ясно  Mr. Green
Веси, завид за тревичката и рекичката. Вече ми липсваш  smile3502  Хубаво да си починеш  Hug
И аз искам отчет от Чоки  Rolling Eyes
Деска, малката Деничка характер показва. Така, така, да се чуе на далеч, че тя контролира ситуациите  Grinning
Ами, Нелка, като се губиш по трасето ще наваксваш после. Как си ти?
Кашмирче, мисля, че определено Ото е днес. Дръжте срамежливката  fertilization
Сандре, питаше май кога да почнеш тестовете. Ами 15-16-ти ден е добре, защото ако се скъси още цикъла О., може да те изненада и към 18-19-ти ден  Peace
Дани, аз съм тук мила, един пост не мога да пусна от раз. Пиша с прекъсване, че те моите са от онези километражните  Mr. Green Ти готвиш ли се за Великден по български. Козунаци, яйца...

Аз довечера ще ходя на църква и после на вечеря при свекърите. Ще пуснем бомбата, че още не сме има казали за стафидката, но свекъра се прибра от Германия тези дни и него чакахме.  Сутринта се разходих с кръщелника и майка му до детската площадка и станах разногледа  Crazy Много палав малчо. Тича, катери се, лелееее

Общи условия

Активация на акаунт