Жената Рак – 8

• 59 665
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
  • София
И аз съм виден лентяй.  Mr. Green
А това с настроенията е като влакче на ужасите, в единия момент си горе, после толкова рязко долу, че се чудиш кога си успял да стигнеш там. Аз не го отдавам толкова на зодията това.

# 256
Ей ако от мързел болеше, до сега щях да съм умряла Joy....
Обичам и аз да си лентяйствам Embarassed..

Колкото до смяната на настроенията- при мен определено не е така, но пък за сметка на това докачливостта и на мен ми е до безкрай..много лесно се засягам и обиждам, но това го отдавам на това, че винаги се отнасям сериозно към всичко и към всеки и когато не ми отвръщат със същото го приемам като лична обида ooooh!

# 257
Мен не са ме пазили, аз от тогава съм си мързелива. Предпочитах да си седя вкъщи и да чета, от колкото да съм навън. И сега така. Laughing
Обичам да ям, да, но не готвя добре, най-добре някой да ми сготви  Mr. Green
И аз се обиждам и засягам лесно. Crazy

Това все едно аз съм го писала  Joy
В добавка- много ме дразни тая смяна на настроенията, то поне да имаше някаква последователност, а аз все рандъм Киселея и се хиля  hahaha
Подкрепям и двете мнения!И аз детството си с книжките го изкарах, и досега обичам да чета. не съм се качвала на дърво, не мога да карам колело и т.н. Обичам да ям, но и умея да готвя. Ленива съм, а за смяната на настроенията просто нищо по-добро не мога да кажа! Също смятам за слабост на зодията ни (аз упорито се боря с нея) че сме тънко-обидни. Можем да се смеем за собствена сметка с часове, но най- невинния страничен коментар по въпроса може да ни засегне и да се затворим в черупката си.

# 258
А, качвала съм се на дърво. И колело можех да карам. Обаче ако ви казват, че е нещо, което не се забравя - трънки  Mr. Green 15 години не бях карала, пробвах се миналото лято и за малко да се пребия  Crazy

# 259
Преди 6 години се качих на колело след една почти 20 годишна пауза и все едно не бях слизала от него. Обожавам да карам колело, но в града ме е страх, пък и няма велоалеи, за да кара човек на спокойствие   #Cussing out
Инак, с това
Цитат
Можем да се смеем за собствена сметка с часове, но най- невинния страничен коментар по въпроса може да ни засегне и да се затворим в черупката си.
съм на 100% съгласна  Peace Laughing Одъртях, а тая обидчивост пуста не можах да я преборя!!!  Laughing

# 260
Добро утро, рядко пиша тук, но съм една от вас   bouquet
Настроенията.... newsm78 това при мен е трагично....В неделя бях в еуфория, щастлива, спокойна, а в понеделник - ни жива, ни умряла. Усещанията ми се менят с часове  Crazy
Освен това съм много мнителна и недоверчива, на моменти много си притеснявам за собственото си здраве, макар докторите да казват, че нищо ми няма /съпроводено с пълни изследвания/, абе вманиачавам се с други думи  Crazy

# 261

Освен това съм много мнителна и недоверчива, на моменти много си притеснявам за собственото си здраве, макар докторите да казват, че нищо ми няма /съпроводено с пълни изследвания/, абе вманиачавам се с други думи  Crazy

Ох, да не пишеш от моя профил  Mr. Green

# 262
  • София
Аз въобще не бях мнителна, толкова съм доверчива и вярвам в хората и добрите им намерения. Но все по-често взех да обръщам внимание на това, че не всичко, което лети се яде. И сама си налагам да имам едно на ум. Кога успявам да го сложа това едно, кога не...

# 263

Не съм сама, не съм сама  Crazy

# 264

Не съм сама, не съм сама  Crazy

То не е много за радване ама  ConfusedАз не само за мен, а и за децата се притеснявам, миличките ми те  Sad

# 265
Аз съммного отворена към хората и доверчива..което е голям минусиска ми се да съм по-мнителна:)

# 266
Аз съммного отворена към хората и доверчива..което е голям минусиска ми се да съм по-мнителна:)
50/50 е това....Някой да иска да ти направи услуга, пък аз да го гледам изпод вежди  Confused

# 267
Момичета и аз съм раче /22.06/ Embarassed , приемате ли ме? Ще ви чета утре сутрин : ))

# 268
50/50 е това....Някой да иска да ти направи услуга, пък аз да го гледам изпод вежди  Confused

То едното не изключва другото  Peace  Аз гледам да помогна на всички, не мога да откажа и понякога си бия главата в стената, задето все се бутам да помогна. В същото време като някой иска да ми помогне, се започва едно голямо чудене-защо, аджеба, ще ми помага, нещо компромати, нещо намеква, че аз сама не мога ли.....  Laughing Laughing Laughing

Šunšhine , драстиииии, уелкъм  Mr. Green  Hug

# 269
И аз все искам сама сама,после се оплаквам,че никой не ми помага:)))

Общи условия

Активация на акаунт