Жената Рак – 8

• 59 660
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
Мимс добре дошла. Типичен представител на зодията си Simple Smile. И аз като по- малка вечно се чувствах неразбрана и пренебрегната. Да ти кажа- мина ми. Не се задълбочавам толкова и се старая да приемам различията на хората, колкото и да ми е трудно. И аз много трудно разбрах какво ми се прави и какво ме влече, но всичко си идва на мястото с времето Simple Smile.

Благодаря
Да знам че съм типично раце Simple Smile но някой път ми идва в повече.И аз се старая да приемам различни те,но май аз съм много много различна  Grinning Мислех си,че като мине малко време всичко ще си дойде по местата но мисля,че съм вече на достатъчно години (на 24 да уточня) но нищо не ме влече някак си все ми се иска нещо различно от това което работя в момента(продавачка в магазин).Абе рак като рак и то голям  Laughing Laughing
Мимс, повярвай ми, от 24 до 26 има само две години, но имам чувството че една жена пораства неимоверно в тази възраст. Аз на 24 бях емоционална, за всичко плачех, не знаех какво искам, не си намирах мястото, 2-3 години по късно се усещах доста по- зряла, уравновесена, уверена и т.н. Hug

# 241
Мимс И аз мисля, че до две три години нещата ще се наредят за теб. Сега се забавлявай и  граби от живота. Не го приемай много на сериозно. Ние раците имаме способността да драматизираме повече отколкото трябва, да се сравняваме с другите и да изпадаме в отчаяние. Всичко е наред, гледай по отгоре на нещата и животът сам ще ти покаже верния път Simple Smile. Докато не знаеш какво ти се прави можеш да научиш нов език. Винаги е от полза и ще си оползотворила и времето прекарано в чудене Simple Smile. Казвам ти ги тези работи, защото аз минах по същия път когато бях на 24 г. Бях много объркана и аз работих в магазин, личния ми живот беше тотална каша. Сега съм на 27 и всичко ми се нареди последната година и половина. Животът ми се преобърна към по- добро- имам хубава работа и съм амбицирана да се развивам, предстои ми сватба, но и междувременно ми се наложи да уча език с всички останали задължения, които имам, защото на 24 г. бях прекалено заета с мисли за бъдещето. А то така или иначе си идва и нещата поемат някаква посока. Така че съветът ми е- възползвай се от времето сега Simple Smile.    bouquet и успех

# 242
Мимс добре дошла. Типичен представител на зодията си Simple Smile. И аз като по- малка вечно се чувствах неразбрана и пренебрегната. Да ти кажа- мина ми. Не се задълбочавам толкова и се старая да приемам различията на хората, колкото и да ми е трудно. И аз много трудно разбрах какво ми се прави и какво ме влече, но всичко си идва на мястото с времето Simple Smile.

Благодаря
Да знам че съм типично раце Simple Smile но някой път ми идва в повече.И аз се старая да приемам различни те,но май аз съм много много различна  Grinning Мислех си,че като мине малко време всичко ще си дойде по местата но мисля,че съм вече на достатъчно години (на 24 да уточня) но нищо не ме влече някак си все ми се иска нещо различно от това което работя в момента(продавачка в магазин).Абе рак като рак и то голям  Laughing Laughing
Мимс, повярвай ми, от 24 до 26 има само две години, но имам чувството че една жена пораства неимоверно в тази възраст. Аз на 24 бях емоционална, за всичко плачех, не знаех какво искам, не си намирах мястото, 2-3 години по късно се усещах доста по- зряла, уравновесена, уверена и т.н. Hug

Благодаря Simple Smile

# 243
Мимс И аз мисля, че до две три години нещата ще се наредят за теб. Сега се забавлявай и  граби от живота. Не го приемай много на сериозно. Ние раците имаме способността да драматизираме повече отколкото трябва, да се сравняваме с другите и да изпадаме в отчаяние. Всичко е наред, гледай по отгоре на нещата и животът сам ще ти покаже верния път Simple Smile. Докато не знаеш какво ти се прави можеш да научиш нов език. Винаги е от полза и ще си оползотворила и времето прекарано в чудене Simple Smile. Казвам ти ги тези работи, защото аз минах по същия път когато бях на 24 г. Бях много объркана и аз работих в магазин, личния ми живот беше тотална каша. Сега съм на 27 и всичко ми се нареди последната година и половина. Животът ми се преобърна към по- добро- имам хубава работа и съм амбицирана да се развивам, предстои ми сватба, но и междувременно ми се наложи да уча език с всички останали задължения, които имам, защото на 24 г. бях прекалено заета с мисли за бъдещето. А то така или иначе си идва и нещата поемат някаква посока. Така че съветът ми е- възползвай се от времето сега Simple Smile.    bouquet и успех

Благодаря
Много успех в всичко,пожелавам ти една прекрасна сватба Simple Smile

# 244
И за мен нещата се наредиха като с магическа пръчка за точно една година - 27-28.
Срещнах страхотно момче, забременях, получих годежен пръстен и родих.
Аха всичко да се събере в една година, но за година, месец и 3 дни  Laughing
Какво искам да правя като професия разбрах малко преди това и в момента го работя като втора работа. Тъй де, от както съм в майчинство, като единствена работа  Crazy

# 245
  • София
Направих си някои изводи  Laughing -явно раците ни влече медицина,фармация и преподавателската работа.Големи хуманисти сме! Hug Акъл и идеите за живота ни изкристализират към 27години.И при мен беше така относно личния ми живот.

# 246
Направих си някои изводи  Laughing -явно раците ни влече медицина,фармация и преподавателската работа.

Медицината не е за мен  Naughty, абсолютен хипохондрик съм, ще се разболея от всички изучени болести  Mr. Green
Учител съм била и обожавах тия години, прави сте, това ме влече  Peace
Прави сте също, че раците много драматизираме, изпадаме в депресии, мразя тази не черта  Confused

Това беше вместо запис от мен  Heart Eyes

# 247
  • Варна
Ох, аз съм на 28 и още май се чудя за някои неща. Хайде да ме осени и мен вечеее  Crazy Mr. Green

# 248
  • Варна
Така.. аз пак да използвам затишието с философския въпрос, който ме мъчи напоследък: Какви са слабостите ни и на какво се дължат?
За себе си със сигурност мога да кажа, че съм мързелива, даже на моменти ленива. Ако не се наритвам всяка сутрин по г*за мога цял ден да не мръдна от леглото. През цялото ми детство все ме пазеха да не "падна, ударя нещо" и не ми даваха въобще да тичам или да спортувам. Предполагам, че това има някаква връзка.
От зависимостите: понякога прекалявам с храната, особено с ядки, семена. Не знам защо са ми толкова вкусни - винаги е било така. Но не пия никакъв алкохол и не пуша (вече).  Blush

# 249
Мечтателка съм... веднага щом нещо не е розово дотолкова колкото го искам и гледам да се отърва от него. Обичам да си хапвам добре и готвя много вкусно, което ме кара да ям още повече  Rolling Eyes ( 65 кила съм някой да не помисли, че съм 100 Simple Smile), понякога и мен ме наляга мързела и искам да изкарам цял ден в къщи в 1 поза с добра книга за четене. Покрай децата малко забравям за себе си вече и нямам време за мързел и т.н.Simple Smile но въпреки мързела, ако работя нещо, което ми носи приятни емоции съм страшен работохолик и мога да не се прибирам в къщи. Много лесно се засягам на критика.

# 250
  • София
Мечтателка съм... веднага щом нещо не е розово дотолкова колкото го искам и гледам да се отърва от него. Обичам да си хапвам добре и готвя много вкусно, което ме кара да ям още повече .....
Покрай децата малко забравям за себе си вече и нямам време за мързел и т.н.Simple Smile но въпреки мързела, ако работя нещо, което ми носи приятни емоции съм страшен работохолик и мога да не се прибирам в къщи. Много лесно се засягам на критика.
+ 1
Все едно за мен е писано.  Hug

# 251
  bouquet радвам се, че не съм само аз такава Simple Smile

# 252
През цялото ми детство все ме пазеха да не "падна, ударя нещо" и не ми даваха въобще да тичам или да спортувам. Предполагам, че това има някаква връзка.

Не знам дали има. Мен не са ме пазили, аз от тогава съм си мързелива. Предпочитах да си седя вкъщи и да чета, от колкото да съм навън. И сега така. Laughing
Обичам да ям, да, но не готвя добре, най-добре някой да ми сготви  Mr. Green
И аз се обиждам и засягам лесно. Crazy

# 253
Така и аз да се включа,и аз съм от "мързеланите" Embarassed много обичам да се излежавам. Най голямата ми слабост е шоколада  Simple Smile не мога и ден без него !Да и аз се обиждам и засягам лесно

# 254
Мен не са ме пазили, аз от тогава съм си мързелива. Предпочитах да си седя вкъщи и да чета, от колкото да съм навън. И сега така. Laughing
Обичам да ям, да, но не готвя добре, най-добре някой да ми сготви  Mr. Green
И аз се обиждам и засягам лесно. Crazy

Това все едно аз съм го писала  Joy
В добавка- много ме дразни тая смяна на настроенията, то поне да имаше някаква последователност, а аз все рандъм Киселея и се хиля  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт