)

И на мен като малка мечтата ми беше да стана моден дизайнер
.
сега в университета пак се чувствам щастлива,както преди:) или доживот трябва да уча,или да стана учител:) това ме прави щадтлива и вярвам,че ако имаш избор трябва да работиш винаги това,което ти е на сърце
.И аз съм зодия рак на 11.07.имам рд..
. И аз като по- малка вечно се чувствах неразбрана и пренебрегната. Да ти кажа- мина ми. Не се задълбочавам толкова и се старая да приемам различията на хората, колкото и да ми е трудно. И аз много трудно разбрах какво ми се прави и какво ме влече, но всичко си идва на мястото с времето
.
. И аз като по- малка вечно се чувствах неразбрана и пренебрегната. Да ти кажа- мина ми. Не се задълбочавам толкова и се старая да приемам различията на хората, колкото и да ми е трудно. И аз много трудно разбрах какво ми се прави и какво ме влече, но всичко си идва на мястото с времето
.
но някой път ми идва в повече.И аз се старая да приемам различни те,но май аз съм много много различна
Мислех си,че като мине малко време всичко ще си дойде по местата но мисля,че съм вече на достатъчно години (на 24 да уточня) но нищо не ме влече някак си все ми се иска нещо различно от това което работя в момента(продавачка в магазин).Абе рак като рак и то голям Препоръчани теми