Жената Рак – 8

• 59 647
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
  • където мечтите се сбъдват
Рак и телец винаги е била добра комбинация във всичките й варианти.. Wink
Peace

# 226
Здравейте!
Току-що открих тази тема(по принцип не влизам мнго в Клюкарника,че ме е страх да не объркам нещо),но сега покрай проблеми с децата ,не мога да спя и си разгледах почти всички форуми.
Казвам се Юлиана,кръстена съм на най-хубавия месец,когато съм родена-Юли,а датата ми е 18.Много ще се радвам,ако мога да се приесъединя към ващия клуб Flutter

# 227
  • Варна
Добре дошла в нашият-твой клуб Grinning

Кажете какви сте искали да станете като пораснете? През какви етапи е минало това желание и как се е развивало през годините? Сбъднал ли се е детският план?  smile3504

Аз исках да ставам моден дизайнер и ходех на рисуване. Това пък запали желанието ми да се занимавам с нещо естетично. По-късно имах велание за ветеринарна медицина.
Сега съм зъболекар и мисля, че съчетава по малко и от двете.  Heart Eyes

# 228
Добре дошла, Юлиана! Тук си на точното място!  Peace
Радост, най-напред се бях насочила към стоматологията  Laughing сериозно, това беше първото ми желание за бъдеща професия. Бях много запленена от разноцветните шишенца по зъболекарския стол. Имах /и все още имам/ лоши зъби, от малка тръгнах по зъболекари, но слава Богу, попадах на добри специалисти, които ме влюбиха в тая професия.
Но... Станах начална учителка.  Laughing Не по свое желание, беше ми натрапено и дълги години работех нещо, което не ме влече, но както и да е...
А, всъщност, първата ми любов беше фармацията.
Някога, на село имахме аптека, една такава древна, с кафяви бутилчици, наредени по стари дървени стелажи, с надписи на латински - можех да стоя часове там, опиянявах се от ароматите вътре и всичко така ми въздействаше. Обичах баба да ме води в аптеката, но уви  Laughing и аптекар не станах.
Здраве да е, малкият ми син се е насочил към медицината, той ще сбъдне част от моите мечти.  Peace

# 229
  • София
Добре дошла,juleto18! Hug
Аз като бях малка исках да стана лекар хирург и да помагам на хората.По едно време минах през идеята за парашутистка  Mr. Green.После залитнах по математиката и като учих математическата гимназия реших,че искам нещо свързано с природосъобразния начин на живот.Учих биология и сега предавам знанията си на големи ученици.Професията не ми е била мечта.Просто като завърших не исках БАН или нещо подобно.Пробвах да стана учител и се влюбих в тази професия.Работя с прекрасни деца и се чувствам пълноценна.Имам свободно време за семейството си.
Дъщеря ми има феноменална памет, особено за имена на лекарства/даже ми подсказва,ако съм забравила нещо/.Дано стане фармацевт.Според мен е много хубава професия за жена.Но все пак каквото тя реши е най-правилното!:)

# 230
Аз исках да стана учителка като мама. На 5 години, когато леля ми я приеха английска филология, питах аз каква филология ще уча и може ли китайска (дядо ми тъкмо се беше върнал от Китай).  Crazy
На 10 някъде ми се подали страстта към театъра и реших, че искам да съм актриса.
На 14 исках да съм писател или журналист.
(до тук нищо общо, забелязвате ли  Joy)
В крайна сметка учих филология, но френска, за китаистика не ми стигна оценката  Laughing
Работя като софтуерен тестер.
Магистратурата ми е компютърна анимация, та се занимавам в момента и с визуални изкуства - анимация, графичен дизайн, фотография. Пак нищо общо  Joy
След 5 години кой знае какво ще работя  Crazy

# 231
 Hug
Много хубава тема сте подхванали Simple Smile
Аз като бях на 5 исках да стана "баРелина". Но бях по- добра в търкалянето, отколкото в огъването  Mr. Green
от 6-7 до към 10 исках да стана учителка по български език  Mr. Green
от 10 до 18 исках да стана адвокат и знаех, че това е моето призвание...
е, станах счетоводител....

# 232
Здравейте!
Току-що открих тази тема(по принцип не влизам мнго в Клюкарника,че ме е страх да не объркам нещо),но сега покрай проблеми с децата ,не мога да спя и си разгледах почти всички форуми.
Казвам се Юлиана,кръстена съм на най-хубавия месец,когато съм родена-Юли,а датата ми е 18.Много ще се радвам,ако мога да се приесъединя към ващия клуб Flutter
И аз съм родена на 18 Юли Grinning Grinning Grinning И на мен като малка мечтата ми беше да стана моден дизайнер Joy Joy Joy

# 233
  • Луната ни пази
Учител, учител и пак учител..... и това и станах Simple Smile

# 234
Хубава тема сте подхванали. Аз като малка исках да стана каква ли не- космонавт разбира се  Laughing, лекар, вдъхновена от д-р Киун Лечителката  Laughing, а в по- зряла възраст и адвокат. Но цял живот винаги особено силно са ме привличали животните и грижите за тях са ми носили голямо удоволствие. Винаги съм знаела, че призванието ми е да помагам на животинки, но споделяйки желанията си с майка ми (бях около 10 год.) тя доста бързо ме сразя. Вече съм на 27 год. и още съжалявам, че я послушах. Надявам се, че някой ден ще мога да правя това, което би отговаряло на същността ми, няма да седна да уча ветеринарна медицина, но определено има и други начини. Мечтата ми е да отида за няколко месеца в някой резерват в Африка и се грижа за малките животинчета, останали без майки, пък стигна ли дотам, след това ще видим нататък как ще продължа. А сега се занимавам със системи за управление и вътрешни одити, което също ми харесва Simple Smile.

# 235
Исках да сана лекар,да помагам на хората,нещо в някой приют за деца без родители,изоставени животни.В 8 клас открих химията и ми стана страст досега:) мислих да запиша фармация,но забременях малко след абитюренската и се отложи,обмислях нещо биотехнологии,но се решихме на 2дете и сега уча за учител по химия,което е най-доброто от всичко,което съм мислила.Много обичах да ходя на училище,не обичах ваканции и събота и неделя  newsm78 сега в университета пак се чувствам щастлива,както преди:) или доживот трябва да уча,или да стана учител:) това ме прави щадтлива и вярвам,че ако имаш избор трябва да работиш винаги това,което ти е на сърце  bouquet

# 236
Хах, и аз исках да уча стоматология/фармация, ама и аз забременях, и взех че завърших...финанси  Tired
Честно казано вече почти си мразя работата, но и тези две специалности вече не ме блазнят
Понякога се замислям за ново поприще, но решението още не е "узряло"

# 237
Здравейте!
"Новак съм"изцяло в този форум,всичко тук ми малко ново  Simple Smile.И аз съм зодия рак на 11.07.имам рд..
Като малка исках да стана Най-добрата тенисистка тренирах като луда в продължение на 5 г. но после ми мина "мерака".От тогава не съм имала някакво по специално желание за нещо по скоро за по 1-2 седмици все някакви глупости.Като се записвах да уча висше образование се записах специалност Право защото исках да стана адвокат по бракоразводно дела но стечение на семейни проблеми се наложи да прекъсна и да започна работа.И все пак забелязвам,че съм различна от другите зодии защото никога не съм била разбрана за нещо,някак си никой не може да ме разбере.

# 238
Мимс добре дошла. Типичен представител на зодията си Simple Smile. И аз като по- малка вечно се чувствах неразбрана и пренебрегната. Да ти кажа- мина ми. Не се задълбочавам толкова и се старая да приемам различията на хората, колкото и да ми е трудно. И аз много трудно разбрах какво ми се прави и какво ме влече, но всичко си идва на мястото с времето Simple Smile.

# 239
Мимс добре дошла. Типичен представител на зодията си Simple Smile. И аз като по- малка вечно се чувствах неразбрана и пренебрегната. Да ти кажа- мина ми. Не се задълбочавам толкова и се старая да приемам различията на хората, колкото и да ми е трудно. И аз много трудно разбрах какво ми се прави и какво ме влече, но всичко си идва на мястото с времето Simple Smile.

Благодаря
Да знам че съм типично раце Simple Smile но някой път ми идва в повече.И аз се старая да приемам различни те,но май аз съм много много различна  Grinning Мислех си,че като мине малко време всичко ще си дойде по местата но мисля,че съм вече на достатъчно години (на 24 да уточня) но нищо не ме влече някак си все ми се иска нещо различно от това което работя в момента(продавачка в магазин).Абе рак като рак и то голям  Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт