Жената Рак – 8

• 59 660
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Аз също обичам да карам колело,но на асфалт и затова в планината ми изглежда ужасно трудно.

# 211
  • Варна
stefanel, и аз за такова столче си мисля да купя някой ден. След кой месец е безопасно да седи детето в него?
На мен на шосе ми изглежда по-опасно, заради колите; в града - коли и пешеходци; в планината рисковете са други, но ако човек е предпазлив, сериозните инциденти са рядкост, за разлика от одраните крака и ръце от клони и шипки, разни насекоми, абе забавно е  Laughing

# 212
  • където мечтите се сбъдват
stefanel, и аз за такова столче си мисля да купя някой ден. След кой месец е безопасно да седи детето в него?
На мен на шосе ми изглежда по-опасно, заради колите; в града - коли и пешеходци; в планината рисковете са други, но ако човек е предпазлив, сериозните инциденти са рядкост, за разлика от одраните крака и ръце от клони и шипки, разни насекоми, абе забавно е  Laughing
От 9-ти месец мисля,че го дават.Аз малката я сложих на 10 м. и половина.До 22 килограма може да се ползва,обаче нямам идея това на каква възраст на детето отговаря..

# 213
еее, аз не мога да карам колело пък.... но подкрепям идеята за бебе  Mr. Green Радост- планирайте го да е раче  Mr. Green  Hug
Сега се нахъсвам и аз за спорт- но май народните танци ще останат варианта за сега.
А как обичам да ми мирише на печени чушкииии тооолкова е уютно! или на мекички!  Crazy

# 214
Е, аз планирах раче, ама излезе телец Laughing

# 215
 Joy  Ео  Hug 

# 216
Еми да, аз се съгласих да правим бебе и си виках - ей на, то след 2-3 месеца ще стане, ще уцелим раче, пък то така ме изненада  Crazy Трябваше да е овен, но се запъна нещо и го извадиха горкия в първия ден на телеца. Даже е нацупен на снимката си от раждането.  Laughing

# 217
По- добре теленце,отколкото овне Simple Smile. Но сигурно вече си показва телешкото характерче Simple Smile

# 218
  • Варна
Ох и аз все си мисля, че "то ще трябват 2-3-6 месеца докато стане бебето" а ти, Ео, ме стресира сега. Веднага ли стана?

# 219
  • София
Когато най не очакваш става от първия път,а като се амбицираш -по-бавно.Поне при мен беше така.

# 220
  • където мечтите се сбъдват
И аз си мислех,че не стават ей така от въздуха бебетата,обаче останах доста изненадана-стана веднага с първите опити  Simple Smile

# 221
Aйде още едно раче при вас Simple Smile

Е, аз планирах раче, ама излезе телец Laughing

И двете ми момчета са рачета и то с разлика от 2 дни Simple Smile

# 222
Телешки характер засега, освен,че е много лаком, не е проявил. Има време  Laughing
Радост, да, веднага стана, подозирам, че с първия опит по мои сметки за овулация Crazy

# 223
  • Варна
Оле.. значи трябва да се подготвя психически бързо-бързо Grinning

# 224
Рак и телец винаги е била добра комбинация във всичките й варианти.. Wink

Общи условия

Активация на акаунт