Жената Рак – 8

• 59 691
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
Абе много лесно се предадохте на любовта към себе си Simple Smile може ли да си се обичате така ...
Емоционнални егоисти такива Simple Smile

# 286
  • София
Много странно включване.  Laughing
Много трудно се научаваме да се обичаме, аз все още се уча на това. Хубавото е, че намерих за нужно да започна да се уча да се обичам. А да съм егоист още не съм и започнала да се уча, макар че вече знам, че се налага. Туй то.

# 287
Абе много лесно се предадохте на любовта към себе си Simple Smile може ли да си се обичате така ...
Емоционнални егоисти такива Simple Smile

Мисля че Емоционнални егоисти е страхотно определение за нас  Embarassed Laughing

# 288
Емоционален егоист - ето това е моето определение  Flutter

# 289
Момичета, ВАЖЕН ВЪПРОС!

Мой познат ще пътува до Германия на 16. 11. и имам свободата да му поръчам да ми купи каквото поискам оттам (трябва да се събира в обема на един стандартен автомобил  Laughing). Обаче аз запецнах и не знам какво да поискам?  newsm78

За немското качество се носят легенди и аз с удоволствие бих опитала козметиката им, обаче нямам идея към какво да се насоча-ако имате наблюдения или идеи, моля, подскажете! Той ще пътува сам и "Вземи ми хидратиращ крем за лице за смесен тип кожа" едва ли ще го насочи така, както щеше да насочи жена му, ако пътуваше и тя  Laughing
Благодаря предварително  Hug

# 290
Насока- харесай си точно определен/и продукт/и и му го/ги напиши на лист- име, цвят на опаковката и т.н.

# 291
Ако не си диабетичка, му кажи да ти купи енергийни бонбони Dextro Energy (от всеки вид по 1 пакет). Много са добри, а не съм ги виждал тук в България.

# 292
За козметиката вече са ти казали, избираш конкретен продукт и му даваш точното описание.
Немските перилни и почистващи препарати изобщо не са за пренебрегване  Peace Ако ползваш вода за уста Листерин, може да си заръчаш и от нея, в България е доста по-скъпа, а там често им правят намаления, голямата опаковка от 500мл. излиза 3.50 евро, когато е на промоция.

# 293
Пателинааа, и по един шоколад да донесе за консултантите ти  Mr. Green

# 294
Ако ше има шоколад да се включа и аз Simple Smile ,абе по добре да не си купува дребни неща (разни храни и бонбонки Simple Smile ) нещо дрехи евентуално ,абе да го заниваш с дребни неща  ...

# 295
За много години рачета .Бъдете здрави,все по добри и нека годината на Коня бъде благодатна за вас и семействата ви.

# 296
За много години!  Peace Живи и здрави бъдете вие и близките ви и всичко най-добро!

# 297
  • София
За много години!Да сме живи и здрави и по-малко чувствителни тази година!  Mr. Green

# 298
За много години рачета. Пожелавам Ви ползотворна година и много усмивки. Хороскопите са много добри за нас за предстоящата година, така че възползвайте се докрай. Радвайте се на всеки момент и се усмихвайте повече  Hug

# 299
Я, я, дайте някакъв хороскоп рачешки за 2014?  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт