Жената Рак – 8

• 60 121
  • 744
  •   1
Отговори
# 300
# 301
Я, я, дайте някакъв хороскоп рачешки за 2014?  Sunglasses

Уффф, аз намерих един, ама не ти го препоръчвам- стрес и работа  Confused За пръв път раците щели да имат спестявания, щото нямали да имат време да си изхарчат парите  Joy Здраве- отлично, ще отминат и стари болежки. Втората половина на годината май беше значително повишение на заплатата  Peace

# 302
  • където мечтите се сбъдват
Значи пари,еми няма лошо  Grinning Аз съм официално още в майчинство,ама смятам и да поработвам.

# 303
  • Луната ни пази

Уффф, аз намерих един, ама не ти го препоръчвам- стрес и работа  Confused За пръв път раците щели да имат спестявания, щото нямали да имат време да си изхарчат парите  Joy Здраве- отлично, ще отминат и стари болежки. Втората половина на годината май беше значително повишение на заплатата  Peace
Ами аз вече трета година съм стрес и работа, преди това беше само стрес Simple SmileSimple SmileSimple Smile Ама май от доста време за първи път ми се засичат две заплати в сметката, че и то сериозна сума, не 20- 30 лв, тъй че, май хороскопа верен ще се окаже Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 304

Ами аз вече трета година съм стрес и работа, преди това беше само стрес Simple SmileSimple SmileSimple Smile Ама май от доста време за първи път ми се засичат две заплати в сметката, че и то сериозна сума, не 20- 30 лв, тъй че, май хороскопа верен ще се окаже Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Да се отъркам у теб  Heart Eyes

# 305
  • Луната ни пази
 #2gunfire

Да се отъркам у теб  Heart Eyes
  spoko hug  action032  action032  action032

# 306
Ба, на мен ми затварят проекта и не се знае дали няма да ме съкратят, какво повишение на заплатата, какви 5 лева  Crazy Laughing

# 307
Ба, на мен ми затварят проекта и не се знае дали няма да ме съкратят, какво повишение на заплатата, какви 5 лева  Crazy Laughing

Ти ще си от влюбените, а междувременно пускай тото  Heart Eyes

# 308
A, да, от баницата ми се падна Любов!  Sunglasses

# 309
  • София
Ето годишен хороскоп, това намерих аз:
http://www.godishenhoroskop.net/370/godishen-horoskop-2014-rak/

# 310

А, този по- ми харесва  Wink По- малко се споменава работа  Mr. Green

# 311
Я, я, дайте някакъв хороскоп рачешки за 2014?  Sunglasses

Уффф, аз намерих един, ама не ти го препоръчвам- стрес и работа  Confused За пръв път раците щели да имат спестявания, щото нямали да имат време да си изхарчат парите  Joy Здраве- отлично, ще отминат и стари болежки. Втората половина на годината май беше значително повишение на заплатата  Peace
За много години рачки!
За съжаление и при мен се почна....От декември даже  Mr. Green Thinking #2gunfire

# 312
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2698637
Аз останах безмълвна кат' го прочетох. Ако можеше поне половината от тия предвиждания да са верни... ехее...  Laughing Peace

# 313
Дано предвиждания да са верни.На мен ми харесва какво предвиждат

# 314
Да бе, сътресения в работата  Tired

Общи условия

Активация на акаунт