Лакове за нокти- 77

• 59 801
  • 756
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Последно на 16.04 си писах с Опи и ми казаха, че "Здравейте, още чакаме отговор. Когато разберем, ще кажем веднага. На американския пазар всичко излиза много по-бързо отколкото при нас за съжаление."
И аз мисля, че ще я вкарат, защото ще е много актуална и ще се разграби, както пясъците на Марая.
Сега им писах отново да видим какво ще върнат .. МОже пък и да са се преборили да я вкарат Simple Smile)
ОЗ категорично няма да я има.

аа и на въпроса - харесва ми белия и кораловия. Тях мисля да взема от тази колекция Simple Smile

# 46
  • Стара Загора
Днес е много хубаво времето и нащраках малко холограма. Laughing

# 47
  • София
Ивче, надявам се да имам време, лошото е че ги гледам ей така на куп и се чудя кой да хвана първо... ooooh! Flutter Тази вечер няма да мога, но утре ще гледам да пусна снимки.  Hug

Като гледам, май Jinx се очертава любимецът  Grinning Ето едно сравнение между него и Zoya Destiny:

Базата на Destiny била по-розова, базата на Jinx - по-оранжева.
Аз понеже чакам Zoya-та, ще пропусна Jinx със сигурност.
Дошло ми е митническо известие, явно Зоите ми са отишли на митница  #Cussing out Утре ще ходя да си ги прибера...

# 48
  • Стара Загора
Когато имаш възможност, не е спешно.  Hug

Лошо, колко ли такса ще платиш за Зоите? ooooh!
С право сметнах, че Jinx & Destiny си приличат доста, затова само минито на Опи ми е достатъчно, че и без това не знам ще се харесам ли много с него. Crazy

# 49
  • София
А кое е това съкращение ОЗ? Още вчера щях да питам, но се отплеснах. Grinning

# 50
А кое е това съкращение ОЗ? Още вчера щях да питам, но се отплеснах. Grinning
Колекцията "OPI Oz The Great And Powerful" - http://www.thepolishaholic.com/2013/02/OPI-Disney-Oz-The-Great-A … tches-Review.html

Нови придобивки. ама кога ще им дойде реда... ooooh!

# 51
  • София
Мерси за отговора.
Тази колекция няма нужда да я внасят, нищо впечатляващо.
Честито за придобивките, те са истински съкровища. Heart Eyes
Аз пък днес съм шарена, с любимо розово. Холограмният Перфект се оказа много нетраен, все го мажех отгоре, защото му се изтъркваха връхчетата.
http://www.album.bg/belav/images/30555078/

# 52
  • Някъде на път....
Еееее, супер маникюри виждам! Брависимо!   bouquet

А тук последния вариант ми е много слънчев.....

# 53
  • Стара Загора
Еееее, супер маникюри виждам! Брависимо!   bouquet

А тук последния вариант ми е много слънчев.....

Мда, точно заради тези комбинации може да се каже, че искам всичките без бебешко розовия. Mr. Green

# 54
  • USA, Steak State
OMFG!!!!!
Вчера седнах да си оправям кашона с непробвани ( Реших да ги подредя в три кашона по големина и марка) и без да искам ги преброих и определено отивам да се срамувам в ъгъла и си слагам вето налаковите покупки. И ако някой ме изкушава  fight
Който го интересува за бройката да пише на лична и ще му кажа, не искам да си разголвам слабостите публично.  Mr. Green

Ноарче, много нежно ти стои!
Наде, честити красоти!

http://www.chicprofile.com/2013/03/essie-summer-2013-neon-collec … -info-photos.html

Последна редакция: вт, 23 апр 2013, 18:04 от TheBlackWidow

# 55
  • UK
Холограмните Перфекти при мен траят повече време само ако се лакирам с тях, после сложа топ лак отгоре и после пак се лакирам с тях върху топ лака. Така хем има допълнителна трайност от топа, хем не се губи дъгата на холограма.

# 56
  • Стара Загора
OMFG!!!!!
Вчера седнах да си оправям кашона с непробвани ( Реших да ги подредя в три кашона по големина и марка) и без да искам ги преброих и определено отивам да се срамувам в ъгъла и си слагам вето налаковите покупки. И ако някой ме изкушава  fight
Който го интересува за бройката да пише на лична и ще му кажа, не искам да си разголвам слабостите публично.  Mr. Green

Ноарче, много нежно ти стои!
Наде, честити красоти!

http://www.chicprofile.com/2013/03/essie-summer-2013-neon-collec … -info-photos.html

Вече има суочове bowuu

http://ommorphiabeautybar.com/2013/04/17/essie-neon-2013-collection/

Скрит текст:

Лилавото е интересно.

Ноарче Whistling

# 57
  • София

Скрит текст:

Ивче,знаеш ли как му е името на този лак  или номер ? Simple Smile313 Bouncer, It’s Me ли е !?

# 58
  • Стара Загора

Скрит текст:

Ивче,знаеш ли как му е името на този лак  или номер ? Simple Smile313 Bouncer, It’s Me ли е !?

Мисля, че да Peace

# 59

Запис със стари снимки на OPI Stay The Night.

От Бонд момичетата най-много ми харесва Джинкс, най-вече заради хубавия финиш. Иначе най-много исках белия, но той се оказа тотално разочарование - след 2-3 дни базата започва леко да розовее. Е, аз ако искам розово, ще си сложа Pussy Galore.

Ради, много интересни придобивки. Надявам се, ще ги покажеш скоро в действие.

Общи условия

Активация на акаунт