Лакове за нокти- 77

• 59 822
  • 756
  •   1
Отговори
# 510
  • Belgium
Pool Party избожда очи още в шишето!  Shocked
Нямам търпение да се лакирам!

А как избожда очи на слънце  Mr. Green
Моментално придобиваш тен на ръцете  hahaha

# 511
  • sofiq
Споменахте джапанката и ме подсетихте ,че одавна не съм я ползвала....ето какви ги натворих Peace

https://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=10200437013306607& … &notif_t=like
http://tediata.blogspot.com/2013/05/china-glaze-flip-flop-fantasy.html

# 512
Може много да ми се смеете ама  Grinning е това чудо как се използва

# 513

Това трябва да са "писалки" да си почистиш кожичките, ако си ги омацала с лак или да си пооправиш овала. В общи линии за такива корекции  Peace В единият край има резервни връхчета. Аз лично постоянно използвам такива, вече доста години  Crazy

# 514
  • USA, Steak State
Това с утаяването да не би да има нещо общо с влагата?  newsm78

Новият хит при мен е че се заглеждам по очеизбождащи цветове.  Mr. Green

# 515

Това трябва да са "писалки" да си почистиш кожичките, ако си ги омацала с лак или да си пооправиш овала. В общи линии за такива корекции  Peace В единият край има резервни връхчета. Аз лично постоянно използвам такива, вече доста години  Crazy

Да, но в лакочистител ли го топиш или го пълниш или без нищо, само обираш лака ?

# 516
  • UK
И аз така реших, че сигурно е от влагата... Тук все пак е доста по влажно от в София... Страх ме е да не се прецакат всички в един момент. Някой друг от Варна забелязвал ли е нещо такова?

# 517
Скрит текст:

Да, но в лакочистител ли го топиш или го пълниш или без нищо, само обираш лака ?
аз съм виждала само такива, които вътре си имат течност (която м/у другото свършва доста бавно Peace) просто го използваш като химикал Wink ако много ти се зацапа връхчето, го сменяш. Лакирам се през 3 дена, а една такава писалка ми отива около година. Имала съм на Орифлейм, на SNB и на She Stylezone (на DM марката)

# 518
  • UK
Моята е от Джъмбо и съм си съвсем доволна, струваше 1.50, мисля. Самата писалка може да се напълни с лакочистител, вътре нямаше, но аз просто си капвам малко върху нея и така си я използвам. Имаше няколко допълнителни връхчета, но досега не съм го сменяла, режа си изцапаното с ножичка и си го заострям, и пак си е чисто.

# 519
Обожавам ги тези глитъри на Пърфект и това си е!

http://girlstemptation.blogspot.com/2013/05/new-in-may.html

# 520
Благодаря за отговорите. Моята писалка е като на Малката Госпожица Мърморана и аз ще правя като теб Simple Smile Hug

# 521
Скрит текст:
май само аз не пазаря от това Джъмбо  Joy не стига, че е на другия край на града, ами и вътре ми заприлича на огромен магазин за един лев  newsm78 мислех, че  е гръцка верига магазини за детски стоки (очаквах и такава да видя вътре), но явно съм се объркала.
Извинявам се за отклонението   bouquet Важното е, че намирате полезни неща там  Peace
За да не е офф - лакирах се с две Есита - madison ave-hue и turquoise and caicos

# 522
  • UK
Ами то е на два етажа, поне това което е до старата ми квартира, на мен ми беше малко като кварталния магазин, понеже живеех на пет минути от там... На горния етаж са най вече детски стоки, а в началото като го отвориха - почти 100% бяха детски неща. Постепенно сложиха и други - малко дрехи, чанти, чехли за възрастни. Долу са домашни потреби. Долу горе си е магазин за един лев, ама е удобно и има симпатични неща... Не знам специално тази писалка колко струва в СтарНейлс, Орифлейм или ДМ, но тази от 1.50 си е перфектна. Simple Smile

# 523
  • USA, Steak State
Aaa Toч тия обяснения с какво си се лакирала не ни греят.. показвай. Wink  Hug

# 524
 Moля използвалите лаковете Essie да споделят дали са издръжливи.

Общи условия

Активация на акаунт