Отговори
# 135
Бел, искаш да кажеш, че още тогава си разбрала, че зад този мейл стои друг човек Shocked

Лекарствата са ми за успокояване на контракциите.Имах и завишен CRP и ми дадоха антибиотик.Все пак не е добре бебето да се ражда с инфекция в моя организъм.Но го приключих вече, сега гъби ще моря Mr. Green

# 136
Ами аз видях профил на Мариела не знам коя си...но мозъка ми роди невероятната история, че Анум просто ползва чужд профил в бгмама или се е регистрирала с пощата на приятелка.После видях "профила" на Анум...и съвсем различни жени бяха.
Наскоро влязох, за да видя бебето и ми направиха впечатление някои неща на снимките.Но пак реших, че не знам достатъчно за Русия  Laughing  В смисъл подозирах го от отдавна, но не го вярвам и намирах обяснения.
Може би и аз и мъжът ми сме смахнати, че така проверяеаме хората.Сега като му казах и тий"Видя ли, не съм аз лудия.Няпълно прав съм.Повече никакви телефони, адреси и наши снимки!" Много ме нахрани вчера Tired все едно аз съм виновна.
Иначе не знам във фейсбук как сте разбрали.Аз просто исках евентуално да видя профила на анум и групичката, но нали е скрита.Но в крайна сметка нещо ме домързя да си влизам в профила.
Та не знам дали съм знаела...някак тъпи щеше да е да се изцепя тук в темата"Пък аз видях еди какво си..."  Rolling Eyes  Минало, бешело...това не ми попречи да се разстроя онзи ден.Беше ми много мъчно.

# 137
Eeee,ма защо не ги казвате тези неща?Simple SmileИма много заблудени..като мен..

# 138
Аз наистина може би трябваше да кажа на някой, поне на лични.Но наистина намирах някакви обяснения и не ми се вярваше и някак...да не изляза луда, че съм ровила  Rolling Eyes 
Но наистина май трябваше да кажа  Sad  Дано няма някакви лоши последствия. 
Не мисля, че адресите са взети с лоша цел, все си мисля, че просто се е занимавала с нещо. Нали из разни сайтове има всякакви-мними тийнейджъри, жени, мъже..убиват си времето и се бъзикат.

# 139
Последствия няма,но аз имам много въпроси,на които няма логичен отговор..А,за лудостта,малко или много всички сме хахо,но не щом се касае за такива неща-като деца,семейство..Но важното е да сме здарви и да си гледкаме сладките бебета..

# 140
и аз да не остана назад - на 21ви се роди нашият прекрасен син Павел - 3400, 51 см....терминът ми беше за 11.05...всичко от началото до раждането приключи за 12 часа - определено по бързо, но не и по-малко болезнено...даже сега беше по-болезнено (може би, защото става по-бързо) Mr. Green
и всичко беше по-различно, като започнем от бременността, раждането и сега като се гледаме и кърмим..все едно раждам за първи път...е има си доста прилики също, то е ясно... Mr. Green
но всичко беше страхотно, също като първия път... Grinning

честито на всички, които вече се радват на рожбичките си...наистина е страхотно след толкова чакане да си видиш бебока...успех на всички останали... Hug
а аз утре трябва да ходя да ми махат конците и се чудя как да го направя, че се храним на поискване, а там може и да се забавя...може би ще отидем с колата тримата и ако се наложи ще се храним в колата..то така беше вчера - такава кушия...изписваха още 10 бебета о едно и също време - лудница...и то във времето за хранене (мнг тъпо измислено,но разбира се, така че да е удобно на болницата по-скоро)...и всички бебоци бяха нервни...та се наложи да се нахраним на паркинга в колата.... Laughing

и какво се оказа, че адашката не ми била адашка...някой изобщо получавал ли е или изпращал нещо на такава особа за коледната томбола?! значи тези, които сме участвали в томболата сме "чисти" така да се каже...а за какво е била цялата работа се сещам, че може би сме "продадени" и бихме могли сега да фигурираме в някоя подписка за изборите или нещо подобно...а всичко останало е било за заблуда на противника...

Честито, Амен! Всичко най-хубаво ви желая на цялото семейство! Стана ми хубаво, защото и аз съм с термин 11.5. Иска ми се вече да се случват нещата, ама когато-тогава.Simple Smile Гледам, че бебето си е с нормални размери, ако беше дочакало термин щеше да е 4 кг и повече сигурно.Simple Smile

# 141
  • София
Jos - такива полезни и стегнати постове, като последните, които си пуснала и аз не бях чела. Супер си! Grinning

Амен - Честито!

Аня - ние с теб както сме го подкарали може и да се засечем във Вита Simple Smile

Бел - моя мъж би се държал абсолютно по същия начин. Един ден на какво ме направи, затова, че съм си позволила да таг-на човек на качена от мен снимка във Файсбук преди изрично да съм получила разрешение от човека... Някои са много чувствителни на тема "лична информация".

# 142
Още бебета за днес newsm44

Мама Neveroqtka роди бебе Кристиан, който тежи 3000 гр и е дълъг 50 см.
Мама sa6eva роди Стефи, която тежи 3500 гр и дълга 51 см.
Мама radost 87 роди бебе Александър, който тежи юнашките 3800 гр и е дълъд 51 см.

Да са им живи и здрави   ylinfant newsm30 passifier

Amen честит син  bouquet

# 143
Да са живи и зрави бебчетата на 
мама Амен- бебе Павел
Мама Neveroqtka - Кристиан
Мама sa6eva -Стефи
Мама radost 87- Александър
Да са им жии и здрави и много много да радват мама и тати Hug Hug Hug Hug Hug
Аня, ти как си днес?
Джос, днес ще ходип ли да те видят, ако да после сподели как си и как е минало.
Белл, вие как сте  с малкото слънчице.Относно Анум- пак добре, че си проверила, и ММ е  такъв предпазлив относно тези неща.

# 144
Добро утро и от мен Hug

Отново влизам с новина за бебенце.Мама VanilaV днес в 07:09 ч роди бебка Албена, която тежи 3750 гр и е дълга 51 см.

Да им е жива и здрава и скоро да си се гушкат вкъщи.А на мама бързо възстановяване. newsm51

# 145
Честито на Amen, Neveroqtka, sa6eva, radost 87 и VanilaV    bouquet   bouquet   bouquet
Да са ви живи и здрави бебчетата! Да растат обичани и много щастливи!  Hug Hug Hug
Нанина днес настроението оправи ли се?  Hug
Аня чудесни новини носиш!    Hug  Благодаря   bouquet

# 146
  • у дома
Еха, пак бебенца.
Да са живи и здрави рожбичките на мами Amen, Neveroqtka, sa6eva, radost 87 и VanilaV, много да ги радват!!!  bouquet
Време е за обновяване на първа страничка с новите душички  Laughing

(и моля премахнете оттам фалшивата инфо, всеки път ми става неприятно като погледна Sad

Момичета, надявам се всички сте добре днес? Хубав и слънчев ден ви желая! Стягам се за преглед аз.

# 147
Честито и на Ванила.
Абе аз ви казах, че все хубави имена сме си избрали всички...   Laughing
Ида се буди два пъти тази нощ...после в 7 и нещо, разбудих я към 9 и 30 да я опитам да яде, та успя.На прекъсвания малко, откара около 40 минути и сега спи.Пак  Laughing 
ММ вика"Не изпитва особено любопитство към света около себе си...все спи".
Котката, горката , се е покрила в дън земя.От вчера седи само в спалнята на баща ми и излиза само да отиде до банята.Ходи едно бавно и снижено, все едно някой ще и скочи.
Много искам вече да сме в апартамента, но трябва доста да се чисти, а тепърва трябва да закарат мебелите, които имаме.Че майка ми от снощи ми е задуднала и ако така мисли да е, още утре ще я съпроводя към вратата.

# 148
Прекрасен слънчев ден с прекрасни новини от сутринта! Party
Честито на мамите:
мама Амен- бебе Павел
Мама Neveroqtka - бебе Кристиан
Мама sa6eva - бебе Стефи
Мама radost 87-  бебе Александър
VanilaV -  бебе Албена

Здрави и щастливи бебчета! Бързо възстановчване на мамите! Всичките са с много добри мерки и теглилки! Супер! Ще очакваме да се включат и да разкажат как се чустват и как е минало равдането! Hug Hug Hug
Чакаме новини от Jos Hug
А и Мон къде изчезна! newsm78 Дано всичко е наред  Praynig
И други се губят ...мисля, че за днес не е свършил бебевалежа Party
Бел   Hug Ти си май най-активната от родилите мами  Hug Благодаря ти,  много ни радват твоите постове  особено тези които още не сме родили ( мисля, че мога да си позволя да говоря от името на неродилите) Hug Hug Hug

# 149
Ами аз защото уж трябва да спя сега, но не мога да заспя и цъкам на телефона.Няколко дни не си бях брала царевицата  Joy Развивам сумати бизнеси на този телефон, скапала ми се е цялата реколта.Баща ми спи за нощна довечера, майка ми е забегнала на някъде, моя мъж е на работа и аз убивам времето.Сестра ми ще дойде следобеда да ме види.
Сега ще се опитам малко да спя, но като свети това слънце не мога.

Общи условия

Активация на акаунт