Отговори
# 165
да са здрави бебоците  Hug

Амен, нямало е как да те прочета, но благодаря.
стиснати палчета за всички ви  Hug
не мога да ви изчета сега.  Hug

п.п. имам си още една лентичка вече Simple Smile

Последна редакция: нд, 28 апр 2013, 21:44 от jos

# 166
Jos, знаех си, че си родила.Браво , да сте живи и здрави, радвам, се че всичко е минало добре и направо дето се вика безболенено . Каката радва ли се и тя душичката Hug Hug Hug HugМного Heart Eyes Heart Eyes и целувки от мен   bouquet

Кание, и аз съм вече в групата на поддутите, определено глезените и пръстите ми са поддути.Ще питам доки дали е притеснително в понеделник.
Шани, стискам епалци за 30.04 всичко да мине добре и да гушнеш бебчето.Не с епритеснвай, всичко ще е наред Hug Hug Hug Hug

Амен, важното, е че сте добре и всичко е минало.Благодаря за подробното инфо, страшно полено е , особено за мами като мен, на които ни е първо бебче Hug
Мон, прибрахте ли се вече с принцесата? Дано да сте добре

Белл, как сте вие?

# 167
nanina, дано няма нищо притеснително, след раждането направо ще забравиш отеклите глезени, всичко изведнъж изчезва.
Мон, и аз да питам - прибрахте ли се вече?
пожелавам на оставащите такова весело и леко раждане!  Hug

Последна редакция: нд, 28 апр 2013, 21:45 от jos

# 168
Джос,браво за бързото раждане.Да се възстановиш бързо, а бебчо да е жив и здрав.

Нанина, добре сме...тази нощ буболечката ми скъса нервите.Няколко пъти се буди и все реве, слагам я на гърда-реве и не ще да засуче.По някое време засуква, унася...и като я сложа в легълцето и направя крачка не назад и се чува "Мяууууууу"  Tired  Уж не би трябвало да и е студено, държах я и при мен, но пак се буди.
Сега е заспала, а на мен от неспане вече не ми се и спи.

# 169
  • София

Jos , Честито мила , пожелавам ви много здраве и положителни емоции на цялото семейство. Име избрахте ли? Мисля че това е първия бебок достигнал заветните 4кг , браво на теб Hug Hug Hug.

като ви изпишат , може да напишеш по-подробно как мина , кога се появиха болезнените контракции, имаш ли разкъсвания? Ами сега като сметна при теб цялата работа е продължила за 3 часа  Shocked, истинска късметлийка Laughing.

Извинявам се ако съм любопитна но колкото повече наближава момента , толкова повече искам да се настройвам. Надявам се и аз като теб да родя, но се съмнявам newsm12 newsm12

Последна редакция: нд, 28 апр 2013, 22:26 от kanye

# 170
Добро съботно утро   food002

След раждането ще изчезнат отоцоте, но ще лъснат реалните кила, които са си от мазнинка Laughing Но поне едно да се маха.

jos, да ви е честито бебенцето и много да ви радва bouquet bouquet

# 171
Ох, радвам се, че всичко е минало така леко, Джос.Важното е, че сте добе и двамата Simple Smile Hug Hug Hug Hug Hugн а как се казв малкият слаур, ако не досадам де

Аз имам чувството, че бебка чакак праниците да се роди, не знам но такова усещане имам.Вчера имах доста стягания или поне така си мисля, но нищо болезнено.
Белл, мале направо не ми се мисли какво ни чака и нас, аз се притеснявам да не пречим много на ММ, че той милия все пак ще ходи на работа.Може нещо а я е притеснявало затова да е плакала душичката.Опитай се и ти да подремнеш малко покрай нея Hug

Аня, ще ги видим после килцата, аз съм си харесала диетка а пък и с повечко старание ще се справим и с тях Simple Smile Мама е качвала 25 с мен , с брат ми повече и каза, че нито се е старала после нито нищо от самосебе си е свалила всичко за 2-3 месеца и иобщо казва, че не е разбрала как

# 172
jos честито мила  bouquetрадвам се че всичко е приключило така бързо  bouquetмоето секцио е запланувано за понеделник 29.04 ако до тогава не стане нещо,и да Ви кажа честно малко ми е страх SadМного исках да мога да родя нормално....Аз също имам оток на левия  крак от коляното надолу,иначе със кръвното съм добре даже ми е ниско 90/50 нямам белтък в урината.Моят доктор ми каза че бебето притискало лимфните възлии от там се получавало отока.пожелавам на всички хубав и слънчев ден!

# 173
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Добро утро!
Jos, честито синче!
 Живи и здрави и да сте и всичко с лекота да ви се случва  Hug Praynig Peace
Честито и на останалите мами   bouquet
Бел, стискай зъби, всичко ще си влезе в релси  Peace
Наниинка, ми мисли тогава цветно име, шегувам се!
Аз тези дни съм като развързан кон - не се прибираме - все сме по двора и на улицата. Това време така ме зарежда  Heart Eyes
Честито ако има именници - да са живи и здрави - и хубав ден   bouquet Hug Heart Eyes

# 174
Здравейте  Hug
jos честито  бебче!   bouquet  Да расте здраво и много щастливо!  Hug Hug

hami87, schani стискам палци всичко да е наред  Hug

# 175
Честито на всички родили вече момичета.Да са ви живи и здрави децата,а вие да се възстановите бързо и без проблем.
Аз ще съм на задържащи лекарства до 9 май,а после ще решим датата на секциото.
Моите пръсти на ръцете и глезените също се подуват.Явно ще си търпим.

# 176
  • София
Браво jos, герои сте и ти и малкия, да ти е жив и здрав и много да те радва! Така ме ентусиазира с разказа, че чак ми се приражда (шегувам се).
Днес съм на преглед за разкритие и тонове, дано не се "забавя" там Rolling Eyes
Поздрави на всички, не остана...  Grinning Grinning Grinning

# 177
Честитo, Jos! Пожелавам ви много щастие заедно!:)
Пожелавам и на всички ни да сме с такова приятно раждане! Simple Smile

# 178
момичета не мислите ли че "Анум" може да си направи друга регистрация и да помоли да бъде добавена при термините ни и в групата,за да може да чете какво става  Thinking не искам да обвинявам никого но виждам че има нов добавен човек със скорошна регистрация.

# 179
благодаря, после ще ви чета и пиша,
стискам ви палчета за леко раждане, важно е позитивно да се настроите и да не мислите за болката, а за напъните като до тоалетна и бебо да излиза!

Общи условия

Активация на акаунт