Отговори
# 240
*Cveteto* да се похвалим  Grinning - претеглихме се при доки...с дрешките бяхме 3500...изписаха ни 3060...така че около 300 г. за 6 дни мисля е ок, нали?!  Hug Hug
Чудесни новини! Браво на вас двамата! Желая ви все така успешно кърмене и за напред!  Hug

# 241
  • насън...
нанинка, ти сега ме замисли за тази лепенка...то ние трябва да слагаме не заради къпането, а за да се прибере...не знам дали го обяснявам правилно...но освен, че е изпъкнало, ами не е и затворено и отдолу се подава по-нежна кожа, като черво и като се пъне или плаче се показва повече...но това сега за инфекциите ме притесни, защото има малко кръв на лепенката...нашата лепенка е без дупчици... newsm78...иначе сложихме пудричка, но не сме го минавали със спирт...
jos, помагай...такъв ли беше и вашият случай...как, според теб, да процедираме...нашта педка каза, че е ок така да действаме, но ни даде бележка за спешното ако се наложи, а пък и беше малко разсеяна вече предпразнично - жената ще пътува в чужбина... ooooh!

*Cveteto*   bouquet Hug Heart Eyes  bouquet Hug Heart Eyes

# 242
Амен, съжалявам, че съм те притеснила.Щом лекарка го е казала и за прибиране на пъпчето, слагай и не се притеснвай.Не казаха нищо за това прибиране на пъпчето, затова извинявам се, ако съм се изказала неподготвена и съм те притеснила Hug

# 243
Нанина за гърдите - аз не съм си правила масаж и не ме боли, когато ги пипам, но от едната по-рядко и по-малко изтича коластра. Предполагам, че бебчето после ще ги стимулира и двете ще се справят със задачата си. Не се притеснявай предварително. Всичко ще е наред.  Hug Hug А за писането - на мен ми е приятно да чета  Hug  Heart Eyes
einhorn_bg разбра ли какво става с болничния? Моят са го занесли на 15.04 и превода на сумата за март беше на 18.04, а днес ми преведоха и тази за април. Според новата им наредба трябва да се отчитат болничните, издадени предходния месец до 15-то число на следващия и те имат срок да ги изплатят май 15 дни.
ани111 наистина неприятно с БМ. Дано бебчо остане още малко на топло щом искаш да изчака.  Hug Откъде намираш сили да правиш козунаци? Направо ти завиждам за енергията и подвижността  Heart Eyes Аз днес едва си обух обувките, а си представям цял ден с тестото за козунаци, наведена над масата...

# 244
smile smile  - За съжаления кода ще е активен чак утре. Не , че не пробвах 10 пъти и накрая звънях в НОИ, че да ми го кажат. Не го пише на Удостоверението. Болничния съм го предала още края на март , и очаквах ,че до 15.04 ще са го занесли в НОИ, а срока за изплащане на обезщетението е до 2 седмици,  очаквах до  края на месеца да имам  преод поне за 2та дни от м.март. Явно след празниците - ще ми преведът за март и април .  Аз съм банков служител, не е логично да не са ми занесли болничния в НОИ , до сега не е имало такова забавяне,но знае ли човек  Thinking
Козунаци никога не съм месила, но в 1 магазинче до нас докарват толкова хубави и мекички , че сега като изведа кучето, ще мина да купя 2, че аз половин си го излапвам с 1 чаша мляко като стой та гледай, поне за ММ да име, че снощи така ми стана мъчно искаше козунак, а аз го бях изяла преди да се прибере Embarassed
nanina_87_ - аз не съм си правила такъв масаж, даже не знам дали имам коластра. Като се роди бебчо ще разбера Simple Smile
Аз извадих сандалите ,чехлите и днес ходих до НОИ по чехли, глезените ми са подути, защо да се мъча с затворени обувки.
Но живот и здраве за изписването още не съм решила какво да си подготвя да ми донесат. Не знам какво ще ми става  newsm78
Момичета дайте съвет за някой ефикасен крем срещу стрии. Ако дочакам 12.05 и евентуално след това, няма да ми остане празно място от вътрешната страна на бедрата, а съм качила само 12кг от началото, но кожата ми не е никак еластична Sad

# 245
Амен, не се притеснявай.Нали казах-на племенницата ми и сложиха такава лепенка и всичко си беше ок.Точно, за да се прибере пъпчето и да не се мокри толкова лесно.Но като минат няколко дни самата лепенка се захабяваше и се отлепваше и ходеха за нова. Аз си бях купула подобни лепенки за петите отзад  Laughing 
Не се притеснявай.
Аз като бебе съм имала инфекция и обрив по цялото тяло.Та тогава са ме оправили за няколко дни, а какво остава сега ако се случи нещо.
Вие ще си пазите ли пъпчето?  Laughing  ММ иска да си го държал някъде, ама аз искам да и го хвърля на някое хубаво място  Joy 

# 246
Момичета, май май току що ми падна тапата или поне част от нея- едно слузесто колкото малка кайсия , ама е кафеникавоИзвинявам се за подробното описание, ама малко даже се шашнах Crazy

Белл, аз мислих живот и здраве като се роди бебка и падне да го запазим и да го хвърлим на някое специлно място.

# 247
Не знам колко е голяма тази тапа, моето от вчера прилича на медуза  Laughing
безцвето като желе с някави бели нишки, но 2 дни намирам по нещо такова на бельото си , и си мисля,че не е цялата.
За пъпчето трябва да се пази, има някакви поверия з атова къде трябва да се хвърли, но не помня точно.трябва да е на специално място.

# 248
Ейнхорн, и моето подобно, слузесто ама цветно  Laughing ахахаахах много смях покрай тия обяснение, на ММ като му казах, че първо тапата трябва да падне и той ме гледаше с едни ококорени очи и се хили ква тапа бе.Викам ми има тапа и той шах, сега като му кажа,че е паднала и сигурно съвсем ще се шашне, не е от притеснителните или поне не му личи , ама е мн смешен в такива моменти

# 249
einhorn_bg   Joy вчера свекърва ми ми донесе един голям домашен козунак и аз си го излапах почти целия. Добре, че ММ се прибра да успее да си хапне малко  Embarassed То на мен не ми се яде почти нищо вече, само мляко и сладолед. Дори утре си мисля да се разходим до Метро за една канта /от тези големите по 10 л./
nanina_87_ май наистина ще си имаш бебче по празниците  Hug

# 250
Тя може и на части да пада, не е казано, че ще се плюсне едно огромно парче медуза  Joy 
ММ иска да си пази пъпчето, не ще никъде да го хвърля и ми изцепи някакви неща, за генетичен материал, че някой може да го намери и да го ползва  Joy    Понякога има много странни факсове.

# 251
smile smile - ти от Елена ли си? Бившото ми гадже с което бяхме задно почти 4 години беше от Елена, може и да сме се засичали, като съм му ходила на гости Simple Smile
Домашния козунак няма как да се сравни с купения, един такъв ароматен топличък с препечена коричка ..мммм

# 252
Беле разсмя ме с това за генетичния материал Simple Smile Може би няма лошо да се пази. За сега го пази, някои го пазят с години, хвърлят го в чужбина на някое хубаво място.

# 253
einhorn_bg не съм от Елена. Ние преди около 4 год. дойдохме тук в къщата на ММ. Преди това живеехме във В. Търново.
Аз не съм решила още за пъпчето.

# 254
Може и верно да се уредим с бебче по празниците, аз изобщо не мога да разбера за контракциите.Ей сега походих малко , имах стягания - ама това ли е или боли от бебка, че се е наместила нямам идея вече. #CrazyЩе чакаме и ще видим какво ще стане

Последна редакция: вт, 30 апр 2013, 18:24 от nanina_87_

Общи условия

Активация на акаунт