Отговори
# 585
Аз след обяд ще ходя да гласувам.Майка ми ще остане в нас, а аз с баща ми ще ходя.
Мисля да го изнудя да седнем някъде, да не се прибираме веднага, че видя слънце.
Мисля тия дни вече да я извеждам, писна ми да кисна в нас.
Ще започна периода на киснене по градинки и кафета  Joy 
Във вторник ще гледам и племенницата. Баща ми малко ще помага, но никой друг не може да остане в нас и си представям какъв ден ще е. Тя е голяма разбойница, цялата е в синини, одраскало.Сега е с бушон, че се стовари в/у играчките си и една фигурка право в окото.
Та как ще я удържам не знам.

# 586
  • София

И аз като Смайли си нося бебка и не я пускам  hahaha С тази разлика, че на мен не ми пречи и дните не ми се виждат дълги.
След вчерашния преглед- 0 см разкритие, няма контракции. 8 дни след термин искат да влизам в болница, а аз не искам  Crossing Arms Разхождахме се много вчера и резултат 30 мин силни ПМС болки през нощта... нищо особено  Tired

# 587
Здравейте на всички мами и от мен! Термина ми е за 14.05.2013 , но утре влизам за предизвиване на раждането със системи! Според доки така трябва!Много съм се стреснала, днес мисля да чистя малко, да си пооправя багажа за болницата да не забравя нещо и утре в 8.00 трябва да съм там!

# 588
  • у дома

И аз като Смайли си нося бебка и не я пускам  hahaha С тази разлика, че на мен не ми пречи и дните не ми се виждат дълги.
След вчерашния преглед- 0 см разкритие, няма контракции. 8 дни след термин искат да влизам в болница, а аз не искам  Crossing Arms Разхождахме се много вчера и резултат 30 мин силни ПМС болки през нощта... нищо особено  Tired

Ей, rainy, тъкмо за теб се сещах Simple Smile Аз мисля след днес да поизкарам 3 до 4 дни и ако не тръгва бебо, да говоря за предизвикване и т.н. - първо, че си минаха цели 9 месеца, второ че си искам телче и това си е Simple Smile А и доста чета за преносванията, някак не е от особена полза за бебовците.

# 589
Здравейте, мами Simple Smile Как сте, гледам ЕлЕм, Рейни и Смайли и Маймунка а като мен- 2 в 1 и чакаме Simple Smile Аз ходих да гласувам и сег мисля малко да си полегна, че нещо май от жегата ми отмалява.Имах 2-3 контракции като се поразходихме и сега пак нищо.Във вторник ако бебка не излезе, ще ходим да ни види доки.И аз не съм много з апредизвикано раждане , ама ще видим какво ще каже доки.Ще го мислим във вторник.Иначе си подитва, намества се стяга ме коремът и това е.ММ вече ми се смее, като му кажа имам контракция и той:А кажи ми нещо дето не знам, то все имаш, ама бебето не излиза Simple Smile

# 590
  • ВАРНА
Ние сме зациклили на имената.... Rolling Eyes От Полина/Пламена/Преслава кое ви допада най-много ( другата щерка е Магдалена)  newsm78

# 591
Преслава ми харесва най-много.Полина не.
Пламена е хубаво, харесва ми ако е ударение на първото А -ПлАмена.А не ПламЕна.

# 592
  • София

плАмена и на мен ми харесва най-много  Peace
Но пък вие трябва да си го почувствате...  Hug

# 593
  • Бургас
Преслава и ПлАмена  Simple Smile

Пак не съм спала и съм крива, така че няма да ви опявам на главите, минах само да видя как сте  Hug Като съм в по-добра кондиция пак ще мина  Mr. Green

# 594
И аз съм още тук.Май няма да се ражда скоро. Всеки ден ще ходя на тонове и ако няма ефект събота неделя ще се предизивиква раждане Sad

# 595
  • у дома
И аз съм още тук.Май няма да се ражда скоро. Всеки ден ще ходя на тонове и ако няма ефект събота неделя ще се предизивиква раждане Sad
И аз така.. Давам си срок до събота и ще си говоря и с доктора.. Туй-то!

# 596
мадамите, да не се обръщам поименно, ако термините ви са определени що годе точно, дето се вика и вие си знаете кога...
по-скоро да излизат бебенцата по-добре отколкото да се преносва повече от седмица.
водите стават зеленикакви, бебо започва да се мъчи, ако плацентата вземе да старее, да не го храни като хората, и по-добре ще му е на бебо навън,
така че и предизвикано да е, по-добре.
затова стискам палци бебоците да излизат вече.
на преносени бебенца може кожата да се бели все едно след море, да не се шашнете като ги видите, ако са така.
да ви пожелая леко ражд ане на всички и положителни мисли, няма място за притеснение, това е един прекрасен момент от живота ви  Hug заредете се с положителни мисли и чуство за хумор, добро настроение.

Бел, ей сега като минат дъждовете, и навън. ние вече 3ти ден излизаме и на дребчо му е екстра да спи в количката навън, доста дълги разходки, хем за малката, хем за бебо. два пъти кърмих навън днес, така че се справихме,
излизаме от 8.30-9 до 11 и после от 15.30-16 до към 18, 19, зависи каката как се заиграе.
вчера игра с приятелите си от групата й в градината, че сме от квартала, и беше много щастлива.
и сега дреб като го хвана една колика, ооо, викам ей сега ще видиш кво става, измих колелата на количката и бебо вътре, взех да го разхождам из хола с количката и на момента заспа.мм ми вика, че и малката така по едн време сме я приспивали, ама бях забравила. и сега си спи до мен в количката, така че, Мон,
ето още едно средство за справяне с коликите.
мисля като се събуди после да се кърмим да го пренеса в кошницата, ама ще видим.
ММ заминава утре и ми е маалко тъжно.
иначе излизах сама с децата да видя как е, ще се оправим,.
ама малката като ме пита - мамо, къде е тати и така й става мъчно и на нея... обяснявам й, ама е кофти.
Бел, за племенницата ти - някое по-стационарно занимание й намери - да рисува с химикалка на тетрадка, да оцветява, да реди мозайка, да ти подрежда макарите за шиене, ей такива разни..

# 597
Добро утро момичета.Вече изперквам честно- не можах да спя таи нощ, сънувах кошмари, адски нервно ми  е вече и направо ми се реве.Вчера следобяд до вечерта имх онтракции на 30-на минути, не супер болезнени, но си наболяваха.През нощта може би имах 2- също, ама не съм убедена, че в пеосъница ми  се губят моменти.Искам да излиза бебка вече, направо не знам.Чудя се днес да чкам и утре вече да ида при доки и да видим какво ще правим,че направо не знам.Много ме напряга това чакане, просто искам да се ражда вече и да знам, че е добре всичко #Crazy

Жос, и аз си мисля живот и здраве като се роди бебка да излизаме много, особено в това хубаво време.А вие така тъкмо и каката разхождате

# 598
И аз съм тук още 2в 1 и вече доста изнервена  ooooh!, не може да се говори с мен. Първия път родих 4 дни след термин-голямо напрежение. Нямах никакви признаци на раждане, но моя док беше нощна смяна в болницата и ме извика да ме види, бях с 4-5 см разкритие без контракции. Той ми вика искаш ли да раждаш вече и се смее...а аз направо от страх щях да припадна, направиха ми клизма, спукаха ми мехура, сложиха ми системи и след 3 часа родих...от окситоцина повърнах 2 пъти, но контракциите се ппоявиха мн бързо. После като дойде момента и трябваше да напъвам аз напъвах към главата, вместо към ануса та се наложи док да ми натисне корема, но всичко мина и ми олекна като ми пльоснаха бебчо отгоре:-) ...
Та чакането е много изнервящо, дръжте се, още малко  Hug

# 599
Здравейте,момичета,как сте.Сънувах,че преносващите раждат накуп днес и бързах да включа лаптопа,за да проверя.
Иначе аз съм добре,малко ме понаболява кръста,но нищо сериозно.Моето голямо момче оздравя и вече е на детска градина,така че ще влизам по-често да ви наглеждам,особено днес-13-ти е много хубава дата.

Общи условия

Активация на акаунт