На екскурзия в Малта?

• 142 460
  • 845
  •   1
Отговори
# 165
Духа много - по-топло е от тук, но с тоя вятър Confused

# 166
Карти за транспорт се продават на гише още на летището. Аз си купих от там. Пролетта седмичната карта (важи само за остров Малта) струваше 6.50 евро.

Мерси!

# 167
Възможно е цените на транспорта да са по-евтини. Миналата година транспортната фирма беше английска, но им изтече договора, и сега си е малтийски. Дали е за добро или лошо - предполагам, че са запазили доброто от англичаните.

През март - времето би трябвало да е по-топло, но, там винаги има вятър. Ние бяхме миналата година от 20 юни - 3 дни имаше ужасен вятър и някак си беше хладно, особено вечерно време. Самите малтийци ни казваха - почне ли вятъра - след 3 дни ще спре. Все пак си е остров, а може и да има някакви геофизчни особености Sunglasses

# 168
Благодаря ви, ще се подготвя с якенце против вятър, но се надявам да е достатъчно приятно времето за дълги разходки.

# 169
  • София
zigizagi, преди 2 години бяхме там в края на март. Никакъв вятър или дъжд не хванахме. Температурата през деня минаваше 20 градуса. Имаше скандинавци, на които лицата и ушите им се белеха на ивици. Много е силно слънцето. Може и голям късмет да сме извадили, но си беше топло. Ние якета не сложихме. Само на ферибота за Гозо много духаше, но си е море.

# 170
Привет от Малта, много ми харесва...и е толкова топло....ако можеше да остана докато мине зимата в БГ

# 171
  • София
Bradley, може ли подробности - къде сте отседнали, какви места обиколихте, с какво се придвижвате?
Имаме билети за Малта за април и съм в процес на планиране. Би ми било много полезно разказаното от теб.

# 172
Bradley, може ли подробности - къде сте отседнали, какви места обиколихте, с какво се придвижвате?
Имаме билети за Малта за април и съм в процес на планиране. Би ми било много полезно разказаното от теб.

Ще пиша като се върна другата седмица, че съм на телефона в момента....Транспортът (автобуси/ферибот)е безумно евтин и удобен и в Малта и на Гозо... Peace

# 173

Привет на всички,аз току що закупих билети на WIZZ и със семейството ще пътуваме на 21,12 до 28,12,14 за Малта.Прочетох всички страници тук  и имам няколко въпроса.Много ще се радвам ,ако имате време и възможност да ми помогнете  bouquet
Искам да наема апартамент,а не хотел-децата са големи и трябва да взимаме 2 отделни стаи и ще ни излезе по скъпичко от предвидения бюджет.
Мисля да се ориентираме към Слиема-прочетох добри отзиви тук.А вие какво ще ме посъветвате и ако някой е бил в апартамент моля да сподели baby_neutral
Моя мъж иска да вземем кола под наем-щял да се справи с обратното движение newsm78
Моля помогнете ми с примерна програма,някой ходил ли е декември-времето какво ще е/че сме само с малки куфари и не знам какво да вземам Tired
Има ли например големи магазини,цените какви са.В този период на годината кое е добре да посетим и кое не?
Имам толкова питанки ,че може ви ще ви отегча,но  моля да ми споделите вашите преживявания.
Благодаря Ви!  bouquet

# 174
Попаднах на Пас Музеум за Малта-трябва ли да се взема сега?По изгодно ли е или на място излиза същото?Как да си вземем билети за този Херитаж ли-как се казва?

# 175
  • Англия
Мои приятели бяха наскоро в този и са много доволни. Собственикът дори им предложил да ги вземе от летището, че да не пътували с автобус. http://www.holidaylettings.co.uk/rentals/sliema/2226456

# 176

Има ли например големи магазини,цените какви са.

В Слиема има един голям супер маркет. Цените са много добри. Имаше страхотни питки на пещ по 30 цента едната. Можете да си купите нарязани колбаси и кашкавал или сиренца и да си правите сандвичи. Масло Президент, голяма опаковка 2 евро и 20 цента (, а тука е 7-8 лв.  ooooh! ) Голямата вода 2 литра е 55 цента. Голямата опаковка Харибо е 95 цента. Бюджетното изхранване е просто много лесно в Малта...

# 177
  • София

Има ли например големи магазини,цените какви са.

В Слиема има един голям супер маркет. Цените са много добри. Имаше страхотни питки на пещ по 30 цента едната. Можете да си купите нарязани колбаси и кашкавал или сиренца и да си правите сандвичи. Масло Президент, голяма опаковка 2 евро и 20 цента (, а тука е 7-8 лв.  ooooh! ) Голямата вода 2 литра е 55 цента. Голямата опаковка Харибо е 95 цента. Бюджетното изхранване е просто много лесно в Малта...

То и по заведенията не е скъпо  за огромните порции, които сервират.

# 178
  • Бургас
Много се вълнувам от предстоящото пътуване:)като децата съм.
Прочетох доста инфо.
Резервирах един апартамент във Валета.
сега си правя програмата.
Надявам се поне времето да не е мн студено:(

# 179
Много се вълнувам от предстоящото пътуване:)като децата съм.
Прочетох доста инфо.
Резервирах един апартамент във Валета.
сега си правя програмата.
Надявам се поне времето да не е мн студено:(

Под 15 градуса едва ли ще паднат дневните температури.
Последните дни е имало малко бури с порои но пак е станало приятно топло.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт