На екскурзия в Малта?

• 142 466
  • 845
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
15 градуса-за дрехите се чудя,защото  съм платила салонен багаж и куфара е мн малък и се чудя какво да сложа?Sad

# 181
15 градуса-за дрехите се чудя,защото  съм платила салонен багаж и куфара е мн малък и се чудя какво да сложа?Sad

Ами според мен ще става за не много дебело яке, което евентуално да пази от дъжд и тънки пуловери/суичъри.

# 182
vanilliq 77, пиши после в подробности. Аз много му се чудех на едно такова пътуване за празниците с децата, но една седмица ми се видя много време и се отказахме засега. Дано имате късмет с времето и всичко!

# 183
vanilliq 77, пиши после в подробности. Аз много му се чудех на едно такова пътуване за празниците с децата, но една седмица ми се видя много време и се отказахме засега. Дано имате късмет с времето и всичко!
... И ние така. Почти планирахме за Малта, но после се навихме за Кипър- полетът за Ларнака се изпълнява през два дни. Не е известно като дестинация, нп си струва- хората не ни вярваха че сме на почивка  Wink  ShockedТам пак е топло-също като Малта, и се накефихме, дечко (5) се разходи и всички доволни.

# 184
  • Бургас
Да надявам се да останем доволни и времето разбира се да е с нас:)

# 185
  • Пловдив
Здравейте, записвам се и аз в темата Simple Smile Обмисляме едно пътуване края на януари.... Така и не успяхме да се организираме сега по празниците и изостана за след месец .... Някой ходил ли е тогава да каже как стоят нещата с времето, с работното време, с хората ....
Благодаря предварително Simple Smile

# 186
давам в линк за сваляне един много подробен пътеводител за Малта на Lonely Planet, за който чете на английски

http://dox.bg/files/dw?a=1299d552a5

Здравейте, опасявам се, че файла не съществува, а би ми свършил страхотна работа...  Дали има вариант да го качите пак? Simple Smile

# 187
# 188
Благодаря много за своевремнния отговор. Прегледах темата, но никъде не видях конкретни цифри относно очакваните дневни разходи. Предполагам , че основната храна ще е нещо на крак, и вечери в квартирата... Със сигурност ще има и една- две вечери в ресторант, но това ще е по- скоро изключение... Simple Smile
Та ако някой може да ми каже какво да очаквам ще съм много благодарен. Simple Smile

# 189
Благодаря много за своевремнния отговор. Прегледах темата, но никъде не видях конкретни цифри относно очакваните дневни разходи. Предполагам , че основната храна ще е нещо на крак, и вечери в квартирата... Със сигурност ще има и една- две вечери в ресторант, но това ще е по- скоро изключение... Simple Smile
Та ако някой може да ми каже какво да очаквам ще съм много благодарен. Simple Smile

градски транспорт - седмична карта 6.50 евро, важи за всички автобуси на Малта, включително от и до летището

едно кафе - 1 евро, еспресо кафето им е доста добро, почти като италианското е
пица на парче - 1.2 - 1.3 евро

различни сладки неща купени от будка на улицата - 60-70 цента

сладолед се продава на доста места за около 2.5-3 евро за 2 вкуса, но почти никъде не ми хареса, не е като италианския, а е по-скъп

бутилка вода 2 литра от супермаркет - 55 цента

голяма бира в заведение 2.5 евро

има на много места Макдоналдс, KFC, Burger King, но като цяло не бяха много популярни

картофките на Burger King ми харесаха, около 2.5 бяха големите

кафето в Макдоналдс е доста добро, даваха талончета, за 5 кафе напитки получаваш една безплатна

като цяло лично за мене това беше една от най-евтините екскурзии в Европа, по-евтино е  и от Испания и Гърция...

# 190
Следя темата и си мисля: април дали е добро време за отскачане до Малта? Ветровете сезонни ли са или непредвидими?
vanilliq 77, ще се включиш ли сега, когато вече има какво да разказваш ?

# 191

Мога ли да те помоля да го качиш в DOX или другаде, защото от този линк по някаква причина не мога да го сваля? Благодаря предварително!!!

# 192

градски транспорт - седмична карта 6.50 евро, важи за всички автобуси на Малта, включително от и до летището

едно кафе - 1 евро, еспресо кафето им е доста добро, почти като италианското е
пица на парче - 1.2 - 1.3 евро

различни сладки неща купени от будка на улицата - 60-70 цента

сладолед се продава на доста места за около 2.5-3 евро за 2 вкуса, но почти никъде не ми хареса, не е като италианския, а е по-скъп

бутилка вода 2 литра от супермаркет - 55 цента

голяма бира в заведение 2.5 евро

има на много места Макдоналдс, KFC, Burger King, но като цяло не бяха много популярни

картофките на Burger King ми харесаха, около 2.5 бяха големите

кафето в Макдоналдс е доста добро, даваха талончета, за 5 кафе напитки получаваш една безплатна

като цяло лично за мене това беше една от най-евтините екскурзии в Европа, по-евтино е  и от Испания и Гърция...

Благодаря ти много. Предполагам, че в такъв случай 50 евро , на ден за двама души биха били един минимален разход..... Или? Simple Smile

# 193
с 25 евро на ден ще сте ОК

ако искате ще може и с по-малко да изкарате, без да умрете от глад!  Peace

LP MALTA GUIDE -
http://tranzit.dir.bg/load.php?id=zmmDO9pwvq3iCDfn2165168

Последна редакция: ср, 07 яну 2015, 18:37 от Bradley Cooper

# 194
Следя темата и си мисля: април дали е добро време за отскачане до Малта? Ветровете сезонни ли са или непредвидими?

като се има предвид колко топло беше първата седмица на декември (през нощта 17-18 градуса, през деня 20-23), предполагам, че ще е супер приятно през април

вятърът не беше кой знае колко силен

Общи условия

Активация на акаунт