На екскурзия в Малта?

• 142 494
  • 845
  •   1
Отговори
# 525
Благодаря, dechybouquet

Пътуващи момичета, благодаря на всички ви за отделеното време по моите въпросителни!  bouquet bowuu

# 526
Zaharinka, освен "Обезглавяването на Свети Йоан" там, в ко-катедралата, има и още една картина на Караваджо. Приятно съзерцание! Wink

# 527
Zaharinka, освен "Обезглавяването на Свети Йоан" там, в ко-катедралата, има и още една картина на Караваджо. Приятно съзерцание! Wink

Ехааа, браво!  Grinning Един от любимците ми е.
Благодаря отново, Bastetbouquet
Имам да те черпя значи Simple Smile...с инфо за някъде, където не си била, а пък аз - да Simple Smile
С удоволствие ще го направя!
Поздрави!

# 528
Zaharinka, значи ще се възползвам - аз също обичам да пътувам Simple Smile. В самата ко-катедрала има не лош музей със средновековни тапицерии/гоблевни. А в музея към ко-катедралата в Мдина има графики на Дюрер. Simple Smile, доста...

# 529
Zaharinka, значи ще се възползвам - аз също обичам да пътувам Simple Smile. В самата ко-катедрала има не лош музей със средновековни тапицерии/гоблевни. А в музея към ко-катедралата в Мдина има графики на Дюрер. Simple Smile, доста...

Да, даааа, включена е и Мдина в програмата. Благодаря ти, Bastet!  bouquet

Впечатления някакви от катедралата Ta Pinu?  Rolling Eyes

# 530
  • София
Тя е на Гозо. Хубава е. Намира се извън града насред полето. Била е посетена от папа Йоан Павел II.

# 531
Здравейте, мили хора,
Смятам да организирам сама една семейна екскурзийка до Малта...
За нощуване съм се спряла на St Paul's Bay или Sliema?  Вие какво бихте ме посъветвали??

# 532
Тя е на Гозо. Хубава е. Намира се извън града насред полето. Била е посетена от папа Йоан Павел II.

Благодаря, dechybouquet
Имала и някакви лечебни въздействия...Исках лични впечатления, ако има някой, да сподели.

# 533
Имала и някакви лечебни въздействия...

А, чак пък толкова  Wink Ако има, Гозо е толкова малък, че навсякъде ще въздейства. Аз съм я виждала само отвън и е много красива. Стои ефектно в полето. Доста от малтийските църкви са красиви, но винаги са нагъчкани между сгради в града, а някои са така залепени, че чак не можеш да ги обиколиш. Тази стърчи сама и се вижда отдалеч, затова изглежда ефектно.

Например има една църква в град Забар (който иначе не си заслужава да се бие път до там), която е прекрасна според мен. Но дори само за да я снимаш, трябва да си счупиш врата, така е застроено около нея.

Скрит текст:
Скрит текст:

# 534

Благодаря, dechy!  bouquet
Имала и някакви лечебни въздействия...Исках лични впечатления, ако има някой, да сподели.

Ходих до Та Пину катедралата - ефектна е така самотна в полето и за мен. Не знаех, че е лечебна.но пък от нея понеже изтървах автобуса, се наложи до главния път да сляза пеша. Там пък, баш под носа ми отпраши и азтобусът за Лазурния прозорец. Та от Та Пину до Прозореца с бодра маршова стъпка се придввижих за около час.....Та може да енергизира тая катедрала, знае ли човек Simple Smile

Последна редакция: чт, 17 мар 2016, 16:11 от Bastet

# 535
  • София

Винаги ли е така осветена или снимката е от някакъв празник?

# 536
Празник - най-вероятно патронният празник на града  Wink

# 537
Здравейте, момичета!

Ето тук

http://www.malta-guide.net/travel/ta-pinu-sanctuary-gozo-malta/

прочетох за катедралата Ta Pinu, та събуди интереса ми. Но, да, прави сте, че малко встрани идва и ако няма изключителни препоръки, едва ли ще се навием да я посетим.

Всяка информация, която споделяте, ми е полезна!

Благодаря ви отново! bouquet

# 538
Винаги ли е така осветена или снимката е от някакъв празник?

И на мен ми стана много интересно и проверих в нета-украсено е заради The Feast of Our Lady of Graces, който се провежда всяка година през септември в продължение на седмица. В нета излизат големи красоти.

# 539
Здравейте,имам билети за месец Май, моля който е ходил в Малта да ме посъветва къде да се настаним - St. Paul bay или Sliema? ?

Общи условия

Активация на акаунт