Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 86~

• 38 760
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
  • Стара Загора
Съншайн,
Скрит текст:
"Сезони на любовта" се казва сериала, от 22:00 и повторение от 17:00
[/b]

# 181
Ами за на Гюнджето стайлинга нищо не казахте  ooooh! отначало беше с червени кичури после лилави направо като великденско яйце  Laughing а пък дрехите все едно от някой кош бяха изровени  Grinning много мизерна ми беше. Корай направо не знам как беше с нея  Mr. Green Mr. Green Сигурно и е слагал кашона на главата  Joy

# 182
  • София
Мисенце Дени мерси, ще  го погледна Peace Hug Hug

Момичета забравих да се похваля, взех си обуща като на Хандето
Скрит текст:
нали по темата трябва да е  Joy Joy малко на шопинг терапия бяхме, че неможе само проблеми Naughty  Mr. Green

# 183
  • Стара Загора
Ами за на Гюнджето стайлинга нищо не казахте  ooooh! отначало беше с червени кичури после лилави направо като великденско яйце  Laughing а пък дрехите все едно от някой кош бяха изровени  Grinning много мизерна ми беше. Корай направо не знам как беше с нея  Mr. Green Mr. Green Сигурно и е слагал кашона на главата  Joy

Там не ми се коментира дори ooooh!   Mr. Green  тя можеше спокойно да е достойна дъщеря на Ръза

# 184
  • В света на мечтите... ❤
Hello  bye на висчки и good night  smile3524  Hug

# 185
  • София
Ами за на Гюнджето стайлинга нищо не казахте  ooooh! отначало беше с червени кичури после лилави направо като великденско яйце  Laughing а пък дрехите все едно от някой кош бяха изровени  Grinning много мизерна ми беше. Корай направо не знам как беше с нея  Mr. Green Mr. Green Сигурно и е слагал кашона на главата  Joy

Оо направо няма да я кометирам, то на това стайлинг ли му се вика  Joy

# 186
  • Стара Загора
Мисенце Дени мерси, ще  го погледна Peace Hug Hug

Скрит текст:
нали по темата трябва да е  Joy Joy малко на шопинг терапия бяхме, че неможе само проблеми Naughty  Mr. Green

Много са готини, но аз ако се кача и след 5 крачки съм на земята  Mr. Green Mr. Green Носи си ги със здраве

Дани  Hug

# 187
  • София
Hello  bye на висчки и good night  smile3524  Hug

Да да да да да да да да  Mr. Green Crazy Crazy Crazy Crazy

# 188
Мисенце Дени мерси, ще  го погледна Peace Hug Hug

Скрит текст:
нали по темата трябва да е  Joy Joy малко на шопинг терапия бяхме, че неможе само проблеми Naughty  Mr. Green

Честито супер са  Wink

# 189
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
нали по темата трябва да е  Joy Joy малко на шопинг терапия бяхме, че неможе само проблеми Naughty  Mr. Green
[/quote]

Много са готини, но аз ако се кача и след 5 крачки съм на земята  Mr. Green Mr. Green Носи си ги със здраве

Скрит текст:
Дани  Hug
[/quote]

Мерси  Hug Hug Hug Ами и аз като съм на такива токове и трябва табелка за бавно движещо се ППС да ми сложат Mr. Green

# 190
И аз имам дрехи от пазара ама поне са хубави не всичко трябва да е марково че да е скъпо.А не знам ама си мисля че дрехите който носи Фериха в 2 сезон повечето са на пума или адидас не съм обърнала внимание накрая коя облича.А ризите на Емир са страхотни и при това все едно две копчета не закопчяни но са страхотни в 34 епизод там е естрашен ама накрая на епизода ми харесаха дънките като че ли ......Само не знам защо.  Joy Joy Joy
А Гюндже много зле я обличаха.
Хандето я обличаха готино и с много готини обувки я обуваха.
На Корай дрехите не бяха лоши.

# 191
Хахахаха, стил Ханде:

Скрит текст:

# 192
  • София
Хахахаха, стил Ханде:

Скрит текст:

newsm10 rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 193
  • Sofia
 55Докато ви изчета,ще изполягахте

Лека на лягащите и приятно изкарване на заминаващите!Да се върнете заредени с положителни емоции.
Тя темата направо ще опустее,ама ще държим фронта.Пък и като сме малко,можем да си правим квото си искаме  Mr. Green

Момичета,стахотни колажи правите. особено на Ирка как и се получават като е ядосана Joy
Ренате,корема ме заболя вече от смях  HugМного ти се кефя как ги мъдриш.Некоя дисекцийка на крокодил няма ли  hahaha hahaha

пускам една почерпка от сета след 73 епизод
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 01 май 2013, 00:58 от avi10

# 194
  • София
Нещо балкона взе да се изпразва  Wink Айде и аз тръгвам  Mr. Green

Лека нощ на всички и до утре  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Скрит текст:
Поздравче за лека нощ  Hug Куиин Би си го каза  Mr. Green  

Общи условия

Активация на акаунт