Дайте новата премяна! Бий великденска камбана :-)

• 22 825
  • 732
  •   1
Отговори
# 390
  • Не от София.
Принцесата не е била на маса Mr. Green, много надлежно следих световния видеообмен  Grinning, понеже тя ме насмете , че съм крайно неинформирана  Blush и си взех бележка ! bowuu
Сигурно спи дълбок сън след тежката и изтощителна нощ ! Wink
Жалко , че й се объркаха плановете за почивка ! Sunglasses

Хепииии...размаза ме от смях  Mr. Green
Умрях си от яд,че отидох с една нагласа,а друго стана...ама на-пак ми завидя някоя от вас и ми развали рахата  Crossing Arms Всъщност,не е вярно де-само си мрънкам,щото не мина толкова зле,колкото очаквах..нормално си беше.И се сетих как ви се фуках тука и ми идеше да си запуша голямата уста,ама трудна работа  hahaha

Шамси,цунки,мила моя за това :

С радост забелязах, че и други БНД-та имат претенции за издръжка. С таквиз психари споразумение не става. Работи само тоягата, както ми пееше едно време принцесата, и права беше  Mr. Green

Мммм..мед ми закапа..не,че БНД-то ти е гадно,де..а,че съм права...мнооого обичам да съм права!!  newsm68 Ти устисквай положението там,да не те мислим...

Целувки на всички останали кукумявчици!  newsm51

# 391

Верно , че твоя мил младеж великодушно се беше отказал от правото си на собствена издръжка ! Mr. Green Mr. Green

Хич даже не се беше отказал, до последно си ги търсеше като негови си. И беше потресен, че съдът не отсъди в негова полза. Отказа се великодушно от това да плаща издръжка на сина си и пак беше потресен, че съдът го кара да плаща. Не че е платил нещо дотук де, вече 11 месеца... Бе златен ми е той, добре го намерих, ама на - не го оцених и това е.

# 392
  • На остров
Шамс,  лежи и не се тревожи за нищо Hug!

На всички пожелавам една хубава събота вечер Hug!

# 393
Шамс , значи не съм запомнила правилно . Blush

Фифи Heart Eyes Hug Смешно ти е , ама аз като си представих каква върволица е било ... Tired

ОнчеHug

Ние сме с лещи вече , девойката е доволна ! Peace

# 394
  • Не от София.
Ние сме с лещи вече , девойката е доволна ! Peace

Да пусне снимка да я видим,де..не мога да си я представя без очилата.Как е?  Hug

# 395
Много добре изглежда . Grinning

# 396
  • Не от София.

Да приготвиш сопата за нежелани обожатели  Mr. Green

Къде е Торнадото,бе?!  Thinking Писах й във фейса..никъв отговор  newsm78

# 397
  • София
Хепи, с какви лещи е девойката? Меки, твърди? Спазва ли първоначалните часове за носене? Ако ги спазва и свикне - няма такова удобство като лещите, аз от години съм се родила с тях Laughing След някоя и друга година ще ги махна най-сетне и сигурно ще страдам малко  Wink

# 398
Момичета, как стои въпроса с дните, в които БНД може да взима децата? Моя и тук започна с номерата. От два дни му звънях да се разберем в събота на обед дали ще ги вземе от училище, не ми вдигаше. Снощи чак ми вдигна, питах го за неделя дали ще ги взима, каза ми- не знам и затвори. Аз сега до колко часа да го чакам да реши... не мога все пак цял ден да кисна вкъщи с децата да го чакам да благоволи евентуално да ги вземе.

# 399
Момичета, как стои въпроса с дните, в които БНД може да взима децата?
прочети си съд.решение. в него пише как стои въпроса с дните  Laughing

# 400
  • София
Момичета, как стои въпроса с дните, в които БНД може да взима децата?
прочети си съд.решение. в него пише как стои въпроса с дните  Laughing

Тя не питаше това, а какво да прави, когато БНД увърта и не дава ясни планове за вземането на децата  Shocked

# 401
Добро утро ! Hug

Морги , с меки е .
Сега взехме едномесечни , така ни посъветваха от оптиката , да свикне да ги носи .
Вчера са й ги сложили там . трябвало 1 път седмично да ги сваля и почиства .
Да видим тя как ще се справи с поставянето . Sunglasses
Иначе каза , че били супер , в смисъл , че вижда по-добре и е по-комфортно .

# 402
  • София
Добро утро ! Hug

Морги , с меки е .
Сега взехме едномесечни , така ни посъветваха от оптиката , да свикне да ги носи .
Вчера са й ги сложили там . трябвало 1 път седмично да ги сваля и почиства .
Да видим тя как ще се справи с поставянето . Sunglasses
Иначе каза , че били супер , в смисъл , че вижда по-добре и е по-комфортно .

Ама тя по цял ден ли е с тях и спи ли с тях  newsm78 newsm78

# 403
Да , Наде , спи с тях .

# 404
Не е добре да се спи с лещите. Аз съм с  лещи от 11-12 години. Удобство са, но ако има климатик или нещо, което духа, ужасно се изсушават и е кофти усещането в очите. Трябва и да се внимава с овлажняващите капки, ако ще ползвате такива- не всички могат да се капят в окото, когато там е лещата. На някой дори пише, е може да се ползват с лещи, а реално прецакват лещите. Аз лично така и не открих такива, които със сигурност да не вредят на лещите.

Бонго, пак не си разбрал нещо или се правиш на философ. Да, знам, е  той има ПРАВО да ги взима в определени дни, не е длъжен. Но когато дори не казва дали ще ги вземе, а увърта или не ми вдига телефона, какво имам право аз да направя? Мога ли да си взема децата и да ги заведа на пикник, понеже той не дава никакво инфо дали ще ги вземе конкретния ден, или съм длъжна да стоя с децата вкъщи и да го чакам да му кефне в 12-13-17ч да му се прииска да ги вземе.
Децата тази сутрин му се обадиха, че и те се изнервиха. Питаха го дали ще ги взима и той им отговаря с въпрос- ами да ви взимам ли, вие искате ли....  ooooh! Към 11 щял да им се обади да каже дали ще ги вземе, имал си ангажименти. Нямам думи просто.

Общи условия

Активация на акаунт