Била, Карфур, Кауфланд, Пикадили, Метро, Пени и всякакви други вериги- 2

• 84 539
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
Запис.   bouquet

# 16
Може да пуснат отново по-нататък. Но 10 лв е много нисък минимум. Почти всеки прави сметка за 10 лв.

# 17
Поне си имам 2 лепенки яйчица и ако ги докарам до 6 до сряда, ще ми дадат ваучер за 10 лева.  Grinning
Това пък какво е?

# 18
# 19
  • София
Поне си имам 2 лепенки яйчица и ако ги докарам до 6 до сряда, ще ми дадат ваучер за 10 лева.  Grinning
Това пък какво е?

http://www.piccadilly.bg/promotions.php?open=377

За съжаление научих за промоцията преди 2-3 дни и ще ми е трудно да събера всички стикери. Sad Все пак ще пробвам. Но пък ми дойде идеята, че може да се комбинираме с някой друг с малко точки.  Wink От София съм, нищо, че в момента съм в Пловдив.  Grinning

# 20
  • Русе
В Карфур гледам промоция на Persil+Silan за 9.99, изглежда добре ?

# 21
Миналата седмица си взех такъв пакет от ДМ за 8.50лв с отстъпка за РД

# 22
не пазарувам в Била, ако ще за 10 лева 10 чаши да дават Mr. Green

# 23
Обичам да пазарувам и тази тема ми е добре дошла,за да следя новостите пък и цените.

# 24
Много е тъпо с тези чаши! Как може да обявяват, че промоцията ще продължи до 30.06, а още на 02.05 свършиха чашите! Ние си казвахме, че има време до 30.06 и днес решихме да пазаруваме и разбрахме чак на касите, че чашите са свършили. Поне трябва да информират за тази изчерпана промоция. И касиерката ми се зъби насреща, че промоцията била само за една седмица, че аз съм се била объркала и неправилно съм разбрала, десет кашона са били раздали, какво сме искали още!!! Идваше ми да я ........да не казвам какво. Но това е пълна измама с чашите, пък и по телевизията пуснали реклама! Измамници, и със стикерите беше така - в един пакет три еднакви стикера!!!

# 25
  • София
Имаме 3 чаши и въобще не ми харесват.Ако не е дядото да ги взема и детето да им се радва,никога не бих ги използвала.За промоцията и аз се учудих,че на 10лв ги дават и си помислих колко ли бързо ще свършат и ето факт Mr. Green
Вчера пазарувах в Кауфланд и си взех Тайд колор с Ленор,5кг за 14.99лв.Не съм ползвала Тайд отдавна,но сега ползвам Ариел с Ленор и комбинацията 2в 1 ми допада.Куфарите,швейцарските нещо не ми харесаха,бяха прашни и избелели.Бях има хвърлила око,търсейки швейцарско качество,но ще ги пропусна.Относно липсата на промоционални продукти съм много бясна на Кауфланд Овча купел-Брита филтрите Макстра са на промоция 8лв и естествено ги няма и то още на 3-ти,а е обявено до 5-ти.Предпочитам да е без промоция и поне да го има артикула,че сега трябва да се търся на друго място.Абе българска работа.Относно обявено и липсата му Лидл са ми първенец.

# 26
ние имахме две чаши, едната вече е счупена  Mr. Green

# 27
  • Mediterraneo

Вчера пазарувах в Кауфланд и си взех Тайд колор с Ленор,5кг за 14.99лв.

Изтървах я тази промоция  Confused И пластмасови столове за двора щях да купувам...

# 28
Благодаря за темата  bouquet

# 29
Моля, когато пускате нова тема, поне погледнете дали не може нещо да се подобри или поправи нещо на първа страница - в случая, изображенията, които бях сложила най-отгоре, вече не се виждат, можеше да се махнат линковете към тях или да се сложат други ...

Това за чашите, което чета, е наистина уникално малоумно. Не може така ... да са си преценили срока или да не бяха слагали такъв  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт