Била, Карфур, Кауфланд, Пикадили, Метро, Пени и всякакви други вериги- 2

• 84 627
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Някой може ли да сподели впечатления за тестото за пица в Била с тяхната марка "Била", много прилича на тестото на "Бела", така навито е пак на руло, но се чудя дали стават хубави пици от него ... Или да кажете за готовото тесто, което продават за мекици и пици ... Никога не съм взимала  newsm78
Вчера за първи път купихме тесто от Била. Не беше на руло, а в тарелка и прозрачно фолио 1лв струваше. Много е хубаво за пица Peace

# 601
Мерси, Gianna, за следващия път ще знам  Wink   bouquet

Аз сега се връщам от Карфур в Гранд Мол - лиспваха продукти на марките Allways, Gilette (стикчета за мъже търсех), не видях и прах Ариел, нямаше и паста за зъби Blendamed (или там както се пише) ... и попитах, не бяха разместени, момичето каза, че отдавна не са зареждали от тези неща - и не е като да не са ги продавали преди, защото съм купувала не веднъж  newsm78  Много кофти, нещо работата не ми харесва  Thinking

# 602
  • София
Благодаря Simple Smile
В събота и ние ще сме в мола, та ще видя има ли и дали ме устройва Peace

Така и в Пикадили не влязох, но в Лидл на Пещерско шосе имаше Ариел 1,3 л за 10 лева, а в Карфур в мола до Метро голямата туба от 4 л за 23-24 лева.

# 603
В Карфур в Дъ Мол има пак Ариел, по-точно отново цената му е 24 лева за кутия, но май е останал само един вид- за оня миризливия гръцкия говоря

# 604
В Елитис има промоция на ПЕрсил сензитив и Персил Колор течен, за 20 пранета, в комплект с омекотител - 1л, за 11.40лв.

# 605
Мерси за такава прИмоция Stop
В Карфур е 7.40 Персил т.е. омекотителят тук е 3лв.....Кое му е промоционалното Laughing

# 606
В новата брошура на Пени има капитонирана възглавница на Тед за 5,99.Някакви отзиви?

# 607
  • 1st floor
Не знам дали става въпрос за същата, но аз имам капитонирана на Тед. Водеше се 100 процента несвиваема, така пишеше на етикета. И беше огромна, чак прекалено. Добре , че се сви!  Mr. Green Сега стана прилична на височина - нито ниска, нито висока. Много е удобна. Peace Ако имам път към Пени, бих си взела още една. Стара съм я купувала към 12-13 лева от Пикадили...

# 608
Трябва да се включи и Lidl в заглавието на темата Wink

# 609
Трябва да се включи и Lidl в заглавието на темата Wink

Има цяла тема за Лидл, достатъчно богата и информативна  Peace

# 610
  • о`майна лунна нощ е
Не знам дали става въпрос за същата, но аз имам капитонирана на Тед. Водеше се 100 процента несвиваема, така пишеше на етикета. И беше огромна, чак прекалено. Добре , че се сви!  Mr. Green Сега стана прилична на височина - нито ниска, нито висока. Много е удобна. Peace Ако имам път към Пени, бих си взела още една. Стара съм я купувала към 12-13 лева от Пикадили...

Я сподели тайната на свиването, защото и аз си купих такава, уж мека, но като се метнах върху нея да спя, и установих, че няма да се разберем. Ужасно висока ми дойде и я командировах на село да се бори някой друг с нея.

# 611
  • Пловдив
Някой да е срещал памперси на промоция ?

# 612
  • 1st floor

Я сподели тайната на свиването, защото и аз си купих такава, уж мека, но като се метнах върху нея да спя, и установих, че няма да се разберем. Ужасно висока ми дойде и я командировах на село да се бори някой друг с нея.
Купих я на ММ, че той обича високите възглавници. Той се оплака, че му е прекалено висока и щерката я отмъкна. Какво я е правила, не знам, но сега е доста прилична на височина и много удобна. Чудя се , дали сега аз да не я задигна... Joy Предполагам, че от спането се е свила. Ако не я ползвате, едва ли ще стане. Laughing

# 613
  • Sunshine state
Обожавам по-вискоките възглавници и винаги си подпъхвам по някоя и друга допълнително,но тази и на мен ми е висока. Даваме я на гостите с цел да поспадне малко,но за сега неуспешно. Laughing

# 614
  • 1st floor
Даваме я на гостите с цел да поспадне малко,но за сега неуспешно. Laughing
hahaha hahaha hahaha
Канете ги по-често, все някога ще се получи!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт