Violetta~Виолета- една мечта, една песен.

• 111 297
  • 764
  •   1
Отговори
# 30
Рая ,благодаря ти за страхотния поздрав наистина много хубав клип.  Two Hearts

Днес епизода не ме грабна нещо. ;х Беше леко скучен и горе долу целия беше за Джейд. Тая няма ли да вземе да се разкара?  ooooh! Людмила обаче днес ме издразни. Виолета & Леон си пееха, а тя!? Търсеше само внимание. Нати скоро трябва да си махне от Люси, защото вече тя започна много да я третира. ;х

# 31
Mъри, Hug и аз съм на твоето мнение.   newsm10
Людмила е голяма работа.. все някой й пречи. Mr. Green Явно осъзнава, че Виолета е много талантлива и може да успее да й вземе ролята, за това реагира така. Но много преувеличава. А като се направи пред Томас на разстроена.. той веднага й повярва.  ooooh!
Яд ме е, че Люси прекъсна Виолета и Леон докато пееха, бяха много сладки.  Laughing Heart Eyes
За Нати.. наистина трябва да се откъсне по-скоро от Людмила, защото тя направо я третира като малко кученце.  Rolling Eyes
Ще видим в днешния епизод какво ще стане, дано да бъде по-интересен от вчерашния.  Peace

# 32
Момичета дали има някъде в нета излъчените епизоди със субс?Дъщеря ми е голяма фенка на сериала,но има серии,които е изпуснала.  bouquet

# 33
radi_an,  Hug здравей.
Търсих много, защото и аз изпуснах епизодите в началото, но за жалост не успях да ги намеря.  Rolling Eyes
Все пак ще продължа с търсенето и дано има ефект.  Peace

# 34
Здравейте,
Аз също съм ОГРОМНА почитателка на Violetta и определено се включвам в темата! Ама тоя сериал е супер Simple Smile!!!
Днешния епизод беше ок, но не успях да гледам този от вчера.
Моят любим епизод е 34ти. Обаче имам чувството, че сте свършат новите епизоди тази седмица и другата ще почнат пак ПЪРВИ :'(. Поне така са направили навсякъде където го дават (Латино Америка, Испания и т.н.).

# 35
jarainbow ,здравей & добре дошла при нас.  Hug

За днешния епизод ще кажа и аз, че не ме трогна отново много. ;х Жалко, че Анджи напусна но е 100% сигурно, че пак ще се завърне. Laughing Людмила обаче много добре се държи с Томас и наистина изглежда по-добър човек покрай него. Джейд е такава..  Banghead Иска ми се час по-скоро да се разкара от къщата и да си живеят живота с Матиас. Надявам се утрешния епизод бъде по-интересен.  Peace

# 36
jarainbow,  Hug много се радвам, че се присъедини, добре дошла при нас. Как се казваш? Аз съм Рая, приятно ми е.  Hug
И на мен 34-ти епизод ми е любим и най-вече заради целувката между Леон и Вили.  Heart Eyes

Мъри,  Hug на мен серията ми хареса, но си е вярно, че не беше толкова интересна колкото предишните.
Виолета все още има чувства към Томас, личеше си, когато пяха песента на Леон на репетициите.  Rolling Eyes А Люси как се ядосва и с право.  Laughing

Ауу, колко са сладки Мартина и Мерседес.  Heart Eyes

# 37
Поствам един клип специално за приятелството на Мерседес и Мартина.  Heart Eyes Много са сладки и двечките.

Tini Stoessel y Mechi Lambre (True Friend)

# 38
jarainbow ,здравей & добре дошла при нас.  Hug

За днешния епизод ще кажа и аз, че не ме трогна отново много. ;х Жалко, че Анджи напусна но е 100% сигурно, че пак ще се завърне. Laughing Людмила обаче много добре се държи с Томас и наистина изглежда по-добър човек покрай него. Джейд е такава..  Banghead Иска ми се час по-скоро да се разкара от къщата и да си живеят живота с Матиас. Надявам се утрешния епизод бъде по-интересен.  Peace

Благодаря! И си много права за Джейд, тя си е една изкуфяла с маслина вместо мозък  Grinning

# 39
jarainbow,  Hug много се радвам, че се присъедини, добре дошла при нас. Как се казваш? Аз съм Рая, приятно ми е.  Hug
И на мен 34-ти епизод ми е любим и най-вече заради целувката между Леон и Вили.  Heart Eyes

Мъри,  Hug на мен серията ми хареса, но си е вярно, че не беше толкова интересна колкото предишните.
Виолета все още има чувства към Томас, личеше си, когато пяха песента на Леон на репетициите.  Rolling Eyes А Люси как се ядосва и с право.  Laughing

Ауу, колко са сладки Мартина и Мерседес.  Heart Eyes

В социялните мрежи ме наричат Дъгичка (не ми е истинското име де  Laughing) Simple Smile

# 40
Дъгичке, аз съм Мъри.  Hug
Цитат
И си много права за Джейд, тя си е една изкуфяла с маслина вместо мозък

Маслина!? Не обиждай маслините.  hahaha Аз бих казала като стафидка, а че е изкуфяла то се знае. Те с Матиас да не са братя близнаци? Че и той не ми изглежда много в час.  Laughing

Последна редакция: чт, 09 май 2013, 15:09 от mury.

# 41
В социялните мрежи ме наричат Дъгичка (не ми е истинското име де  Laughing) Simple Smile
Добре, значи и ние ще те наричаме така.  Laughing

Moите сладури.  Heart Eyes

# 42
Дъгичке, аз съм Мъри.  Hug
Цитат
И си много права за Джейд, тя си е една изкуфяла с маслина вместо мозък

Маслина!? Не обиждай маслините.  hahaha Аз бих казала като стафидка, а че е изкуфяла то се знае. Те с Матиас да не са братя близнаци? Че и той не ми изглежда много в час.  Laughing

Не бих се изненадала ако СА! И нямам търпение за епизода утре. Каква ли ще е реакцията на Герман? Не ми се чака 23 часа за да разбера!

# 43
Рая,
Много си права за Вили и Леон  Simple Smile
Ти кого харесваш повече - Леон или Томас (без значение с кого е Виолета).
Аз съм от отбора на Леон!!!
И както му викаме с едни приятелки - "Той си е пич  Simple Smile"

# 44
Дъгичке, и аз съм от отбора на Леон, разбира се. Много го харесвам.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт