Домакини - първи сезон/дванадесети епизод - "агнешки"

• 26 135
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Момичета, какво направихте с червеното яйце от миналия Великден?

# 151
  • UK
Момичета, какво направихте с червеното яйце от миналия Великден?
Хвърлих го под течаща вода  Mr. Green Така прочетох някъде Crazy

# 152
  • София
Браво, момичета! Много е интересна работа...

вчера  говорихме с Петьо и казва - аз няма да работя, ще се грижа за децата си като теб, при мен жена ще работи... Аз му отговарям, че много малко жени получават добра заплата, че по-принцип момчета хранят семейството... И той ми казва - жалко, че не съм момиче... ужас...

Аз почвам да му разказвам, че може да бъде художник, режисьор, изследовател, че работата може да е интересна... казах му, че като стане на 10 и аз ще почна работа...

Офф, засега спряхме...

# 153
  • UK
И аз много искам да работя, подавам CV-та насам-натам, но нищо засега то и такава стагнация на трудовия ни пазар към момента има ooooh!

# 154
  • София
И аз много искам да работя, подавам CV-та насам-натам, но нищо засега то и такава стагнация на трудовия ни пазар към момента има ooooh!

И аз пращам - пращам... като видят ЕГН-то и не викат, а един път не ми харесали условията и ми казват - какво избирате след 40... Ама на мен по-евтино ще ми излезе седенето у дома, отколко да работя за 300 лева... като махнеш път + кафе...(айде ще нося сандвичите) и то какво остава... едно нищо + 12 часа извън семейството...

# 155
  • UK

И аз пращам - пращам... като видят ЕГН-то и не викат, а един път не ми харесали условията и ми казват - какво избирате след 40... Ама на мен по-евтино ще ми излезе седенето у дома, отколко да работя за 300 лева... като махнеш път + кафе...(айде ще нося сандвичите) и то какво остава... едно нищо + 12 часа извън семейството...

Да, аз 4 години работих за толкова, е верно работата беше много ooooh! колегите криви Joy ама, все пак, работа по специалността и сега, как само ми липсва това Crazy

# 156
Според майка ми трябва да си намеря каква да е работа, дори за 200 лв., дори метене на улици. Съвсем сериозно. Писна ми всяка вечер да ми дудне по 30 минути. Едно и също.
Мари, стискам. Hug
Кокон- в твоята сфера си мислех, че е лесно.

# 157
  • UK
Според майка ми трябва да си намеря каква да е работа, дори за 200 лв., дори метене на улици. Съвсем сериозно. Писна ми всяка вечер да ми дудне по 30 минути. Едно и също.
Мари, стискам. Hug
Кокон- в твоята сфера си мислех, че е лесно.
лесно? с толкова много юристи... без работа ... в момента, дори няма сектор, където да е лесно, стагнацията е повсеместна и навсякъде ooooh!

# 158
  • София
На мен на работа не ми се ходи Blush, сигур съм мързелива, не зная. Никога не съм работила, не броя една седмица във видеотека- давах касетки под наем. Това е. Ако живеех в къща пък абсолютно нямаше да ми се ходи на работа- двор, градинка...все ще имам какво да правя. а сега дните ми са толкова натоварени в препускане, че едва смогвам с къщните неща.

# 159
  • София
Коконче, с мъжа ми се занимаваме с дизайн и изработка на уебсайтове, както и с предпечатна подготовка.
Я, ми то интересно стана. Моят син се занимава с дизайн и реклама и е доста силен на пазара. Вио, Академията ли сте завършили?????
Добрютро!!  Hug
Сутрин съм неадекватна. Само толкова можах да изпиша и паднах. smile3507

# 160
  • UK
Марче14 Hug от де п адна newsm78 душко  Joyот леглото ли  hahaha

# 161
  • Талант на 2012,2013 г.
Сдобих се с жълто мушкато. newsm44 Пратиха ми го от далече с Еконта... Ха сега дано го опазя... Praynig

# 162
  • София
Марче14 Hug от де п адна newsm78 душко  Joyот леглото ли  hahaha
rotfImbo Joy
Ау....Мари, зависТТТТТТ голяма ме обзе. Жълто...та аз не съм виждала такова  newsm78.  Но пък има черна петуния, като черно кадифе е, красота.

# 163
  • Талант на 2012,2013 г.
И аз не бях. По-ми прилича на сакъзче щото цветчетата му такива дребнички ма му се радвам. Ако се прихване ЩИ дам ...щото те обичам... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Laughing

Петунията я видях онзи ден на един пазар... уникална е наистина е като кадифе.

Много ме успокояват цветенцата, много ги обичам, НО САМО ЖИВИ В САКСИЯ!

Откъснати цветя, НЕ,те са ми като мъртви... Confused

# 164
  • UK
Марче14 Hug от де п адна newsm78 душко  Joyот леглото ли  hahaha
rotfImbo Joy
Ау....Мари, зависТТТТТТ голяма ме обзе. Жълто...та аз не съм виждала такова  newsm78.  Но пък има черна петуния, като черно кадифе е, красота.
И аз не съм виждала Shocked ни в жълто #Shocked ни в черно  #Puppy dog

Общи условия

Активация на акаунт