Домакини - първи сезон/дванадесети епизод - "агнешки"

• 26 216
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Добър вечер, красотни!
Вече съм на линия. Гостете си отидЕ. Хапнаха добре, даже преядоха. Аз съм доволна. Измих всичко, прегледах мравуците, няма ги, прибрах паници, лъжици...съдове безкрайни.
Ерма,  да ти кажа за баницата ". Хубава е, но си е "кухен" сладкиш, както казваше моята баба. Ако искаш нещо по- добро, по фино, ...друго ще трябва да намериш. Както казах, яла съм я в Гърция е, там е по-хубава. Защо... не зная. Може би са им други корите за баница, по тънички. Направила съм я точно по рецептата, е не стана толкова хубава.
Смърфи, няма какво да я качвам на снимка и да я показвам...кухненска работа е. Ежедневен сладкиш. Но, те си я хапнаха добре. Аз не съм доволна.

И без всякаква връзка с гореписаното - много моля, някой да ми каже да спра да ям! Веднага!
Не, мила. Никой няма да ти каже от нас такова нещо. Хапвай си добре, но и си помисляй, после как ще ги сваляш. Пази се. Само с добро чувство го казвам, не ме разбирай погрешно.  Hug

Хайде всички на отчет!

Ха, имала съм си заместник, а пък аз да не зная. Дали не ми се готви преврат...по стар Български обичай, съберат ли се трима българи, винаги единият е предател.....така пише в историята, или по точно казано от хъшовете, "един македонец - комита, двама - чета, трима -чета с предател."  Mr. Green То македонец, българин, все едно.
Така. Днес беше интересен ден за Бълг.демокрация. "Облякъл се Илия, пак в тия", но все се надявам, че ще има някакво оживление в икон. аспект след тези избори. Изключително съм доволна, че някои хора, ще забравят премиерското кресло. То, вярно, че простотията ходи по хората, но все си мисля, че не бива да ходи и по министрите, които ни представляват по света. Дано да дойте този, който е прочел повече от една книга, както ни се беше случило до сега. Поне  интелект да има....пък, ако разбира и от икономика, или тези около него да са подплатени с икон. образование,  може и да има слаба светлина в тунела. Дано да има развитие, иначе "жална ни майка" . Мизерията ни е страшна, погледнато в общ план. Когато ВБП, стане като на другите европ. държави, може да се наредим до тях. Това си е лично мое мнение, но съм готова някой да ме обори.
Сега ще се завъртя из форумЪ, да прочета някое и друго мнение и ще чакам пресконференциите, ако не се изпокрият като мишки.
Поздрав!  Hug
Мари, сега прочетох. Да ти е здрав и жив. Да има успех!! С най-добри пожелания от мен. Той знае, че аз го харесвам. Прекрасно дете имаш, то вече си е мъж отвсякъде. Прекрасен е.!!
Хубавеляк е!! Да се почерпи от мен, баба му Марийка!!

# 541
Да е жив и здрав рожденика,Марѝ! Любов и радост да съпътстват дните му!   bouquet
И аз днес имам рожден ден! Хубава е тази наша дата 13 май ! Hug
Да почерпя,както се полага! Laughing

# 542
  • София
Ермаааааааа, Честит рожден ден!! С най-добри пожелания за теб от сърце!! Да си жива и здрава!! Подарък за теб.
 wavey  love001
пп Като я гледам тази торта....отивам да си търся шоколад. Е, не мо`а пък! Mr. Green Ставам 100 кг , вероятно.  newsm78

# 543
Ехааа,благодаря много,Марче! Трогната съм!  love001 Толкова е хубаво да получаваш подаръци!  Hug

# 544
  • Талант на 2012,2013 г.
Красив букет за тебе, Ерма! Желая ти много щастие, желая ти любов и здраве!!!!!!!!!

Тортата, ахххххх тортатаааааааааааа и аз я искам, Боже мой колко я искаммммм... Laughing

# 545
Благодаря много, Марѝ!   Hug

# 546
  • София
Тортата, ахххххх тортатаааааааааааа и аз я искам, Боже мой колко я искаммммм... Laughing
Душа, камбана...давай да вървим да пием кафе и ядем шоколадове торти. Аз съм готова!!  Hug Малко бягство от деня.

# 547
  • Талант на 2012,2013 г.
Марче, де ше ни сервират по нощята?!? newsm78 hahaha JoyДа вземем и Ерма. И тя ще черпи. И ще сме на далавера, щото тя е виновнаааа... Mr. Green Heart Eyes hahaha Joy

Пък и кака ти маааааалко трябва да дремне, че утре път я чака...  Мхм... Whistling

# 548
Марче, де ше ни сервират по нощята?!? newsm78 hahaha JoyДа вземем и Ерма. И тя ще черпи. И ще сме на далавера, щото тя е виновнаааа... Mr. Green Heart Eyes hahaha Joy
Готова съм! Само кажете,ей го къде е Пловдив!  Wink

# 549
  • София

Пък и кака ти маааааалко трябва да дремне, че утре път я чака...  Мхм... Whistling
Виж, сега. Аз такива глупости съм правила през този си живот, така че не ми е за първи път.
Къде ще ходиш, бре жена ....кога ще се върнеш .?  newsm78 Бързо да стане, ей...
Готова съм! Само кажете,ей го къде е Пловдив!  Wink
Ерминоооо, малко Мари да се оправи и може да я грабна и да дойдем. Ти ни чакай.  Hug
Пиша в тъмното, гледам пресконференции и правя грешки.  Mr. Green

# 550
  • Талант на 2012,2013 г.
И от там да запрашим към Коконата... Или да се изтърсим на Нощни...Ха ха ха... hahaha Joy

ООО аз утре пътувам ще ходим при мама и там ще празнуваме рождения ден. Ще се върна вдруги ден.

Вие няма много да плачете нали? Mr. Green Laughing

# 551
  • София

Вие няма много да плачете нали? Mr. Green Laughing
ШЪ рИвем. Приятно!!  Hug

# 552
  • Талант на 2012,2013 г.
 newsm09 kiss kiss kiss

# 553
  • Талант на 2012,2013 г.

# 554
Ерминоооо, малко Мари да се оправи и може да я грабна и да дойдем. Ти ни чакай.  Hug
Чакам си аз,чакам... Heart Eyes
Марѝ,ще липсваш,ама за такъв хубав повод-пускаме те!  Много хубаво да си изкарате при мама! Hug

Общи условия

Активация на акаунт