Вече съм на линия. Гостете си отидЕ. Хапнаха добре, даже преядоха. Аз съм доволна. Измих всичко, прегледах мравуците, няма ги, прибрах паници, лъжици...съдове безкрайни.
Ерма, да ти кажа за баницата ". Хубава е, но си е "кухен" сладкиш, както казваше моята баба. Ако искаш нещо по- добро, по фино, ...друго ще трябва да намериш. Както казах, яла съм я в Гърция е, там е по-хубава. Защо... не зная. Може би са им други корите за баница, по тънички. Направила съм я точно по рецептата, е не стана толкова хубава.
Смърфи, няма какво да я качвам на снимка и да я показвам...кухненска работа е. Ежедневен сладкиш. Но, те си я хапнаха добре. Аз не съм доволна.

Така. Днес беше интересен ден за Бълг.демокрация. "Облякъл се Илия, пак в тия", но все се надявам, че ще има някакво оживление в икон. аспект след тези избори. Изключително съм доволна, че някои хора, ще забравят премиерското кресло. То, вярно, че простотията ходи по хората, но все си мисля, че не бива да ходи и по министрите, които ни представляват по света. Дано да дойте този, който е прочел повече от една книга, както ни се беше случило до сега. Поне интелект да има....пък, ако разбира и от икономика, или тези около него да са подплатени с икон. образование, може и да има слаба светлина в тунела. Дано да има развитие, иначе "жална ни майка" . Мизерията ни е страшна, погледнато в общ план. Когато ВБП, стане като на другите европ. държави, може да се наредим до тях. Това си е лично мое мнение, но съм готова някой да ме обори.
Сега ще се завъртя из форумЪ, да прочета някое и друго мнение и ще чакам пресконференциите, ако не се изпокрият като мишки.
Поздрав!

Мари, сега прочетох. Да ти е здрав и жив. Да има успех!! С най-добри пожелания от мен. Той знае, че аз го харесвам. Прекрасно дете имаш, то вече си е мъж отвсякъде. Прекрасен е.!!
Хубавеляк е!! Да се почерпи от мен, баба му Марийка!!

Да вземем и Ерма. И тя ще черпи. И ще сме на далавера, щото тя е виновнаааа...