Дила ханъм и Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~стари участия и нови проекти тема70

• 23 891
  • 736
  •   1
Отговори
# 705

Скрит текст:
Малко снимков материал за Каролин - партньорката на Али бей от Ойлето....

тук

# 706
CANIM SEN HAYAT BOYU BENİM HEP PRENSESİM OLACAKSIN ..

видео тук
"Джанъм, ти ..цял живот за мен..моята Принцеса ще останеш...ще бъдеш.."

Хайдар: Беим, Мелике ханъм ме накара..да мълча, обещах...накара ме да се закълна..че няма да узнаеш...неможех, после..другояче..
Ръза: Немога...не приемам, това..уста! Едно такова нещо, не биваше от мен..да криете, трябваше да знам..да ми кажете..отдавна, трябвало този проклетник..Азер, да си получи ...заслуженото..ако ми бяхте, казали..щеше..грешно, постъпихте...неправилно...
Хайдар: Ох, бе..беим, оф...лесно ли е ..кога, става въпрос за чест, достойнство..да го кажеш?
Ръза: Е, нали...все..тази е причината, да не ми кажете...
Хайдар: Ръза бей, Ръза...недей, синко...работата, другото..хайде, остави ги..тях..с Фатма, с Мелике ханъм..какво ще стане...а, какво??
Ръза: Аз съм Ръза Селямоглу, уста..ако нещо съм направил, трябва да стоя...зад, това...коскоджамити..бей съм, нали!
Хайдар: Не го прави..виж, ранен си...кръв и без това, губиш...за бога, обичаме те беим..не го прави, за бога..недей и аллах, без това вижда...какво би станало, дай ми този пистолет, а...дай го...виж, аз ..вече животът ми мина, грехове...имам, много.....към това семейство, дълг голям...също, остави ме...така да ги изкупя, синко...едно добро да сторя, по този начин..а??
Мелике: Ръза....какво става.../Фатма, притичва и тя, прегръща..брат си/..Ръза, да се предадеш ли, ще отиваш?
Ръза: Джанъм...цял живот, колкото и да е той...ти, за мен...все Принцесата ми..ще бъдеш, останеш...нищо, не се е променило..разбра ли!? Не се разстройвай, повече....не се притеснявай..става, нали!
Мелике: Синко, когато ..няма да те имам, ние какво бихме правили, а?..не отивай, синко..не тръгвай, Ръза..недей..ти си АА, бей....няма нищо да стане, ако не го направиш....недей, синко!
Моля те, синко...не го прави...не отивай...моля те..синко, моля те!Ръза, Ръза......Ръза, Ръза....синко....Ръза...

* * *

Телефона му звъни....Ръза, поглежда и вижда че е ..Дила..
Ръза: Свърши..Дила, всичко..свърши...
Дила е тъжна...че не й вдигна..да се обади...
Обажда се на Джанан....

Дила: Джанан, много лоши неща ...станаха, се случиха..много ..лоши!
Ръза и той...отпуска се...без малко да не види...отсреща, идващата кола..успява да отбие...спира! Припада...
Хайдар ..обаче, придвидливо..го е следвал, идва...
Хайдар: Ръза бей, Ръза бей...ясно, Ръза бей...трябва.....да видим, сега..ела, синко.../обажда се/ Селим бей, елате..спешно...ранен, имаме...да, да огнестрелна, от куршум...разбира се...у конака, направо елате...сам, моля ви..на никого..не казвайте..веднага, чакаме те..
Хайде, ела..да видим....
Стигат ....конака, Мелике ги вижда от терасата...понеже не е колата на Ръза..отночоло ..не разбира, после ...вижда Хайдар....той, слиза и се развика:
Хайдар: Джемил...всички врати..затворете, сложи...хора..отпред, ако дойдат....жандарми, веднага ..съобщете...Ела, беим...ела, ела...Хайде, беим...пристигнахме, дойдохме...леко, полека..
Мелике:...Ръза!
Хайдар:..полека, бавно..
Мелике: Синко...синко...сина ми...Хайдар, синко..какво ..стана?
Хайдар:... добре, добре...е..малко..припаднал, бешще...сега е по-добре..не се притеснявай...
Мелике: Казах ти...казах ти, синко...чакайте..потърсихте ли д-р Селим бей..казахте ли му..да дойде?
Арзу...гледа от ..терасата..
Хайдар: Пратих...му хабер, не се тревожи..Мелике, обадих му се...
Мелике: Какво..само, се случи..как безпомощно ..лежиш, синко..Хайдаааар, какво стана с този лекар..къде е?
Хайдар: Селим бей..къде, останахте...заповядайте..
Доктора:..ще позволите ли..не е никак добре..състоянието му, виждам..на пръв поглед! Куршумът е разкъсал...мускул..много кръв е загубил...

* * *

Хайдар: Донесох..каквото, бяхте ..поисали, поръчали..докторе!
Доктора: Ха, добре...и аз посвърших...нещо, спрях..кървенето...поне..Сега, трябва добре да почива..добре да го гледат, трябва..
Хайдар:...само, кима..
Доктора:..аз и без това, тука...до главата му, оставам..днес!
Хайдар: Всеотдайно...момче, остани..синко...седни.../усмихва се..доволен/...поглежда и Ръза, лежи си...спи!

# 707
Кралице много благодаря за превода  Hug Когато Ръза пътуваше, нали тогава му позвъни Дила и той затвори и казва "Свърши Дила, всичко свърши"....Тогава Ръза все още не знаеше, че Азер е жив....не знаеше, че Дила е знаела за изнасилването на Фатма....Това се случва, след като Фатма разказа на аби какво се е случило с нея...какаво е преживяла.....
Още тогава Ръза е решил, че любовта му към Дила е била до тук...всичко е свършило. Сякаш Дила има някаква вина за това, което се е случило на Фатма...Сори, но малко мекушав ми се вижда в такава светлина Беим....Къде отиде любовта му....Изпари се при първия случай в който е разбрал, че сестра му и майка му са преживяли нещо много лошо, а той е бил сляп да види това, защото е обичал Дила....

# 708
Момичета, ще пишете ли много да пускам новата тема или да почакам докато стигнем до 50 страница  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 709
Браво , Мамче!  Намерила си я притчата !

Права си за всичко ,което си написала за нашите , но  не може той да помага на Арзу  и да решава проблеми на сем-то , а Дила да пренебрегне задълженията , които е поела......лошото е ,че и двамата ги "обстрелват" и личностни, и общи врагове/ от слугите до депутата/ ....до кога ли!?!?! Дано скоро се уморят!!! #2gunfire

# 710
Кралева , Мамче , БЛАГОДАРЯ !

Направо светват диалозите и действията в епизода!!!

Ох , незаменими сте!

# 711
Момичета, ще пишете ли много да пускам новата тема или да почакам докато стигнем до 50 страница  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Знам ли каква муза ще ми дойде...... Joy Joy Joy

# 712
Цитат
Ръза: Аз съм Ръза Селямоглу, уста..ако нещо съм направил, трябва да стоя...зад, това...коскоджамити..бей съм, нали!
Хайдар: Не го прави..виж, ранен си...кръв и без това, губиш...за бога, обичаме те беим..не го прави, за бога..недей и аллах, без това вижда...какво би станало, дай ми този пистолет, а...дай го...виж, аз ..вече животът ми мина, грехове...имам, много.....към това семейство, дълг голям...също, остави ме...така да ги изкупя, синко...едно добро да сторя, по този начин..а??

Човек в мъката си казва много истини....Сякаш като на филмова лента за миг преминава живота и виждаш и доброто и злото. Хайдар не е забравил греховете си, нито доброто, което е видял в този дом. Какви ли са греховете на Хайдар  newsm78 - дали ще разберем някога..... newsm78
Дали Хайдар не е останал сам, защото не е можел да се влюби в друга жена след Мелике  newsm78 Останал сам, защото е обичал само ведъж и само една жена....Останал е верен на любовта си....Посветил живота си на тази жена......Може би това е истинската голямата любов.....
Очаквам в някой от следващите епизоди Ръза да попита Хайдар, защо е останал сам......Не се ли е влюбвал, не е ли срещнал любовта на живота си....Дали Хайдар ще му каже истината  newsm78

# 713
Момичета, искате ли когато пусна новата тема да прехвърлим всички преразказани части заедно с видеото там. Този епизод е много силен и може би ще се връщаме към тези моменти - ще бъдат от значение за бъдещите събития в сериала.
Ако вземем решение да прехвърлим видеото заедно с превода, трябва да ги подредим. Не съм сигурна дали съм сложила всичките части, които са качили във фейса.
Мислете и кажете как ще бъде най-добре.

# 714
Още от мига в който Хайдар свойски ,нежно хвана ръката на Мелике  се питам какво е имало...после от руския превод стана ясно ,че са били влюбени....НО САМО ТОВА ЛИ ?!?!?!?! Дано разберем....

# 715
Аз съм за прехвърлянето, но с нищо не мога да помогна ! Ако съм само аз, евентуално и Сиси.... не си струва труда...отначало бяхме доста , а сега....коментари..... ТЦ.....на моменти ми става неудобно ,че пиша толкова много!

# 716
# 717
Браво , Мамче!  Намерила си я притчата !

Права си за всичко ,което си написала за нашите , но  не може той да помага на Арзу  и да решава проблеми на сем-то , а Дила да пренебрегне задълженията , които е поела......лошото е ,че и двамата ги "обстрелват" и личностни, и общи врагове/ от слугите до депутата/ ....до кога ли!?!?! Дано скоро се уморят!!! #2gunfire

Софи хората казват "Луд умора няма".....Всички тези които правят мръснишките истории са хора, които по една или друга причина не са срещнали, намерили своето щастие. Може би не са обичали и не са били обичани. За тях щастието се състои в това да правят останалите нещастни.....Джанип и Хайрие - слуги по душа и манталитет. Готови са да слугинстват на богатите за едните пари. Но на бедната душа колкото и пари да й дадеш, тя все ще си бъде бедна и слугинска. За сравнение - Ясемин. Тя също е слугиня, но душата й е ангелска.
Султан е същата като Джанип и Хайрие, но по една случайност е попаднала в богато семейство и като въшка, която се е наяла излязла на чело....Дребна долна душица. Завистта я яде...направо я изяжда. Затова на два пъти стана убийца.....Султан и Мелике са от един дол дренки....Дали не са от едно и също или съседно село. След като Мелике е имала любов с Хайдар сигурно и тя е била като Султан от бедно семейство и Селамоглу я е поискал за жена. Има нещо общо в миналото на Мелике с това на Султан. И както сега Султан забременя от Рашит, може би така Ръза бей е син на Хайдар....Но това го знае само вещицата и кога ли ще го каже?
Малко по-късно ще продължа с останалите отрови....

Пак съм аз, но пиша от компа на колежката. Забравих да сменя ника...

Последна редакция: пн, 13 май 2013, 15:47 от mimi-97

# 718
Аз съм за прехвърлянето, но с нищо не мога да помогна ! Ако съм само аз, евентуално и Сиси.... не си струва труда...отначало бяхме доста , а сега....коментари..... ТЦ.....на моменти ми става неудобно ,че пиша толкова много!
Софи страниците няма да свършат джанъм. Пиши си колко ти душа иска. Ако някога не мога да направя нова тема, ще копна старата и страници пак ще има. Това, че някои момичета не пишат, не означава, че не ни четат. Гледат други сериали и не им остава време да пишат тук.
Никакъв проблем не е прехвърлянето, само, че може би няма да успеем да ги сложим на първа страница, но пък за втора може би ще бъдем готови. То така е по-добре, защото първа страница понякога се отваря трудно. При нас не е така, но знам ли...

# 719
"През това време..че от него..няма да се откажа...
Колко..много, че го обичам...
Все...че ще го подкрепям, че ще съм до него...
Каквото и да...стане, какъвто и избор да направи, вземе.....
И да ..бяга, и да реши да остане...Ще ГО ЧАКАМ!
Ще му кажете ..ли???"

..това е по телефона..Дила го казва на Хайдар...и Ръза, дето го чува....
..и дето, не му стана...добре..после, почти...заплака?!
За Хайдар..бе, достатъчно...видя...другият път....той си знае, въобще..няма да го пита.. hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Това, пише и на подписа...новият..горе..

Общи условия

Активация на акаунт