Как да постъпя в този случай ?

• 12 775
  • 163
  •   1
Отговори
# 15
   Ако има нещо нередно все някога ще се издаде или ще го разбереш от думите му.

Да, след 10 години... евентуално!  Stop

Иначе, за другото съм съгласна с теб.  Peace

# 16
  Ако има нещо нередно все някога ще се издаде или ще го разбереш от думите му.

Да, след 10 години... евентуално!  Stop

Иначе, за другото съм съгласна с теб.  Peace
Ако е схватлива, може да се усъмни. Има всякакви хора и не винаги могат да се прикриват успешно, които от думите, реакциите, държанието може да си съставиш мнение. Simple Smile
Особено, след като имаш зад гърба си неуспешна връзка, ще си нащрек за бъдещите такива. Peace

# 17
Ако е схватлива, може да се усъмни. Има всякакви хора и не винаги могат да се прикриват успешно, които от думите, реакциите, държанието може да си съставиш мнение. Simple Smile
Особено, след като имаш зад гърба си неуспешна връзка, ще си нащрек за бъдещите такива. Peace

Да де, но ако той има какво да крие и е твърдо решен тя да не разбере тайните му, ще ѝ е доста трудно, особено като се има предвид, че тя няма контакт с никой от неговите близки, приятели, познати и т.н.

# 18
Аз съм почти убедена, че не е някакъв насилник. Относно издаването примерно ми е казвал нещо и след определено време го питам същото да сравня отговора му. Смятам, че в продължение на година, всяка вечер е достатъчно опознаването. Правила съм си експерименти за няколко дни изчезвам от нета. Той винаги е звънял, изпращал ми е съобщения. Миналия месец детето имаше рожден ден. Той поиска да изпрати подарък, но аз не пожелах. Относно търсенето на брак и по точно уреждането на документи не мога да бъда сигурна.

Да де, но ако той има какво да крие и е твърдо решен тя да не разбере тайните му, ще ѝ е доста трудно, особено като се има предвид, че тя няма контакт с никой от неговите близки, приятели, познати и т.н.

Относно общуването с близките му досега с брат му и сестра му във фейсбук съм си писала. Тука ме започват съмненията дали те наистина са му брат и сестра.

# 19
Във Фейсбук совите не са това, което са.  Wink
Дали си си писала с някого там или не, няма никакво значение.
Не знам, ти си решаваш, никой не може да вземе решение вместо теб, ние можем само да споделим мнение и дадем съвет.
Дали ще го приемеш или не, решаваш ти.  Peace

# 20

Е, какво чак толкова има да крие, да е баща на пет деца и с дълго криминално минало. Laughing
В днешно време, наистина не можеш да си сигурна в никого, дори да си живяла с него дълги години. Хората се променят, понякога по невероятен начин, особено в следствие на религия или обкръжение. Да се обвържеш си е поет риск и отговорност, но ако никой не иска рискува нямаше да ги има браковете.

violet86, според мен, ако наистина искаш толкова силно да се видите, отиди(когато спестиш някой лев) на екскурзия, но не сама, а с приятелка която да те придружава, а после се вижте на някое оживено място. Другият вариант е да му пратиш покана, от твой познат, който работи, защото ако правилно се сещам, трябва да се докаже доход и поемане на издръжката на госта, както доказателство за осигурено жилище/хотел. Този вариант е малко въпрос на късмет.

А и какъв би бил мотивът му да те подвежда със семейството си? Не виждам защо трябва да го прави.

# 21

Е, какво чак толкова има да крие, да е баща на пет деца и с дълго криминално минало. Laughing

Joy Joy Joy

Да, вярно, права си - какво пък чак толкова да има за криене?!  Mr. Green hahaha  bouquet

Цитат
В днешно време, наистина не можеш да си сигурна в никого, дори да си живяла с него дълги години. Хората се променят, понякога по невероятен начин, особено в следствие на религия или обкръжение.  

Абсолютно точно си ме разбрала!   bouquet
Точно това имах предвид.  Peace

# 22

Да, вярно, права си - какво пък чак толкова да има за криене?!  Mr. Green hahaha  bouquet
Ами тъй де, разбирам да е нещо по-сериозно... Laughing
 bouquet

# 23

Ами тъй де, разбирам да е нещо по-сериозно... Laughing
  bouquet

rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Умрях от смях с тебе!  Hug
Дано и на авторката да ѝ е до усмивки след срещата (ако се състои) и дано никога не съжалява за избора си (какъвто и да е той).  Peace

# 24
Веселба, а?

Е, все пак има една милимунда вероятност това да е любовта на живота и, нейната половинка, сродна душа и тъй нататък.... Ако не го види на живо, може цял живот да съжалява за пропуснатия шанс и прочие и прочие.... Та, авторке, ако вземеш че се решиш на разходка до съседите, вземи прочети темата пак и вземи всякакви предпазни мерки, дето са те посъветвали тук. Няма да сбъркаш.

# 25
Е, все пак има една милимунда вероятност това да е любовта на живота и, нейната половинка, сродна душа и тъй нататък.... Ако не го види на живо, може цял живот да съжалява за пропуснатия шанс и прочие и прочие....

Е, нали и аз това казах:

Дано и на авторката да ѝ е до усмивки след срещата (ако се състои) и дано никога не съжалява за избора си (какъвто и да е той).  Peace

# 26
Да де, ама като сме повече, ще вземат и да ни повярват Simple Smile

# 27
violet86, бягай с 300 както се казва, ама в обратна посока на Истанбул.

# 28
  • в едно миланско село
аз , за себе си,едно нещо знам : ако тръгна на такава авантюра, трябва да имам пари за билет, хотел и ядене.
а детето си посмъртно не бих взела.

ама съм друго поколение със сигурно остаряли възгледи.

# 29

Умрях от смях с тебе!  Hug
Дано и на авторката да ѝ е до усмивки след срещата (ако се състои) и дано никога не съжалява за избора си (какъвто и да е той).  Peace
bowuu  Hug
И аз това ѝ пожелавам.

Ако не го види на живо, може цял живот да съжалява за пропуснатия шанс и прочие и прочие....
Склонни сме да си строим такива въздушни замъци, що се отнася до такива връзки, че при сблъсък с действителността, понякога падат на пух и прах, а друг път се оправдават. Затова не е хубаво да си въобразяваме прекалено много, да не се водим от моментни трепети, а да сме реалисти и гледащи в перспектива.  Peace

Както и feiam казва, без пари и на сама глава,  да не се навива да тръгва.

Общи условия

Активация на акаунт