Санаториумът в Трявна - прочетете първия пост!

• 94 738
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
Ели как така направление ЗАпидиатър а не се издава от личен лекар-педиатър.Нали децата са при лични лекари педиатри.От кой лекар да го взема тогава?

# 91
  • Русе
Нашият личен лекар не е педиатър и когато имаме нужда от такъв ни издава направление за педиатър. Щом вашият е такъв питай го кой може да ти издаде. От детското казаха че може и без направление. Просто ще ви приемат чрез Спешното.

# 92
Нашият личен лекар не е педиатър и когато имаме нужда от такъв ни издава направление за педиатър. Щом вашият е такъв питай го кой може да ти издаде. От детското казаха че може и без направление. Просто ще ви приемат чрез Спешното.
И нашият личен лекар не е педиатър и ни издава направление за педиатър . Ще взема такова и пристигаме Трявнаааааааа.
Ели , вечер жега ли е много във къщата . Аз като гледам има голям бор във двора и пази сянка на стаите и през деня - така ли е  или се заблуждавам .....То вие от Русе сте герои и сте свикнали на всякаква жега , ама на нас във Варна ни е по- прохладно и питам , за да знам далище го понесе дечко..newsm78
Извини ме станаха много въпросите ми , но като не съм ходила там и незнам , ако беше за два дни ще изтърпим всякакви условия , ама за две седмици трябва да се знаят повечко неща. Ако перем на ръка има ли условия за това  , има ли къде да се простира  newsm78

# 93
  • Русе
В къщата е топло независимо от времето навън. Целодневно е огряна от слънцето. За пералнята съм писала вече.

# 94
Независимо, че ЛЛ е със специалност Педиатрия, той може да издаде направление за педиатър.
Нашата лична,която е И педиатър процедира така, когато и свършат направленията и се налага да водя детето на специалист - издава направление за педиатър/те са извънлимитни/, а той ни дава за необходимия специалист.
Така, че просто обяснете на вашия ЛЛ, защо ви е направлението и мисля, че няма да има проблем.

Ели, благодаря за изчерпателната информация и за това, че се нае да отговаряш на всички въпроси/при това по няколко пъти/.  bouquet

Ще е хубаво ако и други момичета, след като се върнат допълнят информацията, независимо дали с факти или лични впечатления. Така темата ще стане по-полезна.

# 95
Благодаря на Ели_дечкин за адекватните включвания. Аз реших, че ще правим процедурите в санаториума от 04.08 до 18.08, но ще спим на квартира. Още съм в процес на търсене, имам нещо впредвид, но май ако искам къща с голям двор за игра, трябва да търся в покрайнините на града или извън града. Всички, които огледах в нета са с малки дворчета сякаш, но пък друго си е в града- и магазините наблизо и аптеки и тн. И не мога да реша все още. Студено ли е вечер там, става ли да се стои до късно навън?

# 96
  • Русе
Ние сме по цял ден навън, до към 10 вечерта. Само вчера пропуснахме но валя и наистина беше много студено. Зависи от времето. Вземате от бански до шал и шапка и според зависи.

# 97

Ние сме по цял ден навън, до към 10 вечерта. Само вчера пропуснахме но валя и наистина беше много студено. Зависи от времето. Вземате от бански до шал и шапка и според зависи.
hahaha
Аз рискувах и ще сме във къща Трявна - като се върна ще кача снимки , че към рекламите им има само на двора . Вие из центъра ли сте Ели по цял ден ......Аз ще фалирам от сега като се сетя какво ме чака.  Rolling Eyes
hera76 , погледни къща http://vrajilovi.tryavna.biz/ има дворче за игра и една майка е ходила там - доволна е  , но си требе кола  Naughty

А във тази къща сме били ние много сме доволни супер къща е и има дворче до гората е - последната къща , няма хазяи http://tzachevi.tryavna.biz/

Последна редакция: пн, 01 юли 2013, 18:26 от klem4e

# 98
  • Русе
Ами да, къде да сме!? Аз съм въвела лимит на детските разходи за глупости. Но смятай че един ден ми стъпва на 50 лв, спане, ядене и разни. Отделно купувах разни дрешки, лекарства и др....

# 99
Ели , извини ме ако си писала преди това някъде , но не го намерих - във събота и неделя правят ли процедури във болницата , не във Санаториума , макар и платено да са. Сега нямало кой да ми отговори от физиотерапия- там били до 14 ч. / така ми отговориха от рецепция/

# 100
  • Русе
Правят само платени

# 101
Благодаря ти   bouquet

# 102
Здравейте, мами!
Много мерси за отговорите. Тази година ще отидем на Сандански, а следващата може би ще се пробваме за Трявна - за там организацията ми се вижда по-сложна. Преди това обаче ще се консултирам с български лекар, че на нашите тук няма какво да им обяснявам.
И да попитам - има ли вариант, при който ти да си поемеш всички разходи, най-вече за процедурите? Т.е. мога ли да отида в болницата в Трявна, да им обясня какво ни се случва, да го прегледат и да му назначат някаква терапия? Вижда ми се много сложно да търся пулмолози, пък изследвания в БГ, пък това и онова. Ние имаме само педиатър в БГ. Обикновено си идваме за максимум три седмици по 2-3 пъти в годината.
Междувременно се оказа, че синковецът е с много силен рефлукс, който е причина за непрекъснатите секрети. В четвъртък ще получа повече инфо, тъй като вчера педи-то ми звънна да каже за резултатите и какво да започваме да правим, но ми е странно как няма никакви други симптоми - не повръща, не реве при ядене, папка си много добре (пу-пу!)
Успех на всички ви и да сте здрави!

# 103
Ели , незнам до кога ще седите , но ние пристигаме на 07.07. преди обяд ...ако искаш да се видим Crazy Имам да черпя Peace

Последна редакция: вт, 02 юли 2013, 14:49 от klem4e

# 104
  • Русе
На 6-ти си тръгваме.

Общи условия

Активация на акаунт