Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 19

• 60 542
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
anbibian, ето мерки на портфейла:
разгънат е дълъг 22,5 см и широк / височина / 9 см.
Стои спретнат и малък и на дебелина. Но за мен лично, това е относително. Ако се напълни с много
карти, пари, монети ще се издуе и той.
Това е покупка, която и одобрена от собственика му и вече го ползва. Това ми е третият портфейл който му купувам, като другите два са попадали в категорията - големи и стоят нови неизползвани.  

А кожата мека ли е, защото за тази цена не вярвам да е естествена?

# 316
Попитах в темата за превозвачите, но да попитам и тук:
Случвало ли ви се е да ви се изгуби пратка от английския амазон до склада на превозвач в Лондон?

Поръчах играчка, която трябваше да пристигне в склада на UKTOBG на 22.05. До днес не са ми пратили известие, че са я получили, а от амазон ми казаха, че са я пратили с Royal Mail и не могат да проследят, но да чакам до 30ти и тогава ще видим какво ще правим. Изненадана съм, че лондонските пощи се оказват като нашите, но дали не е възможно да е пропуск от страна на превозвача?
Не ми се е случвало. Изчакай малко. Амазон ли е продавачът? Превозвачът няма да загуби пратката и дори да не е отбелязана, че е пристигнала на техен адрес, щом е в бг ще разбереш  Peace

Благодаря за насърчението!
Да, продавачът е Амазон. Ще чакам до 30ти, както се разбрах с Амазон, и ще им пиша отново.

# 317
Здравейте, бях поръчала преди няма и месец едно хендсфрий, и сега изведнъж спря да работи. Искам да го върна но не пазя кутията на амазон, проблем ли е  Thinking , иначе кутийката на хендсфрийто е при мен. И трябва ли първо да говоря с някой от амазон или мога директно да я изпратя? благодаря предварително  Peace

# 318
Здравейте, бях поръчала преди няма и месец едно хендсфрий, и сега изведнъж спря да работи. Искам да го върна но не пазя кутията на амазон, проблем ли е  Thinking , иначе кутийката на хендсфрийто е при мен. И трябва ли първо да говоря с някой от амазон или мога директно да я изпратя? благодаря предварително  Peace

Връщай директно през формата, там ще опишеш за какво го връщаш и от къде го връщаш/но ти ако държиш си пиши през чата с тях и уточни всичко/. Кутията от амазона няма никакво значение, сложи го в нещо, което е по-леко, да не плащаш много пощенски разходи, че не се знае дали ще ти ги възстановят от България, ако е пуснато до превозвач.

# 319

[/quote]

Връщай директно през формата, там ще опишеш за какво го връщаш и от къде го връщаш/но ти ако държиш си пиши през чата с тях и уточни всичко/. Кутията от амазона няма никакво значение, сложи го в нещо, което е по-леко, да не плащаш много пощенски разходи, че не се знае дали ще ти ги възстановят от България, ако е пуснато до превозвач.

[/quote]

мерси   bouquet , пращам направо тогава директно  Hug

# 320
anbibian, ето мерки на портфейла:
разгънат е дълъг 22,5 см и широк / височина / 9 см.
Стои спретнат и малък и на дебелина. Но за мен лично, това е относително. Ако се напълни с много
карти, пари, монети ще се издуе и той.
Това е покупка, която и одобрена от собственика му и вече го ползва. Това ми е третият портфейл който му купувам, като другите два са попадали в категорията - големи и стоят нови неизползвани.  

А кожата мека ли е, защото за тази цена не вярвам да е естествена?

Да, естествена е. Не съм тествала с горене, но считам, че е естествена.
Пък и в описанието пише: Genuine leather shell and inner lining.Top grain oil tanned cowhide.

Не разбрах съображението за цената ..... newsm78, но 75 паунда не биха сложили, според мен, за друга кожа.

# 321
Намалиха малко тримера на Филипс, който исках и си го поръчах  Party
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001FB5GI4/ref=oh_details_o00 … ie=UTF8&psc=1

# 322
Има хубав часовник за момичета и на прилична цена тук, взех за подаръци, че аз си отглеждам две момчета.
Началната му цена от 49.99 е невярна, сайта за проверка показва, че около 17.99 лири, но 7.20 е добра цена, а и отзивите са повече от хубави.

# 323
  • Luxemburg
Намален Филипс еърфрай за 89 лири http://www.amazon.co.uk/Philips-AirFryer-Healthier-Oil-Free-Frye … id=I1U614ZR0QGLJN. По-ниска беше декември 2012 за 85 лири.

sis реалната цена е около 11 лири. Има го и в други сайтове и в ибей е пълно с тях. Но сега е добре намален.

Дайте идеи за подаръци на 4-5г. момиченца и момченца. Повода е че винаги като се прибирам в БГ правя подаръци на децата с които си играе дъщеря ми (най-вече комшийчета) но съм изчерпана от идеи. За часовниците на равел мисля че са малки. Взех един за едно детенце на 6г. но за другите не се сещам вече. Подарявала съм гривнички и герданчета от дърво, различни лакомства, тебешири, моливи за рисуване с книжки за оцветяване.

Последна редакция: ср, 29 май 2013, 14:07 от ronicat

# 324
sis реалната цена е около 11 лири. Има го и в други сайтове и в ибей е пълно с тях. Но сега е добре намален.

Може, не съм задълбавала, само видях, че е падал до 6 лири, но не ми се чака.

Последна редакция: ср, 29 май 2013, 14:06 от sis

# 325
  • София
Филипс еърфрай за 89 лири

някой има ли го?   http://www.amazon.co.uk/Philips-AirFryer-Healthier-Oil-Free-Frye … id=I1U614ZR0QGLJN

newsm78
хубав ли е?

# 326
  • Luxemburg
Ваня, компактен и хубав е, ако искаш да го ползваш за картофки, пилешки хапки и подобни полуфабрикати до 800гр. Ако искаш да го ползваш и за готвени ястия по-добре си вземи на тефал актифрай.

# 327
  • София
благодаря за бързия отговор - най много ми харесва, че е малък и няма да заема място...
 newsm78
ще му се почудя още малко
  bouquet
А за подарък - защо не купиш някаква игра -да играят всички заедно...( не знам на тази възраст на какво си играят децата).. карти, монопол - такоа нещо...
  Hug

# 328
# 329
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B009SEZU2W/ref=oh_details_o00 … ie=UTF8&psc=1
Интересна играчка - микрофон и спийкър в плюшена играчка  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт