Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е стандартната доставка от Amazon.co.uk и Amazon.de до България?
Как мога да откажа поръчка от Amazon.co.uk?
Как мога да проверя историята на цените и намаленията на даден продукт в Amazon?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е стандартната доставка от Amazon.co.uk и Amazon.de до България?
Стандартната доставка от Amazon.co.uk до България обикновено отнема 7-10 работни дни и включва такса от £5,69 за пратка, плюс £0,59 на килограм, включително ДДС. Стандартната доставка от Amazon.de до България обикновено отнема 7-21 работни дни и включва такса от 9,50 EUR за пратка, плюс 3,00 EUR на килограм. Разликата в ДДС между Германия и България е 1% и може да бъде преизчислена.
-
Как мога да откажа поръчка от Amazon.co.uk?
За да откажете поръчка от Amazon.co.uk, първо влезте в профила си и отидете на страницата „Последни и текущи поръчки“. Ако има бутон „Редактиране на поръчка“, можете да я промените или анулирате. Всички поръчки могат да бъдат променени или анулирани, преди средствата от картата ви да бъдат блокирани.
-
Как мога да проверя историята на цените и намаленията на даден продукт в Amazon?
-
Как мога да прекратя абонамента си за Amazon Prime?
-
Как мога да получа код за 20% отстъпка в Amazon.co.uk?
Сигурно пак ще има. Аз ще следя да взема още едни. Дано пуснат, че преди няколко седмици пак имаше, аз тогава пропуснах докато се чудя

Имам почти същите бели. Ще дебна аз на следващи кампании
Говорим си днес на чата с тях за това и става ясно, че е някаква си Гуадалахара Spain, но тази Испания никъде не я бяха написали на етикета за връщане. Самият случител от ВИПа, с който писахме каза, че също си е помислил за Мексико първият път, когато е видял адрес
Нямаше ги моите в другите Випове затова от немския ги поръчах при все че останлите модели бяха по-скъпи с по 10 евро и нагоре от същите в es и it... По принцип тези са произвеждани и в тъмно, но в тази кампания ги нямаше. Твоите много приличат на другите, които харесах обаче сега не го откривам като гледам... Да пишеш като ги вземеш как стоят. 
Pastir я получи преди мен и също писа, че е много доволен и върши чудесна работа и за гъста коса
, просто перфектна