На пазар във Варна - 28

• 42 522
  • 727
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте Варненски мами  Hug
Влизам тук за да Ви помоля за помощ  PraynigКъде мог ада намря "светещи" вързанки за обувки ,четох някъде из темите в някакъв магазин за осветителни тела ,ама  Rolling Eyes ако може из центъра, Окръжна,червения....

На ъгъла на "Тодор Влайков" и "Георги Бенковски" - има Easy Pay и точно до него магазинче за ел.цигари и вътре продава светещи връзки с 5-6 режима за около 14лв

# 511
Здравейте Варненски мами  Hug
Влизам тук за да Ви помоля за помощ  PraynigКъде мог ада намря "светещи" вързанки за обувки ,четох някъде из темите в някакъв магазин за осветителни тела ,ама  Rolling Eyes ако може из центъра, Окръжна,червения....

На ъгъла на "Тодор Влайков" и "Георги Бенковски" - има Easy Pay и точно до него магазинче за ел.цигари и вътре продава светещи връзки с 5-6 режима за около 14лв
Благодаря много  Hug ама цената малко не ми хареса  Blush

Да,да съгласна съм,щом имат 5-6 режима,това са си екстри  Mr. Green  Hug

Последна редакция: чт, 20 юни 2013, 13:59 от ani-ali

# 512
Ами те са като дискотечни светлини, лампичките за коледната елха и те са толкова  Joy - виж и в китайските магазини, може и там да има ...

# 513
  • Варна
Знам, че вероятно не ми е за тук въпросът, но все пак да питам: къде мога да си почистя мустаките Wink с конец и всъщност това ли е най-приемливия метод? На втория въпрос може и да не ми отговаряте тук, че дискусията ще стане дълга  Peace Peace Peace

# 514
Момичета, търся климатик, някой може ли да ми препоръча от къде? Ако може и с безплатен монтаж  Grinning Някъде около 600-650 лв. за квартира е и за това не искам да е по-скъп.

# 515
  • Добрич
Бихте ли ми казали,ако сте забелязали има ли намаление в H&M? И колко %?

# 516
  • Варна
Момичета, виждали ли сте да се продават някъде дървени каручки за цветя?
Естествено пак се сещам в последния момент, а ми трябва за утре.
Много ще съм ви благодарна   bouquet

# 517
Дървена каручка за цветя в Бау Макс, имаше и в Търговски център в Аспарухово на първия етаж в магазина.

# 518
Дървена каручка за цветя в Бау Макс, имаше и в Търговски център в Аспарухово на първия етаж в магазина.

Оооох, без лоши чевства ама в първия момент като видях "Бау Макс" и си помислих, че става дума за зоомагазин и си викам как ли пък ще има там такива каручки  Joy Joy Joy (бау -> кученца ...)

# 519
  • Варна
Дървени каручки май имаше и в Шихо на Червения. Със сигурност там съм виждала вятърна мелница, имаше и други фигури, може би и каручка. Но да не те подведа, не съм напълно сигурна.

# 520
  • До морето

В НМ намаленията започнаха от днес и са до 50%.
Утре започват в Индитекс - ЗАРА, Ойшо, Страдивариус и т.н.

# 521

В НМ намаленията започнаха от днес и са до 50%.
Утре започват в Индитекс - ЗАРА, Ойшо, Страдивариус и т.н.

Тези намаления важат ли за  детските  стоки?

# 522
За Зара не е ли рано за намаления Thinking По мои спомени май намалението беше август,но мооже и да греша Peace

# 523
  • Варна
Търся детски кроксове, от тези с отворените пръсти.Не ми е важно да са оригинални.
Ползваме ги за баня, но на малката ѝ умаляват... Crazy

# 524
  • ride my bike...
къде да отида да разгледам мобилни телефони.
Трябва ми максимално прост с едри цифри за възрастен човек.

Общи условия

Активация на акаунт