Тренировки в домашни условия: Тема 33

• 42 541
  • 745
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Аз не се отчитам редовно, ама да ви следя поне.
Мери, супер тема! Дупето е връхТЪ Laughing
Днешната тренировка беше 30км пресечен терен за около 2 часа - доста се поизморих - баири, пускания (обща денивелация над 800м). Пулсомера показа 1200 изгорени калории. Хаха, питайте как се наваксват - яко тахан и мед    261uu

# 16
Мери, благодаря за темичката   bouquet, много нахъсващо ми действа това дупе, въпреки че с моята структура няма как да стане. Но пък мога да си мечтая  Laughing
Галче, честит рожден ден и повече усмивки   bouquet
mery_strovila  smile3501 и за това как изглеждаш и за това как въртиш чевермето  Grinning
Аз днес нищо не правих  Embarassed, имаше страхотна буря цяла нощ, че даже и половината ден и съм недоспала и крива.

# 17
Искам такова дупе, ще си купя такъв бански тая година и ще работа за него !
Обещано!
 Mr. Green
Мерси за темата - става все по-хубава Simple Smile
  bouquet
И аз мислех същото да обещая. Blush
И от мен обещано. Peace

# 18
Благодаря ви момичета, имам още работа, искам плочки на корема, ама много трудно става, но с повече упорство и коремни преси Mr. Green
АА чевермето много вкусно беше, но 4 часа му трябваше да се върти, идеално за трицепса Grinning
Галче, честито и от мен, весело прекарване Hug

# 19
За днес отчитам почивка  Blush Така се случи - боядисваха ме след работа, после трябваше да се изкъпя, багаж стягам, притесни ме едно позвъняване и.... нещо не смогнах.
За сметка на това, ще ви се покажа и аз за малко, но не се харесвам в спортно облекло - показва всички недостатъци  Mr. Green Галче, честит празник, усмихни се и светът ще ти се усмихне   bouquet

# 20
Аз няма да отчитам тренировка, че цял ден ме тормози главоболие и така и не ми минава Confused

Но искам да благодаря на Мери за труда и старанието да направи отново толкова хубава и мотивираща тема! Hug И аз искам такова дупИ, но и да искам...няма Laughing Както са казали вече момичетата....еми то си иска ген, по -малко годинки...Обаче ако питате мен тук е играл фотошопа Crossing Arms

На другото Мери да кажа, че изгежда много добре! Peace

На Галчето честит рожден ден!Много здраве и само хубавини да и се случват!  bouquet

Неродена мома, много тактически си се скрила зад тази рокля. Но пък изглеждаш много елегантна Wink И виждам офоремни ръце. Браво! Hug

Отивам да се трупясвам, че Ич ме не бива  Confused

Лека !

# 21
Ей, това дупе си стана централна страст!  Mr. Green Мисля, че не трябва да се маха занапред... и коремчето по-долу - тоже!  Heart Eyes

Mery_strovila - Екстра! Напред си с материала... само цикламен бански ти трябва да конкурираш дупето-образец!  Sunglasses   bouquet

Неродена мома - Странно.... не видях недостатъци!  Rolling Eyes  bouquet

Галче - ЧРД! Здраве и радости!  bouquet  bouquet  bouquet

# 22
Да се запиша в новата тема, въпреки че днес няма какво да отчитам - почивен ден ми е.

Мери С., изглеждаш строхотно. Както писа някой в края на предната тема, за да могат да се видят плочките, трябва да свалиш мазнинките. Така че по-добре набелгни на кардио, отколкото на коремните преси. Аз коремни не помня от кога не съм правила, за това пък планковете във всичките им вариации, както и flutter kicks намирам за страшно ефикасни за корема.  
Всъщност flutter kicks ми бе страшно омразно упражнение, няколко пъти и аз му се заричах да не го правя повече, но в крайна сметка реших да не се предавам и сега почти мога да издържа на темпото на Кели от Фитнес Блендър. При мен омразните упражнение понякога действат като допълнителна мотивация.

Честит празник на всички рожденици и тези, които имат дечица рожденици!   bouquet

Ини май беше писала, че хумусът ѝ се получава прекалено гъст. В такъв случай решението е много лесно, просто добави вода (аз лично го харесвам и с малко кисело мляко).

Неродена мома,
и на мен ръцете ти ми харесват. За останалото ми е трудно да преценя. Пожелавам ти скоро и в спортни дрехи да започнеш да се харесваш.  Peace

# 23
Аз се чудя защо не ми излизат нови отговори, а то имало нова тема.  Mr. Green
Днес правих HIIT 2 ~ Shock Plyo.
Имам нужда от помощ. Искам да ям чисто, но не знам как. От няколко месеца насам имам голям апетит за кисело мляко, всеки ден ям поне по една кофичка. Отделно си правя салати от домати и краставици. Ям също и кюфтета, въпреки че в топлото гледам да ограничавам топлите храни, защото ми идва в повече топло време+ топла храна. Ям също и яхнии с леща и боб. Не знам колко са здравословни, но са едно от любимите ми ястия. Газираното съм го спряла. Какво трябва да направя, за да извличам максимума от храната?

# 24
  • Canada
Имам нужда от помощ. Искам да ям чисто, но не знам как. От няколко месеца насам имам голям апетит за кисело мляко, всеки ден ям поне по една кофичка. Отделно си правя салати от домати и краставици. Ям също и кюфтета, въпреки че в топлото гледам да ограничавам топлите храни, защото ми идва в повече топло време+ топла храна. Ям също и яхнии с леща и боб. Не знам колко са здравословни, но са едно от любимите ми ястия. Газираното съм го спряла. Какво трябва да направя, за да извличам максимума от храната?

Лично аз не виждам нищо лошо в киселото мляко. Кюфтетата ги яж студени, ако не ти понасят топли, лещата и боба също са добра храна,за салатата няма какво да говорим Simple Smile За мен това е за едно ядене. Ако не ядеш хляб, добави картофена салата или ориз. Какви са ти целите, искаш да чистиш ли?

Аз докато си ровя из нетя попаднах на един готин сайт, в който си вкарвам какво съм яла днес и ми смята калориите. До момента са 1124, от къде ще дойдат другите 1800, егати... Наистина предстоят ми още 2 хранения, обаче... трябва да си правя смути с фъстъчено масло май.
Ето го и него:
fatsecret.com

# 25

Harukaze - Какво означава "чисто"? Може би - здравословно.... или поне по-здравословно?  Rolling Eyes Оккк.... има тук-там трески за дялкане....  Sunglasses Намали ги яхниите с тая готвена мазнина, по възможност - до 0 (нула), пърженото - обезателно: на НУЛА! Значи, кюфтетата да са печени, въобще - готвеното да е варено или на пара или печено.... Иначе - сурово: плодове и зеленчуци сурови - салатки, краставици, репички, банани, ябълки, мандарини, грейпфрути (обезателно)... Мисли си за поне 1/2 салата-айберг или еквивалент на ден.... заради фибрите и фолата. Месо от пиле: бяло, не-бяло, без кожата желателно.... Хубава шунка моооожеее - екстра! Картофите и ориза, саламите, кренвиршите и сладките може да ги пропускаш с чиста съвест! Simple Smile Пълнозърнест хляб не забравяй (1-2 филийки дневно).... вода, чай (не студен от бутилка от магазина, а ти да си го варила). Захар - на минимум... чая без захар и кафето - също. Риба - 2-3 пъти в седмицата..... пак варена или печена, не от консерва.... Избягвай скумрия и акула. Всичко друго е ОК.... А сьомгата и херингата е два пъти ОК!   chef Винце моооожеее по малко... червеното е по-добър вариант! Може и бира, да не се прекалява - полезна е! Мляко, кисело, прясно, кашкавал, сиренце качествено е ОК... Лъжичка мед чат-пат.... Разнообразие без да се прекалява е чудесен ключ! Peace

Успехи!   bouquet

Последна редакция: чт, 09 май 2013, 22:22 от Miami_beach

# 26
  • Canada
Само не разбирам защо слагаш картофите и ориза на една плоскост със салама и кренвиршите, Маями? И какво и е лошото на скумрията - хубава морска, мазна риба Simple Smile

# 27
Благодаря за пожеланията Hug Благодаря и за новата тема  bouquet

А защо напълно изключвате рибата от консерва. Аз не обичам да готвя риба и понякога ядем от консерва Rolling Eyes

# 28
  • Canada
Заради консервантите. И аз затова не ям консервирана риба, но си я правя плакия и става същата, че и по-хубава. С варен боб или грах, доматен сос, кисели краствички и дафинов лист.

# 29
  • Stavanger,Norway/ Varna
 newsm39

Общи условия

Активация на акаунт